Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, podarilo se mi ted asi ve stovce projet nejakou hlubsi diru a od pravyho predniho kola se ozvala velka rana (asi jako kdyz perovani dosedne uplne nadoraz). Od ty doby mam pocit, ze se do volantu prenasi skoro kazda nerovnost, kdyz vyrovnavam v maly rychlosti volant, tak se zda, jako by nesel plynule, ale malicko trhane a taky uz rizeni neni tak presny.

Dnes jsem s tim byl v servisu, zdvihli to, posvitili si na to a ze tam pry nic nevidej. Chlapek se se mnou pak jel projet a rikal, ze je to uplne v pohode a ze se mi to urcite jenom zda.

Nevite nekdo, co by se melo prekontrolovat? Geometrie je pry (od voka) OK. Zadny cepy a tak tam pry uvolneny nejsou.

Mam 407SW, 1.6

Diky moc.

Odesláno

No ten servis je Domansky v Praze. Blby je, ze jsem tam to auto pred asi dvema mesici novy koupil, tak jsem ho tam taky chtel nechat servisovat. Blby taky je, ze jsem v zivote zadnej slusnej servis nenasel (zatim jsem mel zkusenost s Oplackymi servisy, tohle je 1. Pezotackej)

Odesláno

To brnění do volantu je nejspíš vlastnost 407.Starší modely holt mají tuto vlastnost:(Mě to taky brní ale jen když skoro stojím se to umí občas ozvat.Jinak při jízdě ok.Taky se mohlo stát něco s řízením ale mět táhla není zrovna nejlevněší varianta:(Taky se podívej jestli tam nemáš málo oleje v servu.Nejlépe dolít 2 cm nad maximum;)

Teď jsem se díval na řízení a na 2.0 HDi stojí kompletní skoro 44 tis:nevim

[upravil dne 14.7.09 Zipík]

Odesláno

No on to prave neni starsi model, koupil jsem to uplne novy, ted to ma najeto 3500. Rizeni by se mi menit moc nechtelo, i kdyz by to asi bylo na zaruku. Nez jsem projel tu diru, tak se to ridilo jedna radost....

Opravdu nekdo prosim nevite co bych s tim mohl delat a jak to zkontrolovat? Jsem presvedcenej, ze v tom servisu kecaj. Prip kdybych jel do jinyho nez jsem to koupil, udelaj mi normalne zarucni opravu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...