Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtel bych se zeptat jestli by jste mi neporadil kam na moravu do sklipku s ubytovanim. To vite Plzenak se chce podivat do sklipku :) tak kdyz by jste mel nejake opravdu dobre tipy tak mi prosim dejte vedet. Diky

Odesláno

Tak ono záleží jestli chceš na čtyři dny do jednoho sklípku nebo i cyklistika, turistika, návštěva památek:D.

Ta oblast je dost velká, já osobně bych si vybral Pavlov, Dolní Věstonice nebo Strachotín. Blízko jsou Pálavské vrchy což je pro procházky i větší turistiku moc pěkné místo, nedaleko je Lednicko Valtický areál což se na kole dá krásně projet. Novomlýnské nádrže jsou kladem i záporem. Pavlov má celkem hezké historické centrum včetně sklípků ale je v hodně strmém kopci. Na stránkách těchto obcí je v nabídce několik možností pro ubytování ať už v penzionu, sklepě nebo hotelu. Osobně jsem vyzkoušel pouze ubytování ve Strachotíně U Pavla a to můžu doporučit.

Odesláno

tak ja mam v palnu nastivit sklipek posedet popit a tak nejak se podivat po kraji po nejakych pamatkach. kola nechame doma. Vase tipy proudu a skonzultuji s pani domu :). Je to des vybirat neco na posledni chvili :(

Odesláno

Já byl v Dolních Dunajovicích v penzionu. Nějaký sklípky (asi 2) tam jsou, tak sme to pěkně prošli a vzali si z jednoho sklípku 5litů vínka na pokoj. To byl večer :mad::D Ale dalo se to... ani nebylo :blicismajlik

Ty ochutnávky, na ty bacha, je to \"smrt\" jak pak vylezeš ven na slunce do tepla :D

Odesláno

Vsem dekuji za vsechny mozne navrhy. Dnes jsem se vratil s cestovani po Morave a nakonec jsme zakotvili v Hruskach u Breclavi. Bylo to tam naprosto uzasne. Jen skoda za jsme tam nezustali dele vubec se mi nechtelo dom. Nastivili jsme Lednici, Horni a Dolni Vestonice, Mikulov. Parada jeste jednou dekuji za navrhy s kazdeho jsem si neco vzal :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...