Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vašendovci psa, já kočku

Recommended Posts

Odesláno

Kucí od Vašendů mají psa, který se údajně plánuje naučit většinu základních oprav jako (dle Hicse :D) \"Vyměň Rozvoďák, Seřiď ventily či Překroužkuj písty\" ... no, moje číča není tak šikovná, ale před týdnem jsem z toho mého neudržovaného vraku vytrhl práhy s úmyslem je uvést do vzhledu (smirek, kit, smirek, barva, barva, barva, udělat z izolepy a novin \"šalunk\" pro fofrpruhy a zas barva, lak...\" Číča se nabídla, že mi ten jeden téměř hotový kus vyleští :D :D :D

cica1.jpg

cica2.jpg

cica3.jpg

Není šikovná? :D

Odesláno

Mám teda radši, když mi trochu jiný kočky leštěj jinej dlouhej předmět, ale tohle taky dobrý. :D

Koneckonců, ani se nedivim. Jestli se nepletu, tak je to taková malá odrůdka lvíčka, ne? Takže vlastně vlastenec!!! :cool::papa

Odesláno

Když už jsme u těch domácích pomocníků, leštičů a podobných stvoření, tohle mám domá já, servisovat auto zatím neumí, asi ho potom dám na nějaký ten kurz k Vašendovi....

bond020.jpg

Odesláno

No, něco máááálo jsem našel...

Byla tma, takže 60% těch fotek jsem hned smazal... Navíc chytit to kotě v tom fofru a ještě tam někdě vytěsnit tu vteřinu, než digitál zaostří.... eh :)

c1.jpg

c2.jpg

c3.jpg

c4.jpg

c5.jpg

c6.jpg

c7.jpg

c8.jpg

c9.jpg

Odesláno
Napsán autorem Driver

Když už jsme u těch domácích pomocníků, leštičů a podobných stvoření, tohle mám domá já, servisovat auto zatím neumí, asi ho potom dám na nějaký ten kurz k Vašendovi....

Tak to je pěknej kousíček :) Ten by mohl z fleku dělat hever.... třeba pro osmikolový tatroFky... :D

Odesláno

:D:D:D Zdenda Srstka by z vás měl, klucí, radost!!! I když, vlastně je to trápení zvířat, ne? Takhle ty němý tváře nutit otročit....:o

Ale jinak, máte fakt roztomilý přítule!!!

Odesláno

2 Lexa: Vynasnažim se to čekání na další post nějak urychlit. :D:D:D Ale má to svá rizika. Třeba mě kvůli tomu vyhoděj z práce a já asi pak budu svoje příspěvky posílat poštou, či co?! :D:D:D:D:D :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...