Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ja pouzivam takovy ten z Baumaxu za 1.800, zavesny na paskach na pate dvere. Pred tydnem jsem na nem vezl 2 kola na Sumavu a vse v poho. Davam kola tak, aby byla svetla jen za pletivem kol, takze prakticky zakryta nejsou :mrk

On asi kazdy typ ma sve pro i proti, nicmene me ten muj vyhovuje hlavne v tom, ze s nim i s kolama v pohode zajedu i do podzemnich garazi a lepe se to montuje a obsluhuje, nez na strese a take oproti tomu co se dava dozadu na kouli, se u tohoto daji i s kolama otevirat pate dvere :)

Odesláno

jo teď jsem se vrátil.Měl jsem 3 kola a dobrý-jen jsem to pro jistotu chytil kurtou za příčníky a dobrý.Světla videt tak na 70%.Poldové jeli za mnou a nic.

Odesláno

Mám taky na střeše a zpočátku jsem kola zakládal z podlahy, ale teď už vozím v kufru malej stupínek a je to v poho. Stabilita je dobrá s nosiči TH591

Odesláno

pokud jezdíte s kolem v autě maximálně 2, pak doporučuji (i když je ukrutně drahý) originální vnitřní nosič, dáš na něj kolo, přední připevníš na bok pokud máš vanu, tak všechen šurvajs spadne na ní, přední vidlice zasahuje na zadní sedačky (musí být sklopené) :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...