Minker Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Ahoj, chcel by som sa opytat, ci je normalne ked je hadica, ktora vedie do turba umazana od oleja. Nie je to nejako zvlast vela, ale ciste to nie je.. Kedze je auto v zaruke, bol som sa spytat v peugeote, kde mi povedali, ze je to normalne, ze to su len zrazene olejove pary, alebo nieco take.. Nakolko otec ma C5 1.6 Hdi a hadicu cistu, tak sa mi to nejako nezda. Nema s tym nahodou niekto skusenost? Za odpovede dakujem. Citovat
Peta-k Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 sice nejsem odbornik na 206 ale myslim si ze by mela bejt čista krom toho ja u moji 106ky mam hadičky všecky čisty bez oleje pravda ze nemam turbo!!!přide mi ze ti hadička prosakuje třeba nekde nejaka dirka???co??zkus ji vymenit a uvidiš!! Citovat
Radek 306 Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 na HDi 2.0 66kw mi na přírubě u turba de trochu olej, jakože to je vlhký, ale neřeším to, olej dolévat nemusím, je to minimální únik, je tam velkej tlak a opravit jedině tak že vyměnit těsnění na přírubě, ale nové tam prý také nevydrží moc dlouho Citovat
Minker Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 Dakujem, tak to nebudem riesit ani ja. Ja len, ze auto je v zaruke, tak som nechcel, aby sa kvoli tomu nestalo nieco horsie po uplynuti zaruky. Citovat
idu Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Mal som podobny problem v zarucnej dobe, zasiel som do servisu, vymenili novu hadicu + malu co ide do nej zboku, zatesnili kovovou spojkou a zatial gut. Rozhodne s tym chod do servisu ak mas zaruku. Citovat
MatrixChose Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Turbo vždycky nějakej ten olej propustí, při těch otáčkách je to snad jasný. Citovat
blavak8 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Prosim Vas, mal by som na Vas otazku, nehodi sa to sem, ale potrebujem to surne zistit. Ide o to, ze dnes som vymienal olej a predchadzajuci majitel akosi viac dotiahol vypustni srob na olejovej vani a zavit na olejovej vani sa rozpadol. Viete niekto aky tam je priemer toho zavitu? Treba urobit novy zavit a novy srob dat o cisielko vacsii, len neviem ten priemer. Keby ste boli taky dobry a poradili mi, dakujem za odpovede Peugeot 206 1,6 16V r.v. 2001 [upravil dne 6.11.2009 blavak8] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.