paul jane Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Chtel bych se zeptat jestli by jste mi neporadil kam na moravu do sklipku s ubytovanim. To vite Plzenak se chce podivat do sklipku tak kdyz by jste mel nejake opravdu dobre tipy tak mi prosim dejte vedet. Diky Citovat
paul jane Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 2 medved : asi na 4 dny +- den Citovat
paul jane Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 nikdo nema nejake zkusenosti nebo nejaky dobry tip ? Citovat
luko407sw Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 můžu doporučit malou vesničku Hluk...je tam pěkně a nejlepší je se tam podívat na honění krále...jinak spíš použij vyhledávač..sklípky jsou na moravě všude pěkné... Citovat
Midloch Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Tak ono záleží jestli chceš na čtyři dny do jednoho sklípku nebo i cyklistika, turistika, návštěva památek:D. Ta oblast je dost velká, já osobně bych si vybral Pavlov, Dolní Věstonice nebo Strachotín. Blízko jsou Pálavské vrchy což je pro procházky i větší turistiku moc pěkné místo, nedaleko je Lednicko Valtický areál což se na kole dá krásně projet. Novomlýnské nádrže jsou kladem i záporem. Pavlov má celkem hezké historické centrum včetně sklípků ale je v hodně strmém kopci. Na stránkách těchto obcí je v nabídce několik možností pro ubytování ať už v penzionu, sklepě nebo hotelu. Osobně jsem vyzkoušel pouze ubytování ve Strachotíně U Pavla a to můžu doporučit. Citovat
paul jane Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 tak ja mam v palnu nastivit sklipek posedet popit a tak nejak se podivat po kraji po nejakych pamatkach. kola nechame doma. Vase tipy proudu a skonzultuji s pani domu . Je to des vybirat neco na posledni chvili Citovat
dolly1010 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Já byl v Dolních Dunajovicích v penzionu. Nějaký sklípky (asi 2) tam jsou, tak sme to pěkně prošli a vzali si z jednoho sklípku 5litů vínka na pokoj. To byl večer Ale dalo se to... ani nebylo Ty ochutnávky, na ty bacha, je to \"smrt\" jak pak vylezeš ven na slunce do tepla Citovat
paul jane Odesláno 9. srpen 2009 Autor Odesláno 9. srpen 2009 Vsem dekuji za vsechny mozne navrhy. Dnes jsem se vratil s cestovani po Morave a nakonec jsme zakotvili v Hruskach u Breclavi. Bylo to tam naprosto uzasne. Jen skoda za jsme tam nezustali dele vubec se mi nechtelo dom. Nastivili jsme Lednici, Horni a Dolni Vestonice, Mikulov. Parada jeste jednou dekuji za navrhy s kazdeho jsem si neco vzal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.