Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj dnes se mi stalo u mý 306D r.98 že nejde nastartovat .po zapnutí klíčku něco cvakne v mot.prostoru a nenaběhnou ukazatele na palubce /teploměr a palivoměr/ startér neprotočí motor /jakoby slabá aku/ a za chvíli ukazatele naběhnou,ale jakmile zapnu jakejkoliv el. spotřebič/ventilátor,el.okno.,rádio/zase spadnou na nulu.Baterie je asi OK.Nevíte co se stím stalo? natekla někam voda? po pokusu o start. je na displeji tacho.888888888888888888

dík za radu

Odesláno

tím to není/zkusil jsem to/ ale zjistil jsem že reagují ty budíky na cvaknuti v takový černý krabičce/asi relé/ za baterií pod nádržkou brzdovky. baterie je OK,ale neprotočí to jakokdyby nebyla.

Odesláno

No a neni to opravdu baterkou? To co poudas by melo byt snad zhavici rele, ne? A co se stane kdyz se zhavi? atd atd atd

Dle meho nazoru je baterka urcena tak max na RestInPeace misto. Pokud tam neni neco ve zkratu teda, ale to by snad melo bejt poznat.

Odesláno

Proměř si baterku, jestli není KO. To cvaknutí je určitě od relé žhavení (přesně ta černá krabička pod nádobkou brzdovky). Taky se okukni, jestli po otočení klíčku do první polohy se trozsvítí kontrolka baterky (kontrolka dobíjení). Pokud ne, hledej problém v baterce a v alternátoru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...