renm Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Už hodně známých mi říkalo že se sem nemohou přihlásit nebo i registrovat, v čem je problém? Nepomáhá ani promazání cache prohlížeče, bude problém někdy vyřešen? Nepřemýšlíte o přechodu na nějaké schopnější forum? Třeba phpbb3? Citovat
MirasCC Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Toť otázka, zda to patří do Komunikace s vedením, nebo do Problémů s fórem Momentálně se plánuje pouze nasazení aktuálnější verze XMB fóra, přechod na zcela jiné fórum v nejbližších měsících v plánu není. Otázkou je, zda problémy s přihlášením má na svědomí fórum, nebo prohlížeč. Spíš než cache bych promazal cookies. Je pravdou, že jsem o problémech s přihlášením poslední dobou taky několikrát slyšel, ale důvod, proč se to děje mi znám není. Pokud víš o někom konkrétním, kdo má s přihlášením problém a je ochoten se podílet na odhalení zdroje problému, dej mi na něj kontakt. Až přijdeme na to, proč se to děje, můžeme vymýšlet, co s tím. Citovat
renm Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 registruješ se a nechce se to pak přihlásit. I já osobně jsem s tím párkrát měl problém, že jsem si nechal poslat heslo, vyplnil a nic...bylo to mrtvé, vůbec to nereagovalo...začlo to fungovat třeba až na 10 pokus, ale mnozí takovou trpělivost rozhodně nemají a přestanou sem chodit. Mazání cache a zkoušení jiných prohlížečů fakt nepomáhá. Pokud se chcete dozvědět o těchto problémech tak si udělejte nějaké téma aby mohli přispívat i neregistrovaní a můžete to konečně řešit a ne se tady zabednit a kašlat na ně...už několikrát jsem lidem říkal ať se obrátí mailem nebo po ICQ na vedení, ale kašlali na to...je to pro ně asi moc krkolomný... Citovat
Marcel205Gti Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Tak, dneska sem dopoledne pracoval na tom, abych se konecne prihlasil na P-C. Smazal jsem snad vsechny cookies, cache atd atd, vse co ma nejakou spojitost s internetem (nejsem zadnej IT expert). A verdikt: v IE, sem se konecne prihlasil (snad to neni nahoda, hura) ale v opere mi to i nadale nejde. Jinak kdysi mi to normalne behalo i v opere... Edit: tim neobvinuju vedeni nebo spravce fora, podle me je vetsina problemu na strane uzivatele, ale na druhou stranu sou ty problemy asi celkem casty jak tak ctu a mnoho lidi je rado ze si zapne internet... [upravil dne 14.7.2009 Marcel205Gti] Citovat
Kurt Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Marcel205Gti: můžeš tedy popsat, kde se přihlašuješ? Teď jsem to v Opeře zkoušel. Postup: Čistá instalace Opery bez nastavování, otevření stránky: http://peugeot-club.com/ zadání uživatelského jména a hesla, klik na šipku vedle formuláře a byl jsem přihlášený na stránce. Poté nahoře klik na odkaz Fórum a byl jsem přihlášený na Foru. Jak postupuješ ty? Citovat
vendelinek Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Tam bude někde problem v počítači,opera jde normálně,dokonce sem zkoušel se přihlásit v exploreru a taky to jde Citovat
Marcel205Gti Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Postupuju stejne, kliknu na \"prihlasit\" a odkaze me to zpet na hlavni stranku, ale neprihlasenyho. Jak pisu, v IE uz to jde, v opere mi to v poho behalo rok, dva. Jeste skusim nekoho zkusenyho kdo ma operu aby mi poradil a dam vedet vysledek Citovat
Kurt Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Marcel205Gti: OK, díky! vendi.stejskal: to velmi pravděpodobně ano, spíše jde o to přijít na příčinu a popsat způsob, co dělat v případě neúspěšného přihlášení - tedy např. sepsat možná řešení do nějakého článku. Citovat
