drobosoft Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Zdravim, podarilo se mi ted asi ve stovce projet nejakou hlubsi diru a od pravyho predniho kola se ozvala velka rana (asi jako kdyz perovani dosedne uplne nadoraz). Od ty doby mam pocit, ze se do volantu prenasi skoro kazda nerovnost, kdyz vyrovnavam v maly rychlosti volant, tak se zda, jako by nesel plynule, ale malicko trhane a taky uz rizeni neni tak presny. Dnes jsem s tim byl v servisu, zdvihli to, posvitili si na to a ze tam pry nic nevidej. Chlapek se se mnou pak jel projet a rikal, ze je to uplne v pohode a ze se mi to urcite jenom zda. Nevite nekdo, co by se melo prekontrolovat? Geometrie je pry (od voka) OK. Zadny cepy a tak tam pry uvolneny nejsou. Mam 407SW, 1.6 Diky moc. Citovat
Zipík Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Jak může někdo říct, že je geometrie OK od oka:myslimVždyť tam hrají mm:nevim Citovat
Ferry Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 jj najit jinej servis a do tohodle uz nejezdit Citovat
drobosoft Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 No ten servis je Domansky v Praze. Blby je, ze jsem tam to auto pred asi dvema mesici novy koupil, tak jsem ho tam taky chtel nechat servisovat. Blby taky je, ze jsem v zivote zadnej slusnej servis nenasel (zatim jsem mel zkusenost s Oplackymi servisy, tohle je 1. Pezotackej) Citovat
Zipík Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 To brnění do volantu je nejspíš vlastnost 407.Starší modely holt mají tuto vlastnost:(Mě to taky brní ale jen když skoro stojím se to umí občas ozvat.Jinak při jízdě ok.Taky se mohlo stát něco s řízením ale mět táhla není zrovna nejlevněší varianta:(Taky se podívej jestli tam nemáš málo oleje v servu.Nejlépe dolít 2 cm nad maximum;) Teď jsem se díval na řízení a na 2.0 HDi stojí kompletní skoro 44 tis:nevim [upravil dne 14.7.09 Zipík] Citovat
drobosoft Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 No on to prave neni starsi model, koupil jsem to uplne novy, ted to ma najeto 3500. Rizeni by se mi menit moc nechtelo, i kdyz by to asi bylo na zaruku. Nez jsem projel tu diru, tak se to ridilo jedna radost.... Opravdu nekdo prosim nevite co bych s tim mohl delat a jak to zkontrolovat? Jsem presvedcenej, ze v tom servisu kecaj. Prip kdybych jel do jinyho nez jsem to koupil, udelaj mi normalne zarucni opravu? Citovat
Přema Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Určitě můžeš reklamovat auto kdekoliv u koncesionáře PEUGEOT..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.