Lachtis Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Původně zaslal: AKCZ Vzhledem k tomu ze moje 306ka je sezonni auto pro zabavu a moc km s ni za rok nenajedu tak nemam potrebu setrit kazdou korunu.. takze jsem tankoval Shell V-Power Racing dlouhou dobu ale zdalo se mi jako by se kvalita menila.. tak jsem najel na \"modre potkany\" tedy ted Vervu a spokojen.. nejde mi o spotrebu.. navyseni vykonu taky extra necekam ale vim ze motoru davam to nejlepsi a je teda pravda ze na chodu motoru a reakci za plynem to je trosku znat.. napr. i studenej motor nastartovani se zda byt klidnejsi.. otacky nekolisaji ap. Udělal si dobře já dříve taky tankoval jedině shell a naivně si myslel, že Shell je the best of, ale opak je pravdou:blicismajlik. Benzina je TOP a na Vervu nějakej Vraking nemá Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Původně zaslal: Lachtis Původně zaslal: AKCZ Vzhledem k tomu ze moje 306ka je sezonni auto pro zabavu a moc km s ni za rok nenajedu tak nemam potrebu setrit kazdou korunu.. takze jsem tankoval Shell V-Power Racing dlouhou dobu ale zdalo se mi jako by se kvalita menila.. tak jsem najel na \"modre potkany\" tedy ted Vervu a spokojen.. nejde mi o spotrebu.. navyseni vykonu taky extra necekam ale vim ze motoru davam to nejlepsi a je teda pravda ze na chodu motoru a reakci za plynem to je trosku znat.. napr. i studenej motor nastartovani se zda byt klidnejsi.. otacky nekolisaji ap. Udělal si dobře já dříve taky tankoval jedině shell a naivně si myslel, že Shell je the best of, ale opak je pravdou:blicismajlik. Benzina je TOP a na Vervu nějakej Vraking nemá Kurnik skoda ze u nas nie je tiez Benzina takze o Verve mozme na Slovensku akurat snivat Citovat
Luigy Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: Lachtis a to jsi slysel nebo cetl kde ? liti viceoktanoveho benzinu do motoru, ktery ma predepsano 95 oktanu a neni na viceoktanovej benzin staveny, je jen vyhazovani penez a placebo-efekt Senzor klepani, ktery je na motoru a RJ ma stejne jen omezeny rozsah regulace predstihu a tim vyuziti vyssiho oktanoveho cisla, takze jak jsem psal, pokud ten motor neni konstruovan pro viceoktanovy benzin, nevyuzije ho Naprostý nesouhlas:bojim! Já u své 206 1.6 16V ( předepsáno 95 ) po druhém nebo třetím vyjetí 95ky natankuji sto oktanovou Vervu od Benziny a rozdíl je znát. 1. sportovnější zvuk - slyšitelný 2. mnohem lépe jde do otáček 3. nižší spotřeba benzinu 4. dobrý pocit:D Já prostě rozdíl mezi stovkou a devadesátpětkou u mého motoru opravdu poznám. Co se týče výrobců projel jsem snad všechny stovky co jsou v ČR dostupné a sledoval testy těchto vysokooktanových benzinů a vítězem je JEDNOZNAČNĚ VERVA OD BENZINY:potlesk. Jako většina lidí jsem byl naivní a tankovat jedině u Shell a myslel si, že to je to nejlepší co může být. Opak je pravdou a Shell mě velice zklamala a už 3/4 roku jej netankuji. Brouka do hlavy mi dal kamarád, který si našel výsledek testu 100-oktanových benzinů s výsledkem: 1. Verva 2. 100 OMW 3. Shell. No a vyzkoušel jsem i ostatní výrobce. Závěr: Palivo co Shell prodádá v ČR nedosahuje kvality, které nabízí na západě. Nejlepší v ČR je Verva:potlesk Nevím, kde jsi zjistil, že Verva od benziny má 100 oktanový benzín, když na pistoly u pumpy je napsáno, že palivo odpovídá 98 oktanů. Osobně beru na Shell V-Power Rancing a spotřeba mi klesla o 1 litr. A s životnosti motoru moc nesouhlasím s názorem, že se podlouhodbém používání podpalují ventily. Sice jsem se do motoru nedíval. Ale můj otec najel na Shell V-Poweru Racingu 135 000km a jsem na svém předchozím vozidle zančky KIA o objemu motoru 1.0 , kde mi také klesla spotřeba a motor byl živý najel 60 000 km na Racingu a momentálně používám na svojí 207 taky Racing a v poho pro srovnání jsem na Shell V-Power v zimě jsem jezdil za 7.3 a teď na Shell V-Power Racing za 6. A Verva nemá 100 oktanů je to pouze aditivovaná 98. Taky jsem ji zkoušel. Ale nic moc. Motor táhnul skvěle při promíchání benzínu Verva a Shell V-Power Rancing. Citovat
