Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mám menší problém.Moje 406ka 1.8 16V žere jak tank, nejdu pod 10L i když jedu jak milius a z vejfuku de ohromnej hulec a je s toho cejtit nespálenej benzin.Nevíte někdo čim by to mohlo byt?Moc děkuju předem za odpovědi.

Odesláno

katalyzator je az druha vec, ten spise odnese tu bohatou smes, co jde do motoru

na vine budou veci kolem zapalovani a rizeni bohatosti smesi, takze zapalovaci rampa, svicky, cidlo teploty chladici kapaliny, lambda sonda, MAP senzor

v tomhle pripade bych zacal lambda sondou, bud rovnou vymenit, nebo zmerit nekde na osciloskopu, jakou ma odezvu, pak ta zapalovaci rampa a svicky, cidlo teploty atd.

[upravil dne 18/7/09 Ferry]

Odesláno

Taky odkontroluj, jaký máš tlak benzínu. Na 405 jsem měl po nepovedené výměně benzínových trubek neprůchodný přepad zpět do nádrže a tak byl na přívodu obrovský tlak, že to vstřikovací ventil nedokázal uregulovat, lambda ukazovala tak bohatou směs, že vypadala, jako když je mrtvá a přišlo se na přeměřením tlaku na přívodu benzínu. Auto smrdělo, hulilo a místo 7,5 žralo 12 až 14!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...