Tomáš Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Zdravim a chtel bych se zeptat na nejake info ohledne teplotnich cidel. Kolik teplotnich cidel ma tento motor a ktere dava info pro teplomer na palubce? Jeho barva? Teplomer si dela co chce a v budikach to neni. Diky za info. PS: nasel by se nekdo fundovanej kdo by si poslechl muj motor respektive to casto resene popiskovani pri rozjezdu startu atd. uz nevim co s tim. Napadl me Pe.Tr z Neratek ten jestli se nepletu resil podobny problem. Co myslite? Citovat
BV406 Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 ahoj, to popiskovani bude nejspis dvouhmoty setrvacnik, neni to spis takove cvrlikani ?? pokud nic jineho pri startu a rozjezdu neslysis, tak to bude urcite on... Citovat
Tomáš Odesláno 16. červenec 2009 Autor Odesláno 16. červenec 2009 Ne opravdu nic jineho tam slyset neni. Tuto hroznou informaci jsem slyset nechtel. Je to prvni francouz kterej me pomalu ale jiste zacina stvat. Dam mu to nejlepsi a on setrvak a za ranec. Citovat
Tomáš Odesláno 16. červenec 2009 Autor Odesláno 16. červenec 2009 A co ty cidla? Poradite mi nekdo? Citovat
BV406 Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 ten setrvak je typicka \"zavada\", ale pokud ti jenom popiskuje a spojka ti funguje naprosto normalne, tak to neres ... spousta 406 s tim jezdi naprosto v pohode, ja s tim taky jezdil, menil jsem az vymennou sadu valeo se spojkou a jednohmotnostnim setrvacnikem, ovsem nemenil jsem to kvuli toho popiskovani .... !!! takze pokud spojka facha ok, tak bud v klidu, az budes menit spojku, tak se pak rozhodni jestli menit jen spojkovou sadu samotnou nebo i s tim setrvakem, ta stoji cca 14000... sory, ale na cidla a elektriku jsem lama , snad ti poradi jini borci [upravil dne 17/7/09 BV406] Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 cidlo pro budiky je modre, presne umisteni na HDi vsak nevim, myslim ze ho prodava Pe.Tr za 300Kc nove zde EDIT , tak to co prodava Pe.Tr je jen pro benzinove motory, pro HDi ma jiny konektor [upravil dne 17/7/09 Ferry] Citovat
Tomáš Odesláno 18. červenec 2009 Autor Odesláno 18. červenec 2009 Ok a diky za info. S tim setrvacnikem jsem se smiril ale nerad a dost me to stve. Mel jsem spoustu frantiku ale 406 me nemile prekvapila. T. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.