Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

chcel by som sa opytat, ci je normalne ked je hadica, ktora vedie do turba umazana od oleja. Nie je to nejako zvlast vela, ale ciste to nie je.. Kedze je auto v zaruke, bol som sa spytat v peugeote, kde mi povedali, ze je to normalne, ze to su len zrazene olejove pary, alebo nieco take.. Nakolko otec ma C5 1.6 Hdi a hadicu cistu, tak sa mi to nejako nezda. Nema s tym nahodou niekto skusenost? Za odpovede dakujem.

Odesláno

sice nejsem odbornik na 206 ale myslim si ze by mela bejt čista krom toho ja u moji 106ky mam hadičky všecky čisty bez oleje pravda ze nemam turbo!!!přide mi ze ti hadička prosakuje třeba nekde nejaka dirka???co??zkus ji vymenit a uvidiš!!

Odesláno

na HDi 2.0 66kw mi na přírubě u turba de trochu olej, jakože to je vlhký, ale neřeším to, olej dolévat nemusím, je to minimální únik, je tam velkej tlak a opravit jedině tak že vyměnit těsnění na přírubě, ale nové tam prý také nevydrží moc dlouho

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mal som podobny problem v zarucnej dobe, zasiel som do servisu, vymenili novu hadicu + malu co ide do nej zboku, zatesnili kovovou spojkou a zatial gut. Rozhodne s tym chod do servisu ak mas zaruku.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Prosim Vas, mal by som na Vas otazku, nehodi sa to sem, ale potrebujem to surne zistit. Ide o to, ze dnes som vymienal olej a predchadzajuci majitel akosi viac dotiahol vypustni srob na olejovej vani a zavit na olejovej vani sa rozpadol. Viete niekto aky tam je priemer toho zavitu? Treba urobit novy zavit a novy srob dat o cisielko vacsii, len neviem ten priemer. Keby ste boli taky dobry a poradili mi, dakujem za odpovede

Peugeot 206 1,6 16V r.v. 2001

[upravil dne 6.11.2009 blavak8]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...