Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak nikdo nic??Našel sem na aukru disky,ale jak přesně poznám,že půjdou na mé auto??

Je tam psané: PEUGEOT 6 x 15, ET 45, střed 65 -nevíte někdo,jaké jsou přesně rozměry??Díky.

Odesláno

307 ma ET tusim 27, 45 uz je docela dost, budou hodne zapadle v podbehu a mohly by skrtat vnitrni stranou

jinak v poslednich testech zimnich gum docela dobre vychazi GoodYear UG7+ , dalsi testy jsou treba na www.epneu.cz

Odesláno

jj ty by mely jit

gumy v tomhle rozmezi sirky by se tam mely vlezt, ty 195 jsou optimalni, 205 uz je skoro zbytecne siroky a 185 zas uzky

jinak zkus zadat na www.sbazar.cz vyhledat heslo \"307 plechove \" a najdes tam taky dost disku na prodej

[upravil dne 16/7/09 Ferry]

Odesláno

Díky moc,kouknu na ten sbazar,ale nevím,jestli není lepší koupit nové za litr,než dát 600 a nemít jistotu,jak snima bylo zacházeno,člověk sice ušetří,ale aby pak nakonec to nebylo naopak.:o Jinak tam nechám na celý rok 195X65X15

[upravil dne 17/7/09 rikki]

Odesláno

je kludne mozne, ze uz coskoro budem predavat letne komplet kolesa 195/65 R15. Ocelove disky (neposkodene), pneu Turanza ER300 so vzorkom este tak min. na jednu sezonu. Ak by si nemal zaujem o cele (su pekne vyvazene, volant neklepe pri ziadnej rychlosti), tak by sme sa mozno mohli dohodnut aspon na diskoch....

Odesláno
Původně zaslal: Fifo

a aku mas skusenost s tym www.aaa-pneu.sk ? kolko je postovne pri objednavke plechov na 307 na slovensko?

Vieš čo, doniesli mi to priamo domov a tú cenu už si nepamätám kolko to presne bolo, musel by som to pozreť v papieroch. Ale čosi sa mi marí, že som dal 1520 sk za kus a teraz to vychádza asi 1430 sk (47,5 €) Samozrejme v prepočte za 1 ks pri odbere 4 ks.

[upravil dne 18.7.2009 Killerr]

Odesláno

já bych ti případně mohl prodat svoje 15\" - jsou jeté necelou sezonu tj. vzorek min. 7 mm s gumou matador mp59 index H 195/65/15, disky origo peugeot 6.0J*15\" et27 - mam 2 sady (druhé jsou michelin alpin A2 jeté 1 sezonu) disky kupovány nové, přemýšlím o elektronech v 16\" asi víš co stojí nový disk....za tísícovku nový nekoupíš

Odesláno

Ahoj já na svou 307 sháněl disky a zimáky letos v březnu a koupil jsem 4ks disků na inzerát za 2000kč (jako nové)

a gumy jsem vzal tyhle:

http://www.pneunet.cz/pneu/12154/goodyear-ultra-grip-7+-195-65-R-15-91-H-zimni/

protože na netu měli pozitivní hodnocení a vyhráli i nějaké testy.

Já je, ale kupoval za 1500kč/ks což byla super cena.

Byl jsem s nima jenom týden v dolomitech, ale na sněhu jsem je extrémně neotestoval.

Zato na dálnici v německu při 150km seděli dobře a nato že jsou to šípy tak ani extrémně nehučeli.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Aha díky,já koukal na cenu a rozměry,ale že je to 15 s 16 sem si jaksi nevšiml :myslim díky,mám 15-ky,tak že ty za ten litr a měly by tam sedět.Doufám.

Odesláno

Sorry ze vyuzivam toto tema ale nechcem zakladat nove :xvul

Tiez by som potreboval poradit od ludi ktory tomu rozumeju viac ako ja. :mad:

ak kupim tieto: 61/2 x R16 ET31---/4x108/ budu pasovat?

treba k tomu dokupovat aj sroby alebo budu mi pasovat tie co mam? mam tam original alu disky ako som kupil, tak neviem ci budem musiet investovat aj do toho. v TP mam pisane ako typ rafiku: 6,5J x 17 ale v alternativach mam pneu 16.

takze zaverecna otazka ak kupim plechace co su na 307 na strankach www.pneu-servis.cz tak budu pasovat?

Dakujem za odpoved.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...