renm Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 přesně jak píše marcel, někdo je rád že zapne PC a tyhle problémy jsou nad jeho chápání, a podle postupů stejně nic dělat nebudou páč je to pro ně i tak španělská vesnice. Věřte že vím o čem mluvím:D taky mě nenapadá proč je problém se po čase přihlásit, jediný je fakt to cache v prohlížeči, škoda této krpy Citovat
Kurt Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Máme tisíce přístupů denně. To, že e občas někomu nedaří přihlásit nebude problémem fora, ale nastavení prohlížeče. Pokud nechce postupovat podle návodu, zřejmě bude mít smůlu, protože opravdu není v našich silách ke každému, kdo má problémy, dojíždět osobně a pomoci mu s přihlášením. Citovat
Marcel205Gti Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Takze, vcera se mi podarilo prihlasit na P-C i z opery, a kdyz sem ted prisel z brigady, tak zas nic V IE facha normalne... Takze du zas dal badat... Citovat
MirasCC Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Marcel205Gti: Děkujeme za snahu Pár doplňujících otázek: jakou verzi Opery používáš? Neběží ti na PC nějaký softwary typu firewall, anti-spyware, nebo tak něco? Nemohlo se někdy omylem stát, že si třeba zakázal přijímání cookies od Peugeot-Clubu? Ověřit si to můžeš tak, že když máš otevřenou hlavní stranu P-C, klikneš někde na ní pravým myšítkem, tam volba \"Upravit místní nastavení\", záložka Cookies. Citovat
Marcel205Gti Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Pouzivam Operu 9.64, avast home a spybot - ani kdyz sem ted vse vypnul, tak mi to nebezelo. Mam povoleny prijimat vsechny cookies. Je mi zahadou ze to vcera slo, a dneska zas ne. Citovat
Tomhais Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Mně to taky občas nejde. Chybová hláška žádná, jen mě to vyhodí zpátky na hlavní stranu fóra. Občas pomůže zaškrtnout \"bezpečné přihlášení\", ale i to je bez záruky úspěchu. Stává se mi to nezávisle na různých počítačích i prohlížečích. Ve škole se mi dokonce nedařilo odhlášení. Poslední dobou klid. Citovat
MirasCC Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Marcel205Gti: Hmm, tak to mi bohužel moc nepomohlo Operu mám 9.63, ale Operu používám už léta a tady jsem problém nikdy neměl. Spybot nevedu, antivir používám ten od AVG (na firemním PC to jinak nende). Avast jsem osobně nikdy nepoužíval, ale dost často se s ním potkávám u zákazníků a dost často jsou s ním problémy. Netvrdím, že za to může zrovna on, ale pokud si ho zkoušel vypnout, ještě jednou bych si ověřil, že skutečně neběží, mám pocit, že je docela dobrej v mimikrách a je problém se ho i dočasně zbavit. Jinak mě momentálně nic moc nenapadá. Co na to Kurt? Citovat
Marcel205Gti Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Já operu pouzivam od dob kdy sem zacinal s internetem (to uz je let) a na P-C chodim tak 3 roky a az do letosniho zhruba ledna mi vse fungovalo. Je fakt ze sem v ty dobe presel na novej NB, ale system a vse ostatni (antivir atd) zustal stejnej. I kdyz, kdyz nad tim tak premejslim, tak je to az zahadna nahoda... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Ja si teda musim zaklopat, ze kdyz som sem zacal chodit, chodil som sem aj Operou, aj Firefoxem, a bez problemu, ted chodim len cez Google Chrome, a taky zadnej problem nikdy nebyl. A to se tu prihlasuji vic nez casto Dulezite je, aby ses prihlasoval cez www.peugeot-club.com a az po prihlaseni presel na forum, kdyz se chci prihlasit na www.peugeot-club.com/forum, tak tam to uz nejede. V kazdem pripade, hesla uz nezadavam, sou stale v pameti Citovat
denitex Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 Tak ani ja se nemohu prihlasit primo na foru, musim pres club. Mam Mozillu Firefox a nejde me to ani na notebooku ani na PC Citovat
Kurt Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 denitex: a nějak vás tato vlastnost omezuje či komplikuje život? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.