Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dalsie auto ...Mercedes E 320 CDI, BMW 530D, Peugeot 607 ?

Recommended Posts

Odesláno

tak ak sa ti nezda vykasli sa na to

mne nedavno jeden nukal a8 vymenou za moje a doplatok, no kebyze nebol bracha pri mne tak uz jazdim na audine

[upravil dne 20/5/10 BrankoKK]

Odesláno

Kua hezkyy...aj ked si myslim ze tieto kola mu nepristanu a ze ten motor sa mi tiez nepozdava...ale inak krasa :super

Skoda, by som ti zavidel

Odesláno

prednedavnom som mu volal, ci este plati ponuka, povedal ze hej

takze popri ostatnych veciach rozmyslam aj o tom - diesel ma bere a a8 je dobra imidzovka

kola vymenit to uz by nebol problem a moj sef ma a4 s tymto motorom - trocha hlucny ale za to silny jak byk

a este ma dost serie infiniti g35 coupe, ale to by som este musel taky rocik setrit

[upravil dne 20/5/10 BrankoKK]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

A já doplním jestli někdo jezdí s 1,6i (74kw) koncernovou, nejlíp na plyn. To bude stejnej motor co je v Octa2 že?

jezdil jsem s caddy 1.6 od novoty. zadnej zavodnik, ale na pick-upa to to jelo slusne i nalozene. na pojizdky po meste idealni, kdyz jsem otocil prahu, tak bylo treba dolit olej :-)oproti felicii Sdi me prijemne prekvapil podvozek, hlavne na snehu byl ten lehci motor znat.

po cca 10kkm odesly predni loziska +sem tam neco s elektronikou (ale tam jsem citil vliv porsche brno).

objektivni spotrebu ti nereknu, ja to furt honil, bo permanentne neco nestiham.

Odesláno

myc: starej model nebo 2005->?

Já sem tu 1.6 měl v Octa z půjčovny, mělo to trochu dieselovej zvuk (aspoň uvnitř) ale cestu do němec to vzalo 7,5/100, 170km/h na pohodu, celkem pružnej motor, a podle spritmonitoru by to mělo žrat cca 10 plynu, což je krásných 1,3Kč/km. 2.0 asi nemá cenu když těch +5kW má spotřeba cca o litr a půl víc + vyšší povinný.

Odesláno

Zdravím přátelé,

ohledně motoru 2.5TDi z koncernu VW bych si dal pozor na 110kw variantu.Ono to jede krásně.6 válců,je 6 válců.Ale ne zbytečně se tomu říká nejhorší diesel všech dob.Velmi nebezpečné vačky !!!Jezdíte a najednou je to tam,kde to nemá bejt.Při výměně nejen vačky ,ale i hydroštely atd.Ale do 20k se vejde člověk.Většina Vám řekne,že když se o to člověk stará,tak sou vačky v pohodě.Ale jak poznáte,že se o to člověk staral?Když pěknej sedan,tak A6 3.0 Tdi.To je o něčem jiném.U passatu pozor na verze 2.0 TDi 103kw.Soused dělá v servosu VW a sou tam pořád s tou samou závadou.Prasklé těsnění pod hlavou.Kouknul bych i po BMW 530D.Sup je opravdu prostorný .Ať starej model,nebo novej.Ale passat je passat.BMW je už je jiné kafe.Jezdil jsem rok s 530D rv07,X3 rv08 3.0 diesel,730D rv 07a 635i rv 09.

To sou auta,která si majitele hýčkají.Jen ten servis.To je opravdu paleta jako krá*a.Takže můj názor:VW Phaeton,BMW 530 D,730 D,AUDI A6 3.0 TDi a Passat CC.

Odesláno

A 8čka hezká.Ale měl sem automat a už mi nesmí do baráku.Je to jen má zkušenost.Proč?protože se mi vys*al a palba nehorázná,tak šel hned druhý den zpět :-)

Odesláno

Nevím jestli se už o ní psalo. Ale co třeba Alfa Romeo 159 2,4 JTD... měl jsem možnost ji řídit, byl to 20 ventil, 147kW. Naprosto mě to auto uchvátilo, krásný design, komfort a naprostý pocit luxusu, paráda:)

Odesláno

Ano ano...Alfy sa mi pacia aj napriek ich povesti...

Teraz ale skor ide o to ze nezhanam dalsie auto, toto s tou A8 prisla len taka ponuka a s tymto motorom o ktorom som prilis nepocul tak sa radsej spytam

Odesláno

ALFA je ALFA! BELLA DONNA ITALIANA

ked som kupoval auto, posledne dve, medzi ktorymi som sa rozhodoval, bolo 406 coupe a alfa gt 3.2 v6

nakoniec padla volba na peugeota a nebudem klamat, niekedy to lutujem

ale zase by som nepoznal vas, no:D

[upravil dne 21/5/10 BrankoKK]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak po case myslim ze je rozhodnute (aspon do casu :D) co bude dalsie auto...

Mercedes E 320 CDI ;) - W211

Sice to asi chvilu potrva a budem musiet to Loto vyhrat ale zatial je to takto :papa

Odesláno

JJ....kludne sem piste postrehy nech viem na co sa pripravit...

Ale ako vravim, to je otazka asi dalekej buducnosti ;)

Kamos teraz priviezol 270 CDI a tomu odisiel hned alternator...

Odesláno

Do takehoto auta by som asi radsej ten diesel bral...ale co nie je moze byt ;)

Dik za link...urcite sa hodi aj tomu kamosovi :papa

[upravil dne 11.7.2010 Y2K]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...