Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte mam otazku kde sa vlastne ukladaju km v new modely???

jeden chlapec tu vymenil bsi a km na budikoch ma rovnake sa mu nezmenili,mozu sa ukladat do riadiacej jednotky motora??mam uz dlho stym problem a chcem to uz dat do poriadku,tak zistujem o tom co sa len da.

ked na mojej bsi mam napr.123000km a dam druhu bsi jazdenu a zapnem zapalovanie tak mi tiez ukaze rovnake km na budikoch.skuste mi v tom nejako poradit.vdaka.

Odesláno

ja memnil budiky a mam najeto neco pres 230 000 a ty co jsem tam daval mely mene a BSI mi prepsalo tu veci hodnoty tech budiku. jinak menit bsi se nemusi staci kdyz ti to nejake sikula napichne a stoci to pres nejakej ten programek :)

Odesláno

ja som kupil,uz auto stym ze km mi blbnu!neviem ci nahodou nieje problem tam ze niekto sa snazil stocit km a asi to nejako ......

a preco mi potom blnu tie km,nepameta a nevie nacitat normalne km stale mi vypise 42000km prejdem cca 5m a vsetko sa da do 000000 a tak to ide stale dookola!! a ked je vonku sialena horucava tak mi nieked napise 917000km a pocita normalne vypnem zapnem zapalovanie a je tam 42000km.ja uz neviem co to moze byt!! :grr

Odesláno

inak este jedna taka vazna otazka a nechcem vytvrarit este jednu temu.dufam ze nevadi.

mam bsi b4.a ze vraj ked zapnem dazdovy senzor,alebo zapnem vypnem spolujazdcov airbag tak ma to vypisat na dyspleji.pise vam tam nieco?? mne vobec nic nepise!!iba ked mam malo benzinu a problem z imobilizierom a abs a asi aj dobijanie.pise vam aj ine veci??

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

modely od 1999 - 2001 rijen tak to maj v budikach a modely listopadu 2001 a novejsi to maj v BSIcku.

ja mam presne 1999-2001 ja som vymenil budiky lebo tamte mi ukazovali 999999 a tie co mam teraz mi ukazuju 42000km. nizsie som to popisal lepsie.cize ako to je?bsi nema ziadny vpliv na pamet km??? ale tie druhe budiky co som dal ukazuje ten dysplej v mph moze byt tam chyba???????

Odesláno

Taky si myslím, že je to uloženo v obojím (v BSI i budíkách). U mého modelu to vím přesno a to z toho důvodu, že jsem přístrojovku měnil a jakmile jsem tam dal jinou z vrakáče, tak mi tam naskočil stav nových budíků a ten tam zůstal i po výměně za úplně nové budíky (0 km), takže bere vždy tu nejvyší hodnotu. Jinak firmy stahují km za cca. 2000,-, tak je na každém jestli jsi schopen do toho takovéto vysoké peníze dát.

Odesláno

vies mne nejde o stocenie ani na nastavenie lubovolnych km,ja chcem aby mi to iba normalne pocitalo :grr a neviem prist na chybu,mam taky pocit ze moze byt chyba v kablovacke,lebo do toho auta babral nejaky amater,lebo co mam snimac rychlosti tak tam idu 3 kable boli stinkute a napajkovane dalsie 3 kable,nefungoval mi panel na automaticku klimu,som to vymenil a pekne to slape.a viac take veci z kablami tam su.a neviem ci nahodou nestikol nejaky kabel aby to nepocitalo,alebo ja neviem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...