Kloub Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 myslel jsem si že to je koš rezervy tak jsem ju zdělal a bouchalo dále, potom jsem si myslel že drhne kolo o podběh ale to taky nee.....náprava je rok po repasi tak co to může být??? zustali tam staré dorazi ale nevím kde se dají sehnat nove, nemůže to být ono??? Citovat
Sagic Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Co silentbloky nápravy? Mně to taky bouchalo jakoby do podlahy a jeden byl utrženej. Po výměně je ticho. Citovat
jogi15 Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 mne o robilo a boli to samostavy vzadnych bubnoch bakne a prdly valcek..... a u kamosa stacilo zase doiahnut zadne koleso na fest heh a nebuchalo... Citovat
Kloub Odesláno 29. červenec 2009 Autor Odesláno 29. červenec 2009 hm... to je fajn kdyby to bylo tak jednoduché.... mám zatuhlou celou nápravu:roll Citovat
jogi15 Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 poradim ti ohnom nahrai povolit.alebo rovno celu naprasvu vyhodit a daj tam s berlinga alebo v partnera su lepsie maju dlhsiu zivotnost Citovat
Maverick Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Já mám ten samej problém. Rány kov na kov a dost nepříjemný. jogi15: Ty nápravy jsou snad záměnný? Citovat
Martin Mi16 Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 To mě taky zajímá,jestli ty nápravy jsou záměnné Citovat
jogi15 Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 ano mam dvoch znamych co maju celu napravu z berlinga alebo s partnera a dalsi znamy ma soho len torzne tyce a eden tu kusok si poskladal so starej 405napravy a partnera jednu volaki mišunk ale to je podla mna zbytočne kd sa da cela naprava s partnera zohnat skoro za 200euro Citovat
jozocz Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Auto jazdilo v pohode a bez problemov. 2 mesiace stálo bez pohybu a po jazde po 2 mesiacoch tiez buchalo od zadnej napravy po prejazde kanala al. nerovnosti zo zadu , myslím si ze z pravej strany. po case sa mi zdalo ze to prestalo. Dlho som na nom zase nejazdil no cez vikend . chcem ho zase rozjazdit . uvidím ci to este bucha. Lezal som pod ním a kontroloval silenbloky ku karoserii no zdali sa mi byt v poriadku. Budem patrať ak este bucha a dám vedieť. Citovat
hakvera Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 hale tak se zkuste kouknout na brzdový destičky, mě to dělalo taky a nakonec jsem zjistil že mi ulítali takový ty pojistný pérka na destičkách... ale rány to byly taky neskutečný... Citovat
jozocz Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Mne to zacalo robiť tiež, ked postalo auto 2 mesiace . Asi tyžden buchalo a naraz prestalo. takže vadu som nenašiel Citovat
jogi15 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 chlapi poradte mi mam hlavu v smutku potrebujem vediet co tam vsetko ma byt lebo som menil bakne a bucha to furt sem tam aj sekne aj valceky mam nove mam to od bendixu mohol by mi to niekto odfotit ako to vizera ...moj model ma nieco ako priprava na ABS vlasne tikjuje drahsie valceky...budte taky dobry prosim...vopred dakujem!!!§ Citovat
jozocz Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Tak ja som zistil, že mi to bucha zadny tlmič vý uku o oko na tahanie ineho vozidla . Vymenil som silenbloky - umi na tlmiči a je klud ! Citovat
jogi15 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 skoda ze ja ich mam okej ale rozmyslam ist po druhu napravu sice s kombi ale neva bude to trosku visie:p Citovat
jogi15 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 kolko vidunove tlmice a kde ich dostat???? niaka strannka?dakujeeeeeem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.