tomike Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Inak Y2K vcera som sa vozil aj soferoval 330xi (2006-7) v automate. V D rezime super, no az pri manualnom radeni to bolo sialenstvo. A spotreba pri beznom jazdeni, ziadna brzda premavky do 9l. Na vykon cez 250 PS neskutocne. Ja som rozhodnuty, dalsie auto benzin 6V, ale len od BMW. A ten zvuk neskutocne hlboky aj ked na moj vkus trochu viac utlmeny. Teraz rozmyslam preco som kupoval Hdi aj ked som absolutne spokojny a zatial ma nesklamalo? Citovat
Y2K Odesláno 18. srpen 2009 Autor Odesláno 18. srpen 2009 Ten rocnik bava je pre mna trocha moc zatial...ale urcite super vozba. Citovat
KingSpade Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Původně zaslal: tomike toledo 2. generacie je na jasný..tvůj názor...jako já kdybych to měl srovnat s mým Pugem 405 a právě otcovým Seatem....na pohodli beru Puga..ale na vybavu Seata...prece jenom krom kuze je to plná palba a motorizace 1.9TDi 83kW je celkem dostačující na to auto...200 to dá v pohodě... Citovat
Y2K Odesláno 20. srpen 2009 Autor Odesláno 20. srpen 2009 Co mate vsetci s tym ze to ide 200? To je akoze smerodajny udaj ci co? Citovat
tomike Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 KingSpade je mi luto, ale dizajnovo mi to auto absolutne nic nehovori. Inak je to urcite kvalitne postavene auto, mama ma ibizu a je radost ju soferovat, nic sa nekazi a za tych 5 rokov co ju ma/mame okrem oleja a filtrov sa nemenilo nic, ani brz. dosky. Y2K aj ked VW nemam v laske na tento by som sa dal ukecat. Co povies? http://cze.autoscout24.com/home/index/detail.asp?ts=6354773&id=vgci1hrteeni [upravil dne 20.8.2009 tomike] Citovat
Y2K Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 Akosi som nepostrehol posledny prispevok...co bolo v tom inzerate? Citovat
Demo Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Pokud naftozrouta, tak budu volit Volvo V70... Citovat
Y2K Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 Kamos si teraz kupil Audi 100, R5 2,3i, rv 90. A na to ake to je stare a za aku sumu to bolo je to paradne zvezenie. A mozno preto pokukujem teraz po starsich autach, napriklad 750 iL Hned ma nekamenujte, iba som si co to pocital o tomto modeli, nie ze by som ho hned chcel Citovat
majty Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 y2k uz sem ti nasel car: http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=13&t=3676 looks interesting Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 Původně zaslal: Medvěd Počkej až to uvidí náš Daewoo propagátor Lubko, ten Ti dá. Každopádně tohle je korejský Mercedes, který podle mě na rozdíl od tý lančky vypadá jako hezké auto (byť bych si ho určitě nekoupil). Taky už ho můj známý v tom bazaru má minimálně od jara. [upravil dne 10/8/2009 Medvěd] Nevim, ale snad mi ukaz nekde, kde sem propagoval daewoo jako paradni znacku ? Rad si to kouknu ... Pokud vim, raz sem ju odporucil ako auto, za par korun do 20 tis Sk na SK pomeri ... Tot je vse. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 A jinak k teme, maximalne luxusne svezeni, je take v Alfe 166 tce A da se koupit, za nizsi castku Starsi model v celkem luxusnim stavu http://alfa-romeo-166.autobazar.eu/24-jtd-id538439.html A treba uz facelift, okraslenej http://alfa-romeo-166.autobazar.eu/24-jtd-impression-id1186167.html V tomto, kdyby ses chtel prevest, snad ty vybavim, u frajerkine sestry... Maju ji, koupili ji za par supu, a jezdi ke spokojenosti. To pohodli, musis vyskouset. Oni ji maji ve fullke s kuzi ... O tomhletom aute mozu prohlasit, ze s pohodlnejsim sem nejezdil. Diesel ma dokonca \"sportovy\" zvuk Zadne sedacky ako pre prezidenta Citovat
Jenda 309 Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 Pokud budeš kupovat Alfu v čechách tak to přeju upřímnou soustrast 90% všech Alf v nabídce českých bazarů je rozstřeleno a opraveno zlatejma českejma ručičkama (rozuměj 3-4 auta v jednom ) Citovat
majty Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 Jenda 309: souhlas... alfu jedine ze zahranici a i to bych se bal Citovat
