Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nedávno jsem viděl Insomnie- úžasná záležitost :super

insomnie.jpg

Al Pacino, Hilary Swank a Robin Williams v nezvyklé roli záporáka. Jeden herecký výkon lepší než druhý. Detektivka, která každého pohltí. Vřele doporučuji.

Mimochodem sháním právě od Christophera Nolana jeho Memento, ale jaksi marně. Neví někdo?

Odesláno
Původně zaslal: Cyklon

Zkouknul jsem včera Seven - je to velmi působivé, vřele doporučuji, ale jen pro otrlé (rozhodně ne pro děti).

No videl som to asi 12 rokov dozadu a musim povedat, ze pre deti to vazne nie je, ale dobra oddychovka a klasika zaroven:super

Odesláno

Sedmička (seven) patří mezi klasiku

Insomnia je podle mě nejlepší film Al Pacina

ale nedávno jsem zhlédl dektivku Na Odstřel s Russllem Crowem a Benem Affleckem (hraje ha..zla) v hlavních rolích a můžu vřele doporučit

Odesláno

Mimochodem sháním právě od Christophera Nolana jeho Memento, ale jaksi marně. Neví někdo?

memento mam vypálený, ale to asi nesháníš, že? jinak film je to boží

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

memento mam vypálený, ale to asi nesháníš, že? jinak film je to boží

No, Memento (r.2000) sháním. Zkoušel jsem nějaký DivX, ale tam je rozjetý obraz se zvukem, takže se snažím sehnat DVD (nejlépe s českým dabingem), ale marně :(

Odesláno

Ctihodny obcan,dobra vec..jen skoda obsazeni,Jamie me nepresvedcil,ze je spickovy pravnik a Gerard?..moc velky slusnak na takovou roli..ale pribeh vynikajici..

Odesláno

to Cyklon: cece Memento mam origo DVD z nejake edice za par petek, jestli budes chtit, tak ti ho nadelim k vanocum ... kdyz tak posli SZ s adresou, kam to mam poslat... papa !!! :papa

[upravil dne 9/12/09 BV406]

Odesláno

Byl jsem o víkendu na 2012. Já osobně dávám 3/10, ale jenom za triky.

Terminator Salvation - DVD - dalo se, čekal jsem víc

Až tak moc tě nežere - komedie pro lidi 30 a výš :-)

Nezvratný osud 4 3D - dobrej zážitek

Odesláno

Zombieland: podle ukázek vypadá slušně, ale podle mě to stojí za nic. Mně to přišlo od ničeho k ničemu.

Za to pařba ve Vegas stála za to:-)

Teď na mě čekají Hanebný pancharti.-))

[upravil dne 12/12/09 MatrixArwen]

Odesláno
Původně zaslal: BV406

to Cyklon: cece Memento mam origo DVD z nejake edice za par petek, jestli budes chtit, tak ti ho nadelim k vanocum ... kdyz tak posli SZ s adresou, kam to mam poslat... papa !!! :papa

Tak to Memento jsem konečně zhlédnul - je to fakt nářez. Je to jako v tom vtipu \"Pane doktore já zapomínám\" \"a jak jste na to přišel?\" \"ale na co pane doktore?\" ale zdaleka to není taková legrace - spíše jde o horror, kde si každý může s hlavním hrdinou pohrávat jako kočka s myší. Naprosto originální film, odehrávající se zvlášním způsobem.

Odesláno

Cyklon: zahravat s hlavnim hrdinom ako s mysou? myslis? podla mna si skor on zahraval s kazdym ako s mysou . . . inak memento u mna 9/10:cool:

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Cyklon: zahravat s hlavnim hrdinom ako s mysou? myslis? podla mna si skor on zahraval s kazdym ako s mysou . . . inak memento u mna 9/10:cool:

Vždyť toho chudáka mohl každý manipulovat podle libosti. On byl závislý jen na svých zoufalých poznámkách a spoléhal jen na svůj instinkt. Bylo to chvílemi, ale dost nepřehledné, takže přesně nevím.

[upravil dne 16/12/09 Cyklon]

Odesláno

Tak to Memento jsem konečně zhlédnul - je to fakt nářez. Je to jako v tom vtipu \"Pane doktore já zapomínám\" \"a jak jste na to přišel?\" \"ale na co pane doktore?\" ale zdaleka to není taková legrace - spíše jde o horror, kde si každý může s hlavním hrdinou pohrávat jako kočka s myší. Naprosto originální film, odehrávající se zvlášním způsobem.

ok, takze uz to nechces ? mam to uz v obalce :)

Odesláno

ok, takze uz to nechces ? mam to uz v obalce :)

Ahoj, určitě ano - přece jen není nad DVD !! :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...