Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dalsie auto ...Mercedes E 320 CDI, BMW 530D, Peugeot 607 ?

Recommended Posts

Odesláno
to bude este ta stara hranata sedma coo :myslim

tiez nie zle...ale do toho by som uz asi nesiel...

aj ked nikdy nehovor nikdy ze ano

nebo něco, co ti bude sedět s označením motorky => 750 :D

edit: pak dokoupíš 749 a měl bys postupku

[upravil dne 18.1.2012 14:53 od Kubát]

Odesláno

:D nehovorim ze by som sa takej nepotesil...ale tie prevadzkove naklady...no neviem :P

taketo auta sa mi samozrejme pacia, ale uz som ich \"z rozumu\" zavrhol...radsej :D

[upravil dne 18.1.2012 14:54 od Y2K]

Odesláno
jeziiis...ja som zabudol na moju srdcovku :)

posledna stanica asi nebude E 320 cdi ale CLS 320 cdi a biele :P

bez urážky, ale v bílé barvě je to tak pro nějakého pasáka, dealera nebo rappera:aut

Odesláno
:D nehovorim ze by som sa takej nepotesil...ale tie prevadzkove naklady...no neviem :P

taketo auta sa mi samozrejme pacia, ale uz som ich \"z rozumu\" zavrhol...radsej :D

[upravil dne 18.1.2012 14:54 od Y2K]

Tak ono asi podla toho čo kúpiš, on o tom aute sníval, a priplatil si za velmi dobrý stav :)

Stála 6500 Eur, hoc sa také autá hýbali aj okolo 4000 - 4500 Eur ... Najviac ho finančne zatažili asi 2 letne pneumatiky :D Ma totiž 19 tky BMW disky :D

Inak za cca rok čo ho má dával do servisu len jedno rameno + teraz mu piskotala jedna kladka, tak ju vymenil aj z remenom klinovym ...

Po motorickej stranke je to na servis pohoda, 3.0 D ciek je vsade plna prdel, diely su tiez neni strasne, a je to velmi vydareny motor, takze sa to nejak nesere ...

Horšie budu asi diely podvozku či brzd :D

Odesláno

Lubos neser ma :D

tieto pocity som davno potlacil a zamkol ich volade hlboko v hlave a nechci ich zasa odomykat :D

PS: Mas jedno jedine velke stastie :P dufam ze vies co myslim :D

[upravil dne 19.1.2012 00:19 od Y2K]

Odesláno

Teraz ma zastrel, ale neviem co myslis :D Martinu ? :D

Inak mne sa to auto k tebe hodí asi najviac :D Vela z nich má šíber, a sú prevazne v ciernej farbe, bez kompromisu k vybave :) Pri volbe viacmenej bezproblemoveho motoru 3.0 D, si myslim, ze by si to v pohode uservisoval.

Hlavne ked v tvojom okoli je hned niekolko velmi dobrych servismanov zaoberajucimi sa hlavne BMW, minimalne v Trnave viem o jednom co robi len bawarie, a v pustych ulanoch je vraj neskutocny macher, bavali uzivatel 530D touring o nom dodnes den básni :)

A to zvezeníčko v 7 čke, to je raj na zemi :) Ečko si moze nechat len zdať, ale jasne, je to ina trieda :P A skorej ako CLS by som bral čienu 6 tku :P

Odesláno

Neser ma a netahaj sem private veci :D

myslel som to tak ze mas jedine stastie ze ta 7 co si sem hodil siber nema :D

PS: 6tka ma len dvoje dvere, CLS 4 :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...