Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejedu, jarni stalo za hovno a tohle nechteji delat jako tuning sraz, ale jako sportovni akci.

Odesláno

tebe se nikdo neptal :D

it's a joke :)

Ja vim, ze to nebbude ani tak o tuningu a proto tam jedu, Protoze vim, ze ty srazy tam staly za hovno.....

BTW: to jarni bylo pekne promrzle, co?

[Editováno 10/23/02 voštík]

Odesláno

O zime na jare mi ani nemluv. Ja cestou do Brna poslal auto na dalnici do pangejtu, kdyz jsem se uz na letnich gumach snazil odbocit k benzince ....

Odesláno

jo na jaře do byla hus?árna, taky jsem jel na letních a záda jsem měl spocený až na zadku. Jinak voštíku já tam jedu, takže můžem pokecat. Jedu tam s kámošem, ten pojede v něčem co tě bude velmi zajímat, nech se překvapit.

Odesláno

JR: jses v*l!!! Mels prijet bylo to dost super. Christian me svezl Peggynou (JUPÍÍÍÍ!!!!!!), poznal jsem MartinaS16, PRi sprintech to jeden blazen nasil do te zdi u boxů..... A docela dos dobrejch karek tam bylo k videni...

A pocasi? Pche!! 10-13°C Jedna brutus prehanka asi na 5-10min. jinak spis slunko, ale trochu foukalo - proste kosa nebyla!!! Udelals chybu :P

Michal: dovedeli jsme se to az na okruhu a odjizdeli jsme kole m 17:00 takze jsme to uz zavrhli, ale chteli jsme tam jet :(

Odesláno

Vostik: Muzu ti rict, ze abych se tahnul 500 km a pak jeste platil za vjezd, kdyz je den otevrenejch dveri, tak na to fakt seru.

Odesláno

No ja bych se i ozval, ale ono se to nejak žvejklo....... :( Jsem nahanel Christiana :o) a trochu jsme debatovali s Martinem... No a najednou uz bylo 15 hod. a tvoje auto uz bylo fuč :cool:

Vyfuck: super kousek :D stejna "koncovka" jako tam mam, ale je komplet nerez a v dobrym stavu, zda se.... Jeste ho musim dat na auto a otestovat zvuck :D

Odesláno

Čau chlapci. Ch?a nech?a se musím taky zapojit trochu do diskuze. Ač Brňák, dlouho jsem váhal, jestli tam taky hodím oko, až jsem se nakonec rozhod v sobotu ve dvanáct, že to občíhnu. Přijel jsem akorát ve chvíli, kdy se kámoš (červený VW Corrado) chystal na sprint. Asi vo 3 rozjížďky dřív jel tem magor s BMW M3, co to napral do té zdi Do teď nechápu, co takovej blb dělá za volantem takovýho auta. Mám asi 2 fotky toho auta (buchnul to totiž kousek ode mě),tak až to natáhnu do PC, můžete ho politovat - to auto, samozřejmě, protože tomu maníkovi patří vzít i rodnej list

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...