Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar hosi,

pred tyzdnom sme si s manzelkou urobilli radost a presedlali sme zo 106 na 406. :cool:

Startovanie je kodovane imobilizerom. Vcera som chcel zmenit kod ale nepodarilo sa mi to. V prirucke sa pise, ze pri startovani, pred zadanim kodu by mala svietit cervena kontrolka a po zadani spravneho kodu by mala zhasnut a rozsvietit by sa mala zelena. Pri potvrdeni zmeny kodu by sa mala 4x rozsvietit zelena kontrolka a 4x pipnut. Mne svietia stale obe aj pred startom aj po zadani spravneho kodu aj pri zmene kodu - podla prirucky zla manipulacia alebo chyba v systeme - odporuca sa navstivit servis.

Neviete niekto co by s tym v servise urobili a kolko by to stalo? Ci sa mi tam vobec oplati chodit resp. ci je mozne to nejko doma \"resetnut\". Auto startuje, akurat ten kod nejde zmenit. :myslim

post-0-14109608277279_thumb.jpg

Odesláno

zkontrolovat kabelaz od klavesnice, nejspis bude prelamany jeden nebo vice dratku. Hlavne abys mel pak spravny kod, az to zprovoznis, pac jinak to bude problem, tezko se pak RJ odblokovava, v Peugeotu to neumi vubec, umi to jen lidi co umi prehrat pamet v RJ a taky to neco stoji, pripadne se musi sehnat jina RJ se znamym kodem immo. Takze pokud si nejsi jisty, radeji pri bezicim motoru konektor klavesnice odpojit a uz pak nepripojovat, RJ zustane odblokovana

[upravil dne 14/7/09 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...