volvik Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Caute jeste pred bourackou jsem mel takovy problem a jeste ted ho mam ze mi auto hodne vynechava. Vymenil jsem svicky, kabely jsou dobre, mam novy benzin tak nevim cim to muze byt Diky za rady Citovat
tomikku Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 palivovej filtr?? nebo čerpadlo fachčí nefachčí [upravil dne 23/7/09 tomikku] Citovat
pastorek Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Toto hovorí odborná príručka: Vynechávaní zapalování motoru v celém rozsahu otáček • Ucpaný palivový filtr • Vadné palivové čerpadlo, nebo nízký tlak dodávky paliva • Ucpaný otvor palivové nádrže, nebo zanesené palivové potrubí • Netěsnost podtlaku v tělese škrtící klapky, sacím potrubí nebo přidružených hadicích • Opotřebená, vadná nebo nesprávná mezera zapalovací svíčky • Vadné kabely zapalovacích svíček HT • Prasklé víko rozdělovače nebo vnitřní vodicí plocha • Vadná zapalovací cívka • Nestejné nebo nízké kompresní tlaky válců • Porucha v systému vstřikování paliva Citovat
volvik Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 sakra toho je no tak zacnu koumat co to muze byt vim ze rozdelovac, svicky, kabely, skrtici klapka jsou v poradku tak uvidime az to doskladam tak budu zjistovat zatim diky za rady Citovat
volvik Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 tak prisel jsem na to kde byl problem nasel jsem radu na renault megan foru nebo co to bylo Problem byl v senzoru snimani otevreni skrtici klapky (doufam ze jste to pochopili ) stacilo to jenom procistit komplet jak cidlo tak i to pouzdro a poradne dat autu zabrat a problem je pryc Citovat
Slayer Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Tak toto schválně zkusím na našem firemním C. Berlingu... tam se to se.. už druhým rokem, vyměněno snad vše (svíčky, lambdy, poťák plynu...) pokud by to bylo ono Citovat
volvik Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 zkus to jsem zvedavy jestli to pomuze ale francouzi to vymysleli tak debilne ze tam je prepad od oleje tak se to tam zasira Citovat
radek26 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Mám podobný problém, už mesiac mi lezie na nervy Krásne to som chcel počuť, riadne prevetrať, už som vyčistil všetko, dá sa jesť z motorá a tá mrška mi robí hanbu dnes dostane trošku výkonu Citovat
volvik Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 piste jestli to pomohlo protoze me to zase dela ale jak se zahreje motor tak jede pekne jako kdysi Citovat
radek26 Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Včera som vymenil hadičky, od sania cez prepínač do rozdelovača, sfunkčil vákuovú dózu, chvílu to krásne ťahalo a potom zase stratil otáčky Na tom prpínači je voľný vrchný výstup ??? Citovat
volvik Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 muzu to vyfotit kde to je jak to vypada a z vrchu se tam da pekne dostat ale taky mi to tak delalo chci lku to jelo paradne a pak zase Citovat
radek26 Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: pastorek Toto hovorí odborná príručka: Vynechávaní zapalování motoru v celém rozsahu otáček • Ucpaný palivový filtr • Vadné palivové čerpadlo, nebo nízký tlak dodávky paliva • Ucpaný otvor palivové nádrže, nebo zanesené palivové potrubí • Netěsnost podtlaku v tělese škrtící klapky, sacím potrubí nebo přidružených hadicích • Opotřebená, vadná nebo nesprávná mezera zapalovací svíčky • Vadné kabely zapalovacích svíček HT • Prasklé víko rozdělovače nebo vnitřní vodicí plocha • Vadná zapalovací cívka • Nestejné nebo nízké kompresní tlaky válců • Porucha v systému vstřikování paliva Podľa príručky mi teda zostávajú len tri možnosti • Opotřebená, vadná nebo nesprávná mezera zapalovací svíčky • Vadné kabely zapalovacích svíček HT • Vadná zapalovací cívka všetko ostatné som už rozobral, vymenil, opravil a skontroloval Citovat
volvik Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 no ja se na to vrhnu jeste zitra nejak to prekopu tak uvidime Citovat
radek26 Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Včera som poskladal dla navodu diagnostiku taku jednoduchu, ale bohužiaľ nešla. Teraz som urobil len kablik + tlačítko a už aj padám do garáže testovať Snad prídem späť autom s živou RJ Citovat
radek26 Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Takže výsledky mojho bádania Jednoduchá diagnostika vyblikaním = 33, potom som to resetol a pobehal po meste, druhý pokus = 21 No a som jasný [upravil dne 29/7/09 radek26] Citovat
volvik Odesláno 29. červenec 2009 Autor Odesláno 29. červenec 2009 tak pockej jak to vypada jede to dobre nebo ne nejak to nechapu Citovat
radek26 Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 No proste to dochne tak aj tak. Podla tabulky kodov je 33 senzor podtlaku sania ale kde je v aute to neviem a 21 je pre istotu Snímač polohy škrtící klapky / spínač volnoběhu. Zaujímavé ale je že predchádzajúci majiteľ mi o tom hovoril, že to dochne, ja som rozobral pol auta a potom som si pohodlne bez problému jazdil pár mesiacov. A TOTO JA NECHÁPEM Citovat
volvik Odesláno 29. červenec 2009 Autor Odesláno 29. červenec 2009 no to ja jsem taky vycistil ten snimac jelo to chvilku dobre a pak zase a senzor podtlaku sani to teda taky nevim kde je Citovat
volvik Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 Tak dneska jsem cistil vsechny kontakty kabely atd a porad to je stejne je to o neco lepsi ale jak dupnu plny tak to zacne delat ale jak pridavam pomalicku plyn tak to jede Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.