Luger Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Kucí od Vašendů mají psa, který se údajně plánuje naučit většinu základních oprav jako (dle Hicse ) \"Vyměň Rozvoďák, Seřiď ventily či Překroužkuj písty\" ... no, moje číča není tak šikovná, ale před týdnem jsem z toho mého neudržovaného vraku vytrhl práhy s úmyslem je uvést do vzhledu (smirek, kit, smirek, barva, barva, barva, udělat z izolepy a novin \"šalunk\" pro fofrpruhy a zas barva, lak...\" Číča se nabídla, že mi ten jeden téměř hotový kus vyleští :D Není šikovná? Citovat
lexa Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 ;):oJasně, že je a šikovnější než já. To ti teda záááávidím. :o:o:papa Citovat
Marlin Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 to se mas, me kocky zasadne, vzdy kdyz maj mokry tlapky se projdou po strese a kapote, takze mi to vzdycky umatlaj, misto toho, aby to vycistily.... :D Citovat
Operator Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Mám teda radši, když mi trochu jiný kočky leštěj jinej dlouhej předmět, ale tohle taky dobrý. Koneckonců, ani se nedivim. Jestli se nepletu, tak je to taková malá odrůdka lvíčka, ne? Takže vlastně vlastenec!!! Citovat
LaHab Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 ... nebyly by detaily - tedy kockoida? Citovat
Driver Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Když už jsme u těch domácích pomocníků, leštičů a podobných stvoření, tohle mám domá já, servisovat auto zatím neumí, asi ho potom dám na nějaký ten kurz k Vašendovi.... Citovat
Luger Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 No, něco máááálo jsem našel... Byla tma, takže 60% těch fotek jsem hned smazal... Navíc chytit to kotě v tom fofru a ještě tam někdě vytěsnit tu vteřinu, než digitál zaostří.... eh Citovat
Luger Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 Napsán autorem Driver Když už jsme u těch domácích pomocníků, leštičů a podobných stvoření, tohle mám domá já, servisovat auto zatím neumí, asi ho potom dám na nějaký ten kurz k Vašendovi.... Tak to je pěknej kousíček Ten by mohl z fleku dělat hever.... třeba pro osmikolový tatroFky... Citovat
Marlin Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 tohleto sou ty mrchy, co mi spinej auto.... :D a nelestej Citovat
Operator Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 :D:D Zdenda Srstka by z vás měl, klucí, radost!!! I když, vlastně je to trápení zvířat, ne? Takhle ty němý tváře nutit otročit.... Ale jinak, máte fakt roztomilý přítule!!! Citovat
Operator Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Jééé, koukám, že už jsem kecka, to by měl šéf radost!!! :D:D Citovat
lexa Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 2 Operator: A dlouho budeš!:D:D:P:P:papa:papa Citovat
Operator Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 2 Lexa: Vynasnažim se to čekání na další post nějak urychlit. :D:D Ale má to svá rizika. Třeba mě kvůli tomu vyhoděj z práce a já asi pak budu svoje příspěvky posílat poštou, či co?! :D:D:D:D Citovat
lexa Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Určitě nevyhodí, asi jsi jediný kdo tam umí s internetem.;):papa Citovat
Operator Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 :D:D Ne, ale jsem tu jediný, kdo má Pažouta!!! :D:D:D Citovat
oddie Odesláno 17. červenec 2004 Odesláno 17. červenec 2004 S kočkama už jsme se tu v jednou fóru kdysi vytahovali... Naše šelma: Citovat
Dany Odesláno 17. červenec 2004 Odesláno 17. červenec 2004 Já mam šedesátikilovýho dogouše, jediné co umí, ale zato spolehlivě, je odhánět policajty.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.