Lachtis Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: Luigy Původně zaslal: Lachtis a to jsi slysel nebo cetl kde ? liti viceoktanoveho benzinu do motoru, ktery ma predepsano 95 oktanu a neni na viceoktanovej benzin staveny, je jen vyhazovani penez a placebo-efekt Senzor klepani, ktery je na motoru a RJ ma stejne jen omezeny rozsah regulace predstihu a tim vyuziti vyssiho oktanoveho cisla, takze jak jsem psal, pokud ten motor neni konstruovan pro viceoktanovy benzin, nevyuzije ho Naprostý nesouhlas:bojim! Já u své 206 1.6 16V ( předepsáno 95 ) po druhém nebo třetím vyjetí 95ky natankuji sto oktanovou Vervu od Benziny a rozdíl je znát. 1. sportovnější zvuk - slyšitelný 2. mnohem lépe jde do otáček 3. nižší spotřeba benzinu 4. dobrý pocit:D Já prostě rozdíl mezi stovkou a devadesátpětkou u mého motoru opravdu poznám. Co se týče výrobců projel jsem snad všechny stovky co jsou v ČR dostupné a sledoval testy těchto vysokooktanových benzinů a vítězem je JEDNOZNAČNĚ VERVA OD BENZINY:potlesk. Jako většina lidí jsem byl naivní a tankovat jedině u Shell a myslel si, že to je to nejlepší co může být. Opak je pravdou a Shell mě velice zklamala a už 3/4 roku jej netankuji. Brouka do hlavy mi dal kamarád, který si našel výsledek testu 100-oktanových benzinů s výsledkem: 1. Verva 2. 100 OMW 3. Shell. No a vyzkoušel jsem i ostatní výrobce. Závěr: Palivo co Shell prodádá v ČR nedosahuje kvality, které nabízí na západě. Nejlepší v ČR je Verva:potlesk Nevím, kde jsi zjistil, že Verva od benziny má 100 oktanový benzín, když na pistoly u pumpy je napsáno, že palivo odpovídá 98 oktanů. Osobně beru na Shell V-Power Rancing a spotřeba mi klesla o 1 litr. A s životnosti motoru moc nesouhlasím s názorem, že se podlouhodbém používání podpalují ventily. Sice jsem se do motoru nedíval. Ale můj otec najel na Shell V-Poweru Racingu 135 000km a jsem na svém předchozím vozidle zančky KIA o objemu motoru 1.0 , kde mi také klesla spotřeba a motor byl živý najel 60 000 km na Racingu a momentálně používám na svojí 207 taky Racing a v poho pro srovnání jsem na Shell V-Power v zimě jsem jezdil za 7.3 a teď na Shell V-Power Racing za 6. A Verva nemá 100 oktanů je to pouze aditivovaná 98. Taky jsem ji zkoušel. Ale nic moc. Motor táhnul skvěle při promíchání benzínu Verva a Shell V-Power Rancing. JJ, překlep máš pravdu, že verva odpovídá 98 oktanům:super Ale všechny 100 oktanovky ( OMW a Shell ) poráží [upravil dne 14.2.2010 Lachtis] Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 ja teda nevim, ale kdyz jsem vzal do myho pezota 100 oktanu, tak jsem nic nepoznal, krom toho, ze jsem najel o par km vic, ale mozna jsem jen mene slapal na plyn, mene stal v kolonach, nebo mene jezdil po praze a vice venkov....takze nevim, co chcete poznavat na 1,6 - sportovni zvuk, lepe jde do otacek..... takze to prida ve finale 30 koni???? to byste poznali, ale tohle fakt ne.... Citovat
