Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím, jestli jsem to napsal do správné rubriky, je to tu nyní přísné, ale snad ano. Prosím o identifikaci gumičky, kterou jsem našel u Peugeotu 307SW r.v. 2006. Může to být z uvedeného auta, ale také nemusí, mohl to někde vytahat můj vnuk. Fotky nejsou nic, moc, jsou z mobilu. Je mi jasné, že pokud to je z peugeotu, tak na vysoké úrovni zdatná parta odsud to pozná. Díky.

post-0-14109608370916_thumb.jpg

Odesláno

No, našla to Bobinka(manželka) u vjezdu do garáže, ale ne přímo na vjezdu, ale vedle, již na kůře. Takže opravdu nevím, ani si nedovedu vybavit, z čeho by to mohlo být. Z benzínové sekačky těžko, je to mimo prostor, kde seču, z vnukova traktůrku, těžko. Takže babo, raď.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

není vem asi to slouží takto uděláš díru do plechu do něj vložíš a protáhneš kabel,asi takto by to mělo sloužit

lepší foto

[upravil dne 18/7/09 honza406]

Ano, toto je přesně ono, co jsem našel!!!! Tak o co vlastně jde?:potlesk:potlesk:potlesk Je to ten vysavyč? Je pravda, že jsem auto vysával starým vysavačem a to by mohlo být ono.

[upravil dne 18/7/09 Otan]

Odesláno

Přiklonil bych se k honza406. Jak jsem psal, někde jsem to viděl akorát už si nemohu uvědomit kde. Mohlo by to opravdu být odvětrání světla. Průchodka na šňůře vypadá jinak.

Odesláno

nevím ale průchodek je více tu by se jednalo o pruchodku kde se kabel lomí a nejde přímo/ jako na obr kde jsou přímé /

[upravil dne 18/7/09 honza406]

post-0-14109608372011_thumb.jpg

Odesláno

Takže, když to shrneme, mohl by to být průchodka, buď od vysavače, či světel? Honzo406 a kde Ty jsi vzal foto těch průchodek? To máš, jak jsi psal nějaký zbytek, který přesně nevíš odkud je?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...