Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dalsie auto ...Mercedes E 320 CDI, BMW 530D, Peugeot 607 ?

Recommended Posts

Odesláno

Kdybys nebyl \"hladový\" po obsahu a výkonu, tak se dnes objevil docela zajímavý kousek zde na fóru

druhý majitel, koupeno v ČR a hlavně tvrdí, že je vše plně funkční - což jak tak čtu o jiných 607ách není zrovna pravidlem

Odesláno

hej videl som...

ale proste na take auto asi treba vacsi objem, toto by bolo zrejme malo :)

a ked uz tak asi po face radsej ;)

PS: a neni cierna :D

[upravil dne 3.1.2011 14:06 Y2K]

Odesláno

no jasne, ta spojka je len ako priklad... vsetky auta maju svoje muchy, no vsetky sa daju vychytat. Ja keby som pokukoval po takej triede aut, tak isto P607 je favorit.. fakt krasa auto. Tu v okoli jazdi jedno, co za cca 4 mesiace asi 3 majitelov zmenilo... huci to ako traktor, minule som na nom videl neakeho zasrana co tomu tak nakladal a auto uplne studene, lebo para za nim... no cisto luto mi bolo to auto a aj je, ked ho vidim...

Odesláno

hold...osud niektorych aut je kruty...ale pri takychto je nezodpovedny majitel 2x zlo to je pravda

tiez si tak trocha tukam na hlavu ked vidim 18rocneho debila ktoremu tato pozical stare Sko ako sadne do neho a hned \"plny\", pneumatiky skripu...a tak

Odesláno

to co si tu dal toto prve.naco to robis?co mam zase pozerat peugeota?

lame ma to ,bo za tu cenu MB nebude bez debaty ale kombajn ma laka a 607 mali robit v kombajne,to je velka chyba

Odesláno

som si povedal ze aspon rok este nekupujem druhe,ale nikdy nevies.607 po face s 2,7 hadom by som zniesol aj ked by ma stvalo ze nemam kombi.ale tak vsetko je o konkretnom aute a cene

Odesláno

s kombi mam to ze jazdim dalej do prace ako ty.obcas treba aj nieco priviezt a batoziny mam tiez neurekom.mimo to hravam hokej takze si vies predstavit ako rad by som narval 4 tasky do auta co do coupe vopcham ledva 2,v podstate na hokej ani svojim autom nejazdim,berie sa ine auto.a ked idem do nr s hokejovou taskou,lyze komplet a batozina,popripade este nieco veziem z nr domov tak si vies predstavit to coupe.

• O 3 týdny později...
Odesláno

ale to asi myslis autorizak?

ci nahradne diely ci ako? :myslim

je mi jasne ze to nebude ako na fabiu...ale nikdy som auto z takej triedy nemal a asi ani nikto z okolia tak ma to zaujima, skusenosti dakoho kto si tym presiel :)

Ale myslim ze ak sa na aute nebude toho prilis kazit tak asi bude aj tak lacnejsi ako servis sucastneho vozitka :D

Odesláno

Je to super vozenie. Sice som ho nesoferoval dlho. Par krat na okalibrovanie taxametra co sa instaloval, ale potesilo ma to tichucko co je vo vnutry, priestor, a motor. Co som vyzvedal tak tento motor je udajne nezmar a daval sa aj do GEcka.

Akurat co vraveli zakaznici ze ak sa nieco pohuby tak to je palka neskutocna. Napriklad za vymenu hydraulickych tlmicov v predu si pytali v servise nieco malo cez 2000euracov. Na sk pravdepodobne lacnejsie, ale aj tak. A este dost sa kazil central. Jeho riadiaca jednotka odkialsi zatekala vodou.

A jedna vec ktoru si treba uvedomyt je ze tieto auta kazdy jeden kus bol na zakazku a kazda specialitka navyse co v nom je tak je hadam mozno len v 10 tich autach v europe. takze ako nahradny diel to bude neskutocne drahe.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...