luko407sw Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 pořád žádne info v jakém stavu jsi ho dostal? Citovat
tosky Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 zdravim, par dni som nebol na nete auto je zvonku v takom stave, v jakom ho corli, akurat mi vybrali cennosti z interieru, panel z radia, pricom zvysok nechali v palubke, a samozrejme rozmvrtana spinacka, cievka imobilizeru a soferova klucka v cudu .... Citovat
309GT Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Tak alespoň že je ve \"stejném\" stavu,až na ty drobnosti.Tak ať se to podaří dát rychle do původního stavu a ať už ti jí ty svině nechají napokoji;) Citovat
chuck11 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Gratuluju a to i naší policii,že se obtěžovala ti zavolat.Nečekal jsem že se najde:potlesk Citovat
oddie Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: MaPiv Nejjistější je si udělat pojistku proti krádeži.... Pokud si někdo bude chtít auto vzít, tak si ho prostě odveze, ať tam máš, co tam máš... taketo auto v tomto rocniku sa neoplati poistit Téměř stejně staré auto, pojistná částka 100tis Kč, spoluúčast 10%/10tis min, pojištěno havarijně (bez bonusu) + všechna skla na 15tis Kč + krádež + živel + povinné ručení s vyšším krytím (velký bonus), cena dohromady za to vše méně než 10tis Kč ročně. Samotné havárko+krádež z toho činí asi 5tis. To se teda fakt \"neoplatí\" jak noha. Citovat
jozefsv Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Původně zaslal: oddie Téměř stejně staré auto, pojistná částka 100tis Kč, spoluúčast 10%/10tis min, pojištěno havarijně (bez bonusu) + všechna skla na 15tis Kč + krádež + živel + povinné ručení s vyšším krytím (velký bonus), cena dohromady za to vše méně než 10tis Kč ročně. Samotné havárko+krádež z toho činí asi 5tis. To se teda fakt \"neoplatí\" jak noha. pisal som vyssie kolko mi vypocitali poistku u nas a nebol som len v jednej poistovni. [upravil dne 5/8/09 Ferry] Citovat
Guest Robi607 Odesláno 21. srpen 2009 Odesláno 21. srpen 2009 dobre si obišiel, mne na dovolenke ukradli starú Ford Sierru, ale nenašla sa, hehe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.