Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cakom: este raz diky, koberceky su paradne.

Beda: este som nedal inzerat, len ak by bol niekto o kom viete ze by take auto chcel. (je to r.v 99, 118tis km, vymenene komplet brzdy (kotuce Brembo, platne EBC Green stuff), vymenene komplet spodne capy, silentbloky ramien, tycky stabilizatora, horne ulozenia tlmicov, loziska horneho ulozenia tlmicov, silace motora, loziska ulozenia zadnej napravy, novy nastavitelny podvozok KW Suspension Variant 1, nove rozvody komplet aj s vodnou pumpou pri 110tis km, nove oleje (Total Quartz Transmission a motor Total Quartz racing 10W50, nove komplet filtre, novy komplet origo airbox (kedze tam bola siska pri kupe), velmi lahka duralova nastavitelna predna rozpera E-tech, letne na origo Cyclone (Michelin Pilot Exalto 2), sada zimnych pneu...) ku vsetkemu su doklady o kupe a montazi so zarukou, vacsina dielov kupena origo v Peugeote. (za uvedene diely su vydokladovane naklady za cca 2700EUR (nakupovane este so zlavou)

cena cca 4500Eur alebo dohoda ale rozhodne nepredavam za kazdu cenu a ponuka nebude moc dlho platit. bud to spacham do 2-3tyzdnov, alebo si ho necham

[upravil dne 30/7/09 pug]

Odesláno
Původně zaslal: pug

inak velmi predbezne ak by bol zaujem bude mozno na predaj moja 306gti6 - stale som sa nerozhodol ale zial stal som sa asi zavisly od vacneho vylepsovania aut a teraz ked je uz v istom stadiu a je v nom celkom dost penazi vaham ci ho predat, alebo investovat dalej. ale pri byvalom aute som sa dostal na docela astronomicku sumu a to som nerobil ziadny styling (jedine sa robila cast calunenia do Alcantary). takze preto amoju posadnutost vykonnymi a excelentne jazdiacimi autami nekonci (rozhodujem sa medzi Impreza WRX, Accord type R, Mondeo ST220, Focus RS I, Megane Sport)

podrobnosti budu v inzercii. pripadni zaujemci mozte aj sem (koberceky ale samozrejme stale chcem, mozno odstartuju dalsie investicie a pomozu auto nepredat)

premyslel si si to dobre ? menil by si hatchback za sedan ??? no neviem zalezi ake mas priority

vyber si Hondu nesklames sa :super

s hondami ti viem aj poradit keby si chcel ,preferujem tieto auta a nepoznam nic lepsie vyrovnane fun to drive ktore ta vtiahne tak do deja ako prave napr Civic Type R

Odesláno
Původně zaslal: omega6

Původně zaslal: pug

inak velmi predbezne ak by bol zaujem bude mozno na predaj moja 306gti6 - stale som sa nerozhodol ale zial stal som sa asi zavisly od vacneho vylepsovania aut a teraz ked je uz v istom stadiu a je v nom celkom dost penazi vaham ci ho predat, alebo investovat dalej. ale pri byvalom aute som sa dostal na docela astronomicku sumu a to som nerobil ziadny styling (jedine sa robila cast calunenia do Alcantary). takze preto amoju posadnutost vykonnymi a excelentne jazdiacimi autami nekonci (rozhodujem sa medzi Impreza WRX, Accord type R, Mondeo ST220, Focus RS I, Megane Sport)

podrobnosti budu v inzercii. pripadni zaujemci mozte aj sem (koberceky ale samozrejme stale chcem, mozno odstartuju dalsie investicie a pomozu auto nepredat)

premyslel si si to dobre ? menil by si hatchback za sedan ??? no neviem zalezi ake mas priority

vyber si Hondu nesklames sa :super

s hondami ti viem aj poradit keby si chcel ,preferujem tieto auta a nepoznam nic lepsie vyrovnane fun to drive ktore ta vtiahne tak do deja ako prave napr Civic Type R

ono prave ten par dveri navyse je jednou z vyhod. pre mna mal som totiz predtym vsetko len 4-5dverove auta. 3.dverovy hatch a este s podvozokm ako je teraz je famozny pre jazdne zazitky-v porovnani s ATR budem trochu robit kompromisy (ATR proti gti6 s mojim podvozkom bude plavat trochu a trochu sa naklanat viac). obcas ale potrebujem odviezt deti kedze C-maxa jazdi prevazne manzelka. aj ked najradsej by som CTR alebo Focus RS, neni to este vylucene. mne ten 3-dverak vyhovuje, len 4dverak sa bude lepsie doma obhajovat:-)

Odesláno

cakom: mam v plane ist najblizssi termin: teda Srpen: 26 alebo 27. este neviem presne ktory z tych dvoch - od 18,00 do 19,00 hodin, aby som aspon zistil ako sa to sprava na okruhu. co siel by si tiez?

Odesláno

je to mesiac a tak na 50% pojdeme este na jednu dovolenku pri mori akurat v tom termine:-( takze ak by som t amohol poprosit posli to prosim postou na dobierku. dik vopred

Odesláno

fakt to ma az 4kg, neorigo co tam mam maju snad 2kg max dokopy, ale som postihnuty nelen vazenim al eest eviac originall dielmi a doplnkami, uz sa na ne tesim

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...