Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

kolegovia, už som tu to raz riešil, ale nedopátral som sa. Toto vlákno som založil pre zaujímavosť, ale hlavne skrz moju zvedavosť.

Minulí rok som bol na vrakáči za Partizánskym a všimol som si tam červenú old 306 5dverovú komplet s béžovým interiérom. Nemala už sedačky ani dvere, ale koberec, obloženie a palubka boli béžové. Bolo to originál, žiadna úprava alebo tuning. Videli ste už niekto takú 306 a ak áno čo to bolo za výbavu alebo edíciu?

Pre ako takú predstavu prikladám foto regulátora sklonu svetiel z tej 306, presne takú farbu mal ten interiér, vedľa je klasický čierny regulátor. Ak to nie je béžová farba tak ma opravte.

[upravil dne 20/7/09 marko306]

post-0-14109608444965_thumb.jpg

Odesláno

V modeli pred restylom som našiel tri farebné prevedenia prístrojovky. FZK - búrka, FCY - béžová impala a FZL - šedá uragán s daľšími odtienmi FY, FJ, FM a FC. Po restyle to už nebolo uvedené.

Odesláno

Marko306: to bude upravena ale perfektne, resp najlepsie aku som u 306 videl, hlavne dielenske spracovanie a cit pre detajl je uplne dokonale.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ano to je ona! Mala aj sedačky vo farbe?

V barvě byly sedačky a myslím, že i koberce. Auto je v hodně špatném stavu a většina dílů byla narvaných vevnitř. Jinak vím, že to byl nějaký stříbrný 5dv v naftě...

Odesláno
Původně zaslal: marko306

asi takéto niečo, ale toto neviem či je origo :myslim

Ty voooole, tak to uz cierna asi nieje in?:D Tak ale vsade cierne doplnky a Levik ee?:myslim

[upravil dne 25.7.2009 306xn]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...