pastorek Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Ani sa nedivím že si nič nespoznal lebo tie \"lepšie\" vlastnosti sa menia postupne. S viacnásobnej osobnej skúsenosti môžem povedať že trochu rozdiel je ale určite nie 30 koní alebo 50 Nm. Skôr je to poznať na kľudnejšom chode motora, rýchlejšom zohriatí, lepších štartoch a miernom znížení spotreby. Osobne tie zmeny pripisujem čiastočne iným aditívam, ( Shell Power Racing) ktoré majú údajne schopnosť prečistenia palivového systému, lebo i po návrate k 95-ke nezačal motor vynechávať ani sa výrazne nezhoršil voľnobeh. Opätovné zníženie oktánov sa však temer hneď prejavilo na trochu horších štartoch a pomalšom zohrievaní. Samozrejme je to empirické hodnotenie. Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 me to nahodi na prvni start, nebouchne to nic a to beru u nejake no name pumpy... zahriva se standardne, jinak by byl spatny termostat, klidny chod je snad standardem, spotreba no comment. Opravovat motor viceoktanovym palivem neni dobra cesta, kor kdyz na to ty motory nejsou staveny. Pochopim motor na 98, tak tam naleju 100, ale na 95 mi to prijde jako zahul, kor kdyz se to tam neleje porad ale chvilema.....jak se tady casto pise. samozrejme jsem bral vpower asi 8x za sebou a protoze se nic nestalo, zase jsem to pustil k vode. Teoreticky se muze zlepsit chod, procistit soustava (moc tomu ale neverim). To ze ti auto jede lepe poznas, ale ne tim, ze tam lejes viceoktanovy benzin, to je jako kdybyste rekli, ze jste dali olej total misto mogulu a jede to lepe. Mimochodem mogul je asi lepsi. To je pouze SUBJEKTIVNI hodnoceni, stejne jako nesmysly se sportovnim filtrem. Muze pomoci, ale ridic, pokud to objektivne nezmeri, se pouze subjektivne domniva, ze ju to lepe jede, protoze ta zmena je tak nepatrna, ze to nevysledujete. Ale nebudu vam do toho kecat. Me to se sportovnim filtrem a duplexem jede taky urcite lepe , jinak bych to samozrejme nedelal .... Citovat
pastorek Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Keď si myslíš že je to blbosť tak to nerob, popísal som len svoje skúsenosti z viacerých áut. Citovat
207lemans Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Ja tankujem vyhradne na SHELL od novoty začal som 95kou a momentalne tam už asi pol roka lejem 100 reacing. Ale moj nazor poviem až ked budem mať prvu velku generalku motora..... Ako to bude vyzerať v motorovom priestore. A určite ma ten benzin niečo doseba. (dufam že ti vedci to maju prerátané) Citovat
Radovan.E Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 a čo sa týka vznetových motorov? o diesel-och takmer nic Citovat
Mishanthrope Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 Dokud měli u nás u Globusu 98, tak jsem to tam lil. Teď tankuju 95 a spotřebu mám asi o půl litru vyšší, takže žádný placebo efekt to asi nebyl, ikdyž auto jezdí více méně pořád stejně. Předtím jsem devadesátosmičkou krmil Feldu a ta trhala asfalt za 5,7. Citovat
Domino_B Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Tankujem shell, ma vyhodnu cenu oproti ostatnym. Z casu na cas tam dam V-power. Pri V-power mam pocit troska lebsieho vykonu a je nizsia spotreba (asi 0,2-0,3 l) .... ale tankovat to stale si myslim sa neoplati. Citovat
Luigy Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Verva, Carera jsou sračky, který si hrajou na Shell V-Power Racing. Zase je luxus čepovat takový drahý benzín. Ale teď mají akce 2Kč sleva, takže je teď přibližně za cenu Vervy a Carery. Můžu říct, že 207 se u Shell V-Power chová živěji než u Vervy. Nějak mi ty Vervy nechce dobře papkat. Citovat
207James Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Tankujeme ve firmě i doma jenom u Shell, čepuju do auta natural 95, občas tam hrknu V-Power, po kterém se sníží spotřeba o 0,2l/100km(vyvážené vyšší cenou). U Shell naprostá spokojenost, myslím si, že každá větší společnost(Shell, BP, ARAL, Benzina, ....) mají kvalitní benzín. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.