MHS Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 zdravim zajimala by me vec ktera se mi dnes stala...vetsinou parkuju mirne na kopci a dnes sem potreboval auto posunout o par metru proto sem sedl do auta a povolil rucni brzdu ze tech par metru to auto samo z toho mirneho kopce sjede bez nastartovani...to sem udelal a auto jak se rozjelo tak mi tam neco zaplo nevite co by to bylo?a proc? Citovat
marko306 Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 lepšie popíš čo sa ti zaplo. Žiarovka, nejaký zvuk, prives... nie je to zrejmé z tvojho príspevku Citovat
MHS Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 neco v motoru jakoby nejaky zvuk vubec newim co by to mohlo byt jestli alternator nebo vetrak nejaky podobny zvuk kdyz sem klic vypl tak vse se opet vyplo Citovat
marko306 Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 ty si zapol kľúčik, len do polohy aby sa ti rozsvietilo iba dobíjanie. Ak áno tak to sa ti zapol hneď kabínový ventilátor Citovat
MHS Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 ano zapl sem klic do polohy kde se kontrolky rozsvitily takze to byl ten ventilator?proc se to teda zaplo? Citovat
MHS Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 takze to teda je v poradku?nic se tim nezkazilo nebo nemuze poskodit? Citovat
Qcko Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 No kabinovy ventilator sa zapina vzdy ked zapnes klucik, ale ak to islo z motoroveho priestoru a parkoval si v kopci a na slnku, mozno bol motor vyhriaty a zopla ti sahara, samozrejme ze isla iba chvilku, lebo motor nebezal (iba taka uvaha) Citovat
MHS Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 no spis jeste neco seplo sahara newim dneska cely den prselo u nas a slunko ani nevylezlo.ale seplo to tehdy kdy se auto pomalu rozjizdelo Citovat
shark734 Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 ja mam tiez 307 (rv2001) a ked otocim klucik do polohy 1 tak sa mi nic nezopne, ziadny vetrak, proste nic...pokial nenaskoci motor tak sa nic nespusti Citovat
MHS Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: shark734 ja mam tiez 307 (rv2001) a ked otocim klucik do polohy 1 tak sa mi nic nezopne, ziadny vetrak, proste nic...pokial nenaskoci motor tak sa nic nespusti no to me taky nic ale jak sem to auto potlacil s toho kopce tak se tam neco seplo a ja newim co Citovat
MHS Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: minimaxa palivové čerpadlo...? to si mslim ze ne to seplo a hucelo to do te doby dokud sem nevypl klica seplo tehdy kdy sem to auto rozjelo Citovat
HakTac Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Při zapnutí klíčku do polohy kdy se na palubce rozsvítí kontrolky zapne se co máš aktivované - světla, rádio, ventilátor atd. Každopádně tohle jsou komponenty, které volíš ty. Ale ten tvuj zvuk pocházel od palivového čerpadla - vždy před startem se zapne jako první a nasaje palivo. U Hondy (moto) dokonce v manuálu mam, že mam počkat dokud čerpadlo neutichne 2-4s a pak nastartovat. Každopádně nic s tvým autem není. Někdy čerpadlo není ani slyšet - někdy je. Citovat
MHS Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: HakTac Při zapnutí klíčku do polohy kdy se na palubce rozsvítí kontrolky zapne se co máš aktivované - světla, rádio, ventilátor atd. Každopádně tohle jsou komponenty, které volíš ty. Ale ten tvuj zvuk pocházel od palivového čerpadla - vždy před startem se zapne jako první a nasaje palivo. U Hondy (moto) dokonce v manuálu mam, že mam počkat dokud čerpadlo neutichne 2-4s a pak nastartovat. Každopádně nic s tvým autem není. Někdy čerpadlo není ani slyšet - někdy je. ano ale ze by to cerpadlo bylo tak moc hlasite a nasavalo palivo 2 minuty? Citovat
HakTac Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Až ti vyskočí autodiagnostika na palubce, tak buď v pohotovosti, ale teď buď naprosto v klidu. Někdy se stane, že čerpadlo je hlučnější. U některých modelů aut se nedoporučovalo vyjíždět celou nádrž ve kterých bylo ponorné čerpadlo palivem zároveň ochlazováno a tím šetřeno. Citovat
MHS Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 ted m e napadlo smim to auto tahat na lane pri zapnutym klicem do polohy 1?podle me by to neco co mi seplo by se seplo taky.. Citovat
zzipCZ Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 a co posilovač řízení nemáš ho elektronicky regulovanej?nevím jak to funguje ale byla by to možnost:nevim Citovat
MHS Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: zzipCZ a co posilovač řízení nemáš ho elektronicky regulovanej?nevím jak to funguje ale byla by to možnost:nevim to myslim ze nemam protoze sem tocil volantem a sel tezko takze tim asi ne Citovat
JarryC Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Původně zaslal: minimaxa palivové čerpadlo...? Mám stejný názor,také jsem si toho všiml,je to jistě palivové čerpadlo. Citovat
MHS Odesláno 21. červenec 2009 Autor Odesláno 21. červenec 2009 Původně zaslal: JarryC Původně zaslal: minimaxa palivové čerpadlo...? Mám stejný názor,také jsem si toho všiml,je to jistě palivové čerpadlo. tak proc to teda dela jen kdyz to auto jede samovolne nenastartovane z mirneho kopce treba s klicem v poloze1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.