309GT Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 Já bych alfu nechtěl a bylo by mě úplně jedno odkud pocházé Jako auta se mi líbí,pěkný design a všechno,ale ta spolehlivost...(nedomrdlé ferrari pro chudé).Kamarád měl práve tu 166ku rok 2004-2005 v naftě a akorát do ní sral peníze,koupil jinou a to samé.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 Aut ala Alfa romeo jezdi v mem okoli, hlavne u kamaradu celkem dost ... O te spolehlivosti, to sou klasicke keci Zrovna tou druhou faceliftovanou 166 ku dovazi jeden spolahlivej chlapik s velmi dobrima referencema, marko import, dovaza velmi slusne kusky, bud s talianska, alebo de ... Co se tyka toho pro \"chude\" bych ani netrvrdil, kdyz momentalna cena napr 159 ky, jako fungl noveho vozu s dieslem, zacina nekde neco kolem 960 tis SK ... A samozrejme vybavou stoupa hore Co na alfe miluji, je auto jako celek. Co se tyka pohodli za volantem, zadni peugeot nedokaze to, co poskytne 166 ka. Mysli uplne na vsechno, dokonce i kdyz si vylozis ruku na dvere je tam meka kozena operka. To iste, kdyz si opras pravu nohu pri plynovem pedalu, vsade je to vystlano. Elegance ma to auto velkou, motory jedou nadherne ... Je pravda, ze sa sem enormne dovazaju auta, se zlou historii, bohuzel, protoze nikdo nedokaze pochopit to, ze auto co stalo nove treba u 159 tky 1,2 mega, nebude predse o 2,5 roku s 80 tis KM na tachometru stat dovezene 300 tis SK ... Je pravda ze mali hlavne nevydareny motor 2.0 T spark, ale ostatne motory u beznych alfi boli paradni sportovni stroje. Treba 1.8 T spark, sme nazivo hnali na dalnici co to slo, a pri 195 km/h kamarad radil 5 tku ... Bohuzel po takovemhle zaobchadzani, jak to robi vetsina \"decek\" ty alfi naozaj vypadaji, jak vypadaji. Ale davat to za vinu znacke ... Takovehle reci sou jak s hospody ... Citovat
Radek 306 Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 je to o tom, že aby ta alfa za něco stála, dáš za ní majlant, jsou spolehlivější auta za nižší cenu, navíc alfisti maj ty motory tak našponovaný výkonově, že ten motor se většinou moc km nedožije ale to je jen můj názor, nechci tu rozpoutat nějaký flame [upravil dne 10/10/09 Radek 306] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Toz nedozije sa asi jen proto, protoze starsi rocniky uz dnes prehaneji iba mlade ucha ... Jinak kamarad jezdi s 2.4 JTD na tacho ma neco cez 468 tis km. a motor stale jede perfektne ... Toz nevim, jak je teda ich zivotnost narusena. A jasne ze das za alfu majland, jenze si kupujes neco exkluzivniho, nekupujes si normalnou znacku jako skoda, nebo pug, ci fiat s kterymi tu jezdi kazdy ... Citovat
309GT Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Lubk0 : O te spolehlivosti, to sou klasicke keci - Když si koupíš jedno auto,sere se a koupíš druhý a sere se taky,tak to asi \"klasické keci\" nejsou,teď má 607 Hdi a je spokojenej jak čerstvě nakojený mimino;) Co se tyka pohodli za volantem, zadni peugeot nedokaze to, co poskytne 166 ka. Mysli uplne na vsechno, dokonce i kdyz si vylozis ruku na dvere je tam meka kozena operka. To iste, kdyz si opras pravu nohu pri plynovem pedalu, vsade je to vystlano . - Jestli to porovnáváš s 306kou,tak určitě Jak si můžuza jízdy opřít pravou nohu u plynového pedálu? Elegance ma to auto velkou, motory jedou nadherne ... - Ale jak dloho jedou,to těžko odhadnout;) Je pravda ze mali hlavne nevydareny motor 2.0 T spark, ale ostatne motory u beznych alfi boli paradni sportovni stroje. Treba 1.8 T spark, sme nazivo hnali na dalnici co to slo, a pri 195 km/h kamarad radil 5 tku ... Twin Sparky byli tak nějak všeobecne nepovedený Ale davat to za vinu znacke ... Takovehle reci sou jak s hospody .... - Divim se že ještě nemáš alfu doma,já jsem tu psal že bych to nechtěl ani za pytel hoven a zatím si stojím.Auta jsou to hezká,ale když jsem viděl jejich spolehlivost...možná jsou to keci jak z hospody,ale projdi si internetové diskuse na téma \"alfa romeo\",docela dost lidí si to koupí,chvíli jezdí,nasype do toho peníze a prodá,protože to nemá cenu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.