mařa Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Ahoj,mam 2.0 Hdi,79 KW.Muže mi někdo poradit jaka je tam baterie.Mám original a už dodělavá,a nikde není napsané kolikátka to je.Dík za radu. Citovat
Ticcino Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Orientačně bys to mohl poznat podle velikosti. Baterie podobných kapacit by měly mít podobnou velikost IMO. Jinak pro tvoje auto bych nastřelil kolem 60Ah. Citovat
FrenkV Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Kup v Peugeotě origo, je levnější než kdekoliv jinde a stojí 2.200Kč Citovat
mařa Odesláno 18. červenec 2009 Autor Odesláno 18. červenec 2009 Dík za radu,skusím se zeptat. Citovat
nickpaja Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Jedna zkušenost z baterií. V servise mi dělali převodovku a špatně zapojily ukostření baterky (i když přesto ukostřeno bylo, ale asi málo). Nějaký umělec. Jak se to chovalo?....svítila kontrolka dobíjení i když tam nebyl klíč v zapalování. Po zapnutí klíčku nešlo nastartovat, ale s pomocným propojením druhého zdroje nastartovat šlo, protože ukostření druhým zdrojem bylo jinde a né na baterii. Jen pro ty co by se setkaly s podobným problémem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.