Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se kluci musim pochlubit, že mi dnes v Praze na magistrále jeden týpek s Fábií upravil celý levý bok. Nedal mi přednost v přejíždění z pruhu do pruhu.

Ale podle tý rány, co se přitom ozvala jsem čekal, že to bude minimálně na nový bok. Taktéž podle zmuchlaných plechů na tý jeho Fábce jsem počítal s nejhorším. Ale po vystoupení z vozu jsem shledal \"jen\" nepatrné táhlé škrábance od blatníku až po zadní dveře, které možná půjdou i vyleštit. Hůř je na tom zrkátko, lišty a blinkrec, ty budou muset být nový. Ale chvála frantíkům za materiál, mít taky tu Fábii, tak můžu dávat nový plechy na celý straně.

Ale stejně, chůdák moje Peginka!!! :(:(:(

Přemýšlím, komu to dám spravit aby mě to vyšlo co nejmíň a pojiš?ovna šáhla pro peníze hluboko do kapsy. Nevíte někdo?

Odesláno

2 Masinka: No právě, že mě překvapilo, jak byla zmuchlaná. Sem si řikal, že to snad ani neni možný. Fábka totál pomuchlanej PP bla?as, prasklý PP světlo, vyrvaný zrkátko, prohlý dveře a škrábance jak když se kolem toho prohnalo 20 puber?áků s klíčema najednou! A já jen ty lišty, prasklý zrcátko (jen to sklo) a lehčí škrábance, jako když to škrábneš o nějakou větývku.

2 LaHab: Seš snad nějakej nekrofil, či co? :D:D Představ si situaci: je 7 hodin ráno, ty jsi 20 minut vzhůru, venku chcanec jako sv.ně, musíš do práce, je těsně před výplatou a ty už skoro jezdíš na výpary, máš hlad, protože přítelkyně, u který si v noci spal měla prázdnou ledničku, navíc včera dostala krámy, a najednou velký třesk a ty si koukáš zočivoči s volem, který ti právě naboural tvýho miláčka! A teď otázka: Udělal by sis v týhle situaci fotečku do rodinnýho alba? :D

Odesláno
Napsán autorem Operator

Tak se kluci musim pochlubit, že mi dnes v Praze na magistrále jeden týpek s Fábií upravil celý levý bok. Nedal mi přednost v přejíždění z pruhu do pruhu.

Ale podle tý rány, co se přitom ozvala jsem čekal, že to bude minimálně na nový bok. Taktéž podle zmuchlaných plechů na tý jeho Fábce jsem počítal s nejhorším. Ale po vystoupení z vozu jsem shledal \"jen\" nepatrné táhlé škrábance od blatníku až po zadní dveře, které možná půjdou i vyleštit. Hůř je na tom zrkátko, lišty a blinkrec, ty budou muset být nový. Ale chvála frantíkům za materiál, mít taky tu Fábii, tak můžu dávat nový plechy na celý straně.

Ale stejně, chůdák moje Peginka!!! :(:(:(

Přemýšlím, komu to dám spravit aby mě to vyšlo co nejmíň a pojiš?ovna šáhla pro peníze hluboko do kapsy. Nevíte někdo?

Tak to máš blbé. Když ti neuznaj na výměnu plechy tak alespoň lak na půl auta. Zrcátko a blinkr ti taky zaplatěj origo takže to nebude tak zlé. Teda mysíš přítelkyni domluvit, když už nemůže tak alespoň ta lednička a? je plná ne ?

[Editován dne 9/7/04 vector]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Konečně budu mít příští týden čas začít trochu spravovat ten odřený bok a tak se chci zeptat:

Neválí se někomu doma náhodou boční lišta na řidičovi dveře? Shánim tu obyč, černou bez chromové lišty.

2 David106: Vím, že jsi říkal, že jí tam máš. Jakou máš představu o ceně?

Díky

Odesláno

Tenhle příspěvek, přesto že je smutnej (obsahově), mě dost pobavil. Vypadá to že o hodně přicházím když jsem ještě nebyl na žádném srázku. Určitě je prima zábava když je fajn kolektiv. Takže snad brzy navi. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...