Cyklon Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Zkouknul jsem včera Seven - je to velmi působivé, vřele doporučuji, ale jen pro otrlé (rozhodně ne pro děti). Citovat
Cyklon Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Nedávno jsem viděl Insomnie- úžasná záležitost Al Pacino, Hilary Swank a Robin Williams v nezvyklé roli záporáka. Jeden herecký výkon lepší než druhý. Detektivka, která každého pohltí. Vřele doporučuji. Mimochodem sháním právě od Christophera Nolana jeho Memento, ale jaksi marně. Neví někdo? Citovat
Qcko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Cyklon Zkouknul jsem včera Seven - je to velmi působivé, vřele doporučuji, ale jen pro otrlé (rozhodně ne pro děti). No videl som to asi 12 rokov dozadu a musim povedat, ze pre deti to vazne nie je, ale dobra oddychovka a klasika zaroven:super Citovat
tomikku Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Sedmička (seven) patří mezi klasiku Insomnia je podle mě nejlepší film Al Pacina ale nedávno jsem zhlédl dektivku Na Odstřel s Russllem Crowem a Benem Affleckem (hraje ha..zla) v hlavních rolích a můžu vřele doporučit Citovat
gedu Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 tak aj ja trochu pridám. prednedávnom som zhliadol film Kráľovstvo nebeské a môžem ho odporučiť. je to historický film z obdobia križiackych výprav a myslím že dobre spracovaný. Citovat
urdemala Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Cyklon Mimochodem sháním právě od Christophera Nolana jeho Memento, ale jaksi marně. Neví někdo? memento mam vypálený, ale to asi nesháníš, že? jinak film je to boží Citovat
MatrixArwen Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Nevím, jestli už to tady padlo, ale doporučuji film Ctihodný občan, luxus, moc se mi to líbilo:-) Citovat
Cyklon Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: Cyklon Mimochodem sháním právě od Christophera Nolana jeho Memento, ale jaksi marně. Neví někdo? memento mam vypálený, ale to asi nesháníš, že? jinak film je to boží No, Memento (r.2000) sháním. Zkoušel jsem nějaký DivX, ale tam je rozjetý obraz se zvukem, takže se snažím sehnat DVD (nejlépe s českým dabingem), ale marně Citovat
urdemala Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 mam divx, ale po stěhování jsem ho dlouho neviděl.. v nějaký dvd půjčovně ho nemaj? Citovat
s1600 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Ctihodny obcan,dobra vec..jen skoda obsazeni,Jamie me nepresvedcil,ze je spickovy pravnik a Gerard?..moc velky slusnak na takovou roli..ale pribeh vynikajici.. Citovat
BV406 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 to Cyklon: cece Memento mam origo DVD z nejake edice za par petek, jestli budes chtit, tak ti ho nadelim k vanocum ... kdyz tak posli SZ s adresou, kam to mam poslat... papa !!! [upravil dne 9/12/09 BV406] Citovat
Ravel Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Byl jsem o víkendu na 2012. Já osobně dávám 3/10, ale jenom za triky. Terminator Salvation - DVD - dalo se, čekal jsem víc Až tak moc tě nežere - komedie pro lidi 30 a výš :-) Nezvratný osud 4 3D - dobrej zážitek Citovat
MatrixArwen Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Zombieland: podle ukázek vypadá slušně, ale podle mě to stojí za nic. Mně to přišlo od ničeho k ničemu. Za to pařba ve Vegas stála za to:-) Teď na mě čekají Hanebný pancharti.-)) [upravil dne 12/12/09 MatrixArwen] Citovat
Aluška Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Včera jsem zhlédla film ZOUFALCI, rozhodně doporučuji, dobře jsem se bavila . Citovat
Cyklon Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Původně zaslal: BV406 to Cyklon: cece Memento mam origo DVD z nejake edice za par petek, jestli budes chtit, tak ti ho nadelim k vanocum ... kdyz tak posli SZ s adresou, kam to mam poslat... papa !!! [upravil dne 9/12/09 BV406] Tak to Memento jsem konečně zhlédnul - je to fakt nářez. Je to jako v tom vtipu \"Pane doktore já zapomínám\" \"a jak jste na to přišel?\" \"ale na co pane doktore?\" ale zdaleka to není taková legrace - spíše jde o horror, kde si každý může s hlavním hrdinou pohrávat jako kočka s myší. Naprosto originální film, odehrávající se zvlášním způsobem. Citovat
Qcko Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Nedavno som skukol animal UP a mozem prehlasit, ze za poslednych 5 rokov konecne paradna animacka od Miramaxu, malo to pointu a aj dobre ladeny humor, vrelo odporucam:roker Nejake info --> http://www.csfd.cz/film/236791-up/ Citovat
Qcko Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Cyklon: zahravat s hlavnim hrdinom ako s mysou? myslis? podla mna si skor on zahraval s kazdym ako s mysou . . . inak memento u mna 9/10:cool: Citovat
Cyklon Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko Cyklon: zahravat s hlavnim hrdinom ako s mysou? myslis? podla mna si skor on zahraval s kazdym ako s mysou . . . inak memento u mna 9/10:cool: Vždyť toho chudáka mohl každý manipulovat podle libosti. On byl závislý jen na svých zoufalých poznámkách a spoléhal jen na svůj instinkt. Bylo to chvílemi, ale dost nepřehledné, takže přesně nevím. [upravil dne 16/12/09 Cyklon] Citovat
BV406 Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Původně zaslal: Cyklon Původně zaslal: BV406 to Cyklon: cece Memento mam origo DVD z nejake edice za par petek, jestli budes chtit, tak ti ho nadelim k vanocum ... kdyz tak posli SZ s adresou, kam to mam poslat... papa !!! [upravil dne 9/12/09 BV406] Tak to Memento jsem konečně zhlédnul - je to fakt nářez. Je to jako v tom vtipu \"Pane doktore já zapomínám\" \"a jak jste na to přišel?\" \"ale na co pane doktore?\" ale zdaleka to není taková legrace - spíše jde o horror, kde si každý může s hlavním hrdinou pohrávat jako kočka s myší. Naprosto originální film, odehrávající se zvlášním způsobem. ok, takze uz to nechces ? mam to uz v obalce Citovat
Cyklon Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: Cyklon Původně zaslal: BV406 to Cyklon: cece Memento mam origo DVD z nejake edice za par petek, jestli budes chtit, tak ti ho nadelim k vanocum ... kdyz tak posli SZ s adresou, kam to mam poslat... papa !!! [upravil dne 9/12/09 BV406] Tak to Memento jsem konečně zhlédnul - je to fakt nářez. Je to jako v tom vtipu \"Pane doktore já zapomínám\" \"a jak jste na to přišel?\" \"ale na co pane doktore?\" ale zdaleka to není taková legrace - spíše jde o horror, kde si každý může s hlavním hrdinou pohrávat jako kočka s myší. Naprosto originální film, odehrávající se zvlášním způsobem. ok, takze uz to nechces ? mam to uz v obalce Ahoj, určitě ano - přece jen není nad DVD !! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.