kupák Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Já bych byl rozhodně pro 406. Mně se ta mazda moc nelíbí, ale wankel mě přitahuje. Ten nápis z kapoty honem dolů, je to hnus, velebnosti... Citovat
winco Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: kupák Ten nápis z kapoty honem dolů, je to hnus, velebnosti... ked sa mu to tam lubi tak mu to neberte......ja osobne by som si to dal asi na bok auta ako za predne kola vedla smeroviek tam kde býva napís XS alebo GTi, ale nemám nič poroti tomu ked to ma na kapote, je to v pohode Citovat
BrankoKK Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: kupák Já bych byl rozhodně pro 406. Mně se ta mazda moc nelíbí, ale wankel mě přitahuje. Ten nápis z kapoty honem dolů, je to hnus, velebnosti... kamo, hovoris mi z duse. ono 406 coupe je urcite krajsie auto, ale ta mazda je taka............. vynimocnejsia. ved teraz som to videl prvykrat v zivote. a mozno ze to sa mi paci na nej najviac, ze to nema hocikto,aj ked coupecko tiez nestoji na kazdom rohu..... p.s.:ten napis na kapote tam ostane..... Citovat
BrankoKK Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: 309GT S Mazdou RX8 jsem jel,je to mazec,ale na 170kw jsem čekal víc,škoda že to není přeplňované,potom by to bylo fakt peklo,ale ten motor (renesis) je trochu jiný než byl v RX7.Co se týče vzhledu a podvozku,tak taky dobrý,sedí to jak přilepený a přitom to není tvrdé jako koza:D Víc bych se bál servisování,je to přeci jen Wankel a není tolik rozšířený,myslím že ceny za kdejakou hovadinu budou asi trochu jinde než třeba na Coupé,ale je fakt že když máš na opičku,musíš mít i na banány:D Chtělo by to opravdu promyslet a pozjišťovat jestli třeba servis v tvém okolí je schopen poprat se s případnýma opravama....ale jestli je to tvůj sen..... pri tych snoch som sa chcel trochu pozastavit, som na to nejako zabudol. ja svoje sny delim do dvoch kategorii: tie, ktore sa daju splnit, a tie ktore nie. sen o aute som si uz prakticky splnil, lebo som odjakziva chcel 406 coupe, ine auto ani nepripadalo do uvahy. akurat mi ta mazda teraz trochu porobila bordel v lebeni, ale to ma prejde. no a medzi nesplnitelne sny, ja im s oblubou hovorim sny, ktore navzdy ostanu iba snami, patri FORD GT: A uplne na vrchole je Paris Hilton, to je moj absolutny sen. a az pred nedavnom mi docvaklo, ze keby som si splnil sen o Paris Hilton, tak sa mi automaticky splni aj sen o Forde gt....:myslim:myslim Citovat
309GT Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Ten ford je pecka! A s tou Paris Hilton - asi by jsi měl šanci když by jsi tam přifrčel GTčkem:D Ale bohužel taková auta cenu moc neztrácejí (spíš neztrácejí vůbec).... Citovat
BrankoKK Odesláno 20. prosinec 2009 Autor Odesláno 20. prosinec 2009 to ano, a kym by stratil cenu natolko aby som si ho mohol dovolt, tak by z neho bol veteran. a veteran, cim starsi, tym cennejsi.... Citovat
f3Rd@ Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Kdyz se jeste vratim k te RX-8 tak pozor na to, kazdych 100 000km se dela generalka motoru. Nevim co presne to zahrnuje ale za 5000Kc to urcite nebude... Citovat
BrankoKK Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 no je toho stale viac a viac, z tej rx-8 nic nebude. trochu mi z toho auta preplo tak sorac za bordel co som tu sposobil. a teraz ma ospravedlnte, musim ist do garaze poprosit svoje kupatko o prepacenie... Citovat
BrankoKK Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 Vsetkym vam prajem krasne Vianoce!!!!!!!!!! Citovat
winco Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: BrankoKK Vsetkym vam prajem krasne Vianoce!!!!!!!!!! diky aj tebe krasne vianoce Citovat
BrankoKK Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 no uz som sa bal, ze si to nikdo nevsimne, pozeral si na autobazar.eu? hodil som tam len tak namatkovo inzerat,ci sa vobec dakdo odvazi kupit auto, ktore robi vir v nadrzi. zatial ziadna odozva, pockame a uvidime. ale ked som ho tam supol, nebolo mi dvakrat dobre, taky divny pocit. fakt neviem, co dalej. ci napchat do toho este viac penazi a porobit veci, ktore mam v plane alebo radsej setrit na druhu kraksnu... Citovat
chechet Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 jo, autobazar.eu. no... tezko radit. mne se tedy tve rozhodnuti zda ponekud hrrr, ale treba nekde v podvedomi nejsi s Coupé spokojeny a potrebujes vetsi exotiku Citovat
BrankoKK Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 tak nedostatkom exotiky 406 coupe rozhodne netrpi a vcelku som s tym autom velmi spokojny. ono je to takto: rozum hovori, aby som predal, lebo na tom aute nezarobim, iba uz len budem vrazat do neho peniaze... srdce zasa hovori nechat, lebo to auto je kurevsky pekne a za to vsetko stoji... ale hovori sa, ze mudrejsi ustupi...:myslim:myslim Citovat
chechet Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Původně zaslal: BrankoKK tak nedostatkom exotiky 406 coupe rozhodne netrpi a vcelku som s tym autom velmi spokojny. ono je to takto: rozum hovori, aby som predal, lebo na tom aute nezarobim, iba uz len budem vrazat do neho peniaze... srdce zasa hovori nechat, lebo to auto je kurevsky pekne a za to vsetko stoji... ale hovori sa, ze mudrejsi ustupi...:myslim:myslim a jak chces na aute vydelat prosim te? Citovat
Grlik Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 máš ve předu podložky pod kolama? právě jsem se divál na nějaké kola 17\" a v uvahu připadají ty BBS co máš ty nebo MOMo corse black ale ty už mají ET 18 takže nevim jeslti přes BREMBO brzdič je tam dám. Citovat
Grlik Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Skara no tak to si budu muset asi koupit ty BBS ty mají ET 10 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.