PnR Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Ahojte, kedze hapruje zamok u vodica a nechce zaskocit inak ako manualnym zamknutim, usudil som ze je zlomeny kabel v husom krku. ako sa k nemu dostanem takym sposobom, aby som k tym kablom mal nejaky pristup? musim zlozit dvere? Citovat
Marcel505 Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Co znamená \"zloz dvere\", jakože sundat? Myslím že to není nutné. Otevřít dveře, kabely ve dveřích uvolnit a vytáhnout do prostoru pantů. Citovat
MatrixChose Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Jo jo, sundat dveře. Třeba nemusí, ale přístup bude asi lepší Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Robil som to 2 krat, raz som dvere nechal, raz dal dole. JEDNOZNACNE DOLE... Ovela lepsia manipulacia. Odpojis obmedzovac dveri, das von 2x srob s pantov a dvere su vonku. Je to za minutku . Dalsia vec je ta, ze problem som mal, resp. mam taky isty ako ty, teda ked zmagnem central na kluci, skocia mi vsetky dole okrem vodicovho, a ked zase odomikam, odomknu sa vsetky okrem vodicovho ... Nakoniec to nie je prechodka, ale zamok. A ako mi Pe.Tr zdelil, casta zavada 306 tek. Tak zatim neresim ... Citovat
PnR Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 no podla mna to bude u mna ta prechodka, lebo este kym som mal funkcny kluc tak, na taky 5 krat priblizne sa to zamklo.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Pozri uvidis. Aj mne to blblo. Dakedy to islo, dakedy nie. Jednu dobu nesiel vyse roka, a cez leto zacal na mesiac fungovat, potom zase prestal. Myslel som, ze prechodka, ale bol to zamok. Zhod dvere, oprav kable, a ked to nepomoze, vies na com si Citovat
virnik Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 ja som dal dole dvere a mal som tam perfektny pristu je to ryhlejšie a pohodlnejšie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.