Bouřlivák Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Ahoj dnes se mi stalo u mý 306D r.98 že nejde nastartovat .po zapnutí klíčku něco cvakne v mot.prostoru a nenaběhnou ukazatele na palubce /teploměr a palivoměr/ startér neprotočí motor /jakoby slabá aku/ a za chvíli ukazatele naběhnou,ale jakmile zapnu jakejkoliv el. spotřebič/ventilátor,el.okno.,rádio/zase spadnou na nulu.Baterie je asi OK.Nevíte co se stím stalo? natekla někam voda? po pokusu o start. je na displeji tacho.888888888888888888 dík za radu Citovat
Jarda Muller Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Zkusil bych lehce poklepat startér, mohl se kousnout. Měl jsem obdobný problém,nechal jsem si vyměnit uhlíky a vyčištění startéru a vše je o.k. Citovat
Bouřlivák Odesláno 13. červenec 2004 Autor Odesláno 13. červenec 2004 tím to není/zkusil jsem to/ ale zjistil jsem že reagují ty budíky na cvaknuti v takový černý krabičce/asi relé/ za baterií pod nádržkou brzdovky. baterie je OK,ale neprotočí to jakokdyby nebyla. Citovat
Jarda Muller Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 No tak je to asi něco v elektrice.....ale to by chtělo měnit součástky za součástky (relé, atd...) Citovat
Lucky Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 No a neni to opravdu baterkou? To co poudas by melo byt snad zhavici rele, ne? A co se stane kdyz se zhavi? atd atd atd Dle meho nazoru je baterka urcena tak max na RestInPeace misto. Pokud tam neni neco ve zkratu teda, ale to by snad melo bejt poznat. Citovat
Ráďa Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 to spíš vypadá na špatný kontakty.Zkus kontakty na baterce a kostra na motoru, žhavení má takovej odběr,že ostatní je mrtvé. Citovat
Petr605 Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Já bych to šacoval baterku K.O. nebo hodně mizernej kontakt přímo na ní (plus nebo mínus). Pokud by byl zaseklej starter, tak by se z něho asi slušně hulilo. Citovat
jiri.wolf Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Proměř si baterku, jestli není KO. To cvaknutí je určitě od relé žhavení (přesně ta černá krabička pod nádobkou brzdovky). Taky se okukni, jestli po otočení klíčku do první polohy se trozsvítí kontrolka baterky (kontrolka dobíjení). Pokud ne, hledej problém v baterce a v alternátoru. Citovat
Bouřlivák Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 Tak je to prej nějaký relé který souvisí s imobilizerem. začnu ho shánět.nevíte někdo co to stojí a kde v Praze? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.