Operator Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Tak se kluci musim pochlubit, že mi dnes v Praze na magistrále jeden týpek s Fábií upravil celý levý bok. Nedal mi přednost v přejíždění z pruhu do pruhu. Ale podle tý rány, co se přitom ozvala jsem čekal, že to bude minimálně na nový bok. Taktéž podle zmuchlaných plechů na tý jeho Fábce jsem počítal s nejhorším. Ale po vystoupení z vozu jsem shledal \"jen\" nepatrné táhlé škrábance od blatníku až po zadní dveře, které možná půjdou i vyleštit. Hůř je na tom zrkátko, lišty a blinkrec, ty budou muset být nový. Ale chvála frantíkům za materiál, mít taky tu Fábii, tak můžu dávat nový plechy na celý straně. Ale stejně, chůdák moje Peginka!!! :( Přemýšlím, komu to dám spravit aby mě to vyšlo co nejmíň a pojiš?ovna šáhla pro peníze hluboko do kapsy. Nevíte někdo? Citovat
LaHab Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 .. nejsou z toho nějaké fotky? Fóbii jsem měl ve výběru a koukám, zapla? pámbu za volobu P206SW.... Citovat
Operator Odesláno 9. červenec 2004 Autor Odesláno 9. červenec 2004 2 Masinka: No právě, že mě překvapilo, jak byla zmuchlaná. Sem si řikal, že to snad ani neni možný. Fábka totál pomuchlanej PP bla?as, prasklý PP světlo, vyrvaný zrkátko, prohlý dveře a škrábance jak když se kolem toho prohnalo 20 puber?áků s klíčema najednou! A já jen ty lišty, prasklý zrcátko (jen to sklo) a lehčí škrábance, jako když to škrábneš o nějakou větývku. 2 LaHab: Seš snad nějakej nekrofil, či co? :D Představ si situaci: je 7 hodin ráno, ty jsi 20 minut vzhůru, venku chcanec jako sv.ně, musíš do práce, je těsně před výplatou a ty už skoro jezdíš na výpary, máš hlad, protože přítelkyně, u který si v noci spal měla prázdnou ledničku, navíc včera dostala krámy, a najednou velký třesk a ty si koukáš zočivoči s volem, který ti právě naboural tvýho miláčka! A teď otázka: Udělal by sis v týhle situaci fotečku do rodinnýho alba? Citovat
Marlin Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 at by bylo co by bylo (predtim) tak bych okamzite vythl fotka a fotil, a nejmin 50 fotekk, a z toho 40 ty Fobie, aby bylo videt, jak je na tom blede :D Citovat
vector Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Napsán autorem Operator Tak se kluci musim pochlubit, že mi dnes v Praze na magistrále jeden týpek s Fábií upravil celý levý bok. Nedal mi přednost v přejíždění z pruhu do pruhu. Ale podle tý rány, co se přitom ozvala jsem čekal, že to bude minimálně na nový bok. Taktéž podle zmuchlaných plechů na tý jeho Fábce jsem počítal s nejhorším. Ale po vystoupení z vozu jsem shledal \"jen\" nepatrné táhlé škrábance od blatníku až po zadní dveře, které možná půjdou i vyleštit. Hůř je na tom zrkátko, lišty a blinkrec, ty budou muset být nový. Ale chvála frantíkům za materiál, mít taky tu Fábii, tak můžu dávat nový plechy na celý straně. Ale stejně, chůdák moje Peginka!!! :( Přemýšlím, komu to dám spravit aby mě to vyšlo co nejmíň a pojiš?ovna šáhla pro peníze hluboko do kapsy. Nevíte někdo? Tak to máš blbé. Když ti neuznaj na výměnu plechy tak alespoň lak na půl auta. Zrcátko a blinkr ti taky zaplatěj origo takže to nebude tak zlé. Teda mysíš přítelkyni domluvit, když už nemůže tak alespoň ta lednička a? je plná ne ? [Editován dne 9/7/04 vector] Citovat
David 106s16 Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 A my ted muzeme operatorovi odpocitavat dny, abysme za mesic, az bude teba protivny, vedeli, ze je to tim, ze si nesvihnul. Citovat
Operator Odesláno 11. červenec 2004 Autor Odesláno 11. červenec 2004 :D:D Díky, ale neplánuju za měsíc další bouračku a co se týče protivnosti kvůli přítelkyni, vás by to nenaštvalo? Citovat
Operator Odesláno 21. červenec 2004 Autor Odesláno 21. červenec 2004 Konečně budu mít příští týden čas začít trochu spravovat ten odřený bok a tak se chci zeptat: Neválí se někomu doma náhodou boční lišta na řidičovi dveře? Shánim tu obyč, černou bez chromové lišty. 2 David106: Vím, že jsi říkal, že jí tam máš. Jakou máš představu o ceně? Díky Citovat
white Odesláno 25. červenec 2004 Odesláno 25. červenec 2004 Tenhle příspěvek, přesto že je smutnej (obsahově), mě dost pobavil. Vypadá to že o hodně přicházím když jsem ještě nebyl na žádném srázku. Určitě je prima zábava když je fajn kolektiv. Takže snad brzy navi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.