rex Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Dnes při povelu zavřít řidičovo okno v polovině cesty ve dveřích něco prasklo a okno vlastní vahou sjelo dulů. Motorek točil dál. A bylo o legraci postaráno. Okno jsem nakonec zavřel, že sem chytil sklo a vytáhl co nejvýše... Takže se ptám jestliže někdo nemáte výkres mechanizmu stahování ať vím do čeho jdu.. Nesetkal se někdo s tímto problémem?? Byl to takový sklo-kovový praskanec a pak to jen chrochtalo.... Dík za info. Okno nikdy nechodilo ztěžka ani se neměnila rychlost zavírání, jako že by to nějak naříkalo, vždy okna v pohodě... [upravil dne 29.7.2009 rex] Citovat
pastorek Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Pohon okna zabezpečuje motorček cez šnekovú prevodovku a lanko. Môže byť roztrhnuté lanko, ulomený úchyt alebo chyba v prevodovke motorčeka. Podľa toho zvuku to najskôr bude ten úchyt. Jediná možnosť ako to zistiť a opraviť je rozobratie dverí. Vo vnútri uvidíš takú širokú plechovú koľajnicu. Na nej má byt ten úchut a oňho prichytená kovová lišta v ktorej je nasadené okno. Tým úchytom pohybuje lanko natiahnuté v tej koľajničke cez kladky na koncoch a potom bowdenmi do prevodovky na motorčeku. [upravil dne 29/7/09 pastorek] Citovat
rex Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 Dikec dám vědět jak to dopadlo.... Citovat
mmartinkovic Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 pastorek ma pravdu, suhlasim, aj ja som mal podobny problem. Prasklo lanko v prevodovke. Odporucam vrakac a kupit cely novy mechanizmus aj s motorom a tiahlami. Potom len to zacvaknes na sklo a chodis dalej. Citovat
Guardian Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Mě se stalo úplně to samý u mojí 306. U mě prozměnu motorek úplně roztrhal obě lanka, když jsem to viděl tak jsem tomu nechtěl věřit. Citovat
rex Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 No tak jsem to rozebral a rozletěla se celá ta plastová kostka co jezdí v té kolejnici a žene sklo nahoru dolu,(sou v něm zaháčená obě lanka). Tím pádem se vysmekly lanka a brutálně se zasukovaly na bubnu motorku, po roznýtování je lanko v poho jen sehnat tu kostku.... vypadá to stejně na celej mech.. na vrakačií.. zatim:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.