janecek Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Ahoj mám problém s mapou 09 vypálim jí a dám v autě do přehrávače naběhne,ale neukážou se mi silnice a když zadám trasu tak mi to píše neznáma oblast.Nevíte co stím?
janecek Odesláno 1. srpen 2009 Autor Odesláno 1. srpen 2009 tak mi ta mapa ukazuje silnice od 500m jak mile dám věčí přiblížený tak už mi to silnice neukáže.Nevíte co stím?
somira Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 napadá mě snad jen špatná čitelnost cd.... skusit jiného výrobce média, pamalejší rychlost pálení, možná i vypálit na jiné mechanice .... :myslim
janecek Odesláno 7. srpen 2009 Autor Odesláno 7. srpen 2009 tak jsem to vypálil na cd jinýho výrobce a je to furt stejný at to pálím pomalu nebo rychle.
Ferry Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 pokud je to stazene nekde z internetu, tak holt nikdo nezaruci plnou funkcnost, pokud to mas sehnane legalne, reklamuj tam kde jsi to koupil Tema zamykam, podporu pro kradeny software zde nevedeme. Ferry, moderator fora [upravil dne 7/8/09 Ferry]
Recommended Posts