DanculD Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Co ti robi? PS: Toto fungovalo na vsetkych 307-mickach. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Ja som si na CC aktivoval tuto funkciu dodatocne cez diagnostiku ale idu mi len predne okna .. Musim este skusit tu kalibraciu zadnych okien a uvidim co to spravi.. Sekvencne mi totiz nejdu vytiahnut okna ani tlacitkom. Musim drzat az kym sa nevytiahnu Este by ma zaujimalo ci je na 307ckach funkcia sklopenia spatakov pri zaradenej spiatocke a aktivovanom blinkry.. Nikde som to cez diagnostike nenasiel a velmi by som tuto funkciu uvital Citovat
shark734 Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 na 307 som to sklapanie spatnych nevidel pri zaradeni spiatocky Citovat
Pošťák Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 kdyz podrzis dele tlacitko zamknuti na DO,stejne to bude asi i na 307 Bohužel ani na 307 to nefunguje Citovat
michal 307 sw Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 mně taki funguje super:D:aut:papa Citovat
Přema Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Většinou se to musí povolit na diagnostice........ne káždá výbava to má standart zapnuté.....ale taky záleží jestli to podporuje BSI Citovat
Kenedi Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 na moji 307sw to funguje Co ti funguje na Tvojej 307cke? naklapanie spatakov pri zaradeni spiatocky? Da sa tato funkcia aktivovat vobec na 307 sw? Citovat
dyno Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 vlakno je zalozeny na automaticke zavirani oken tak sem myslel toto jinak nenim proc by se mi mely sklapet zrcatka pri zarazeni zpatecky jak pak couvate ??? kdyz nemate kameru Citovat
Přema Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 On myslel přiklopení směrem ke kolu....ne celého zrcátka ale jen skla.......tato funkce je podmíněna pamětovým pravým zrcátkem které je většinou jen u výbavy s pamětovýma elektrickýma sedadlama. Citovat
dyno Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 On myslel přiklopení směrem ke kolu....ne celého zrcátka ale jen skla.......tato funkce je podmíněna pamětovým pravým zrcátkem které je většinou jen u výbavy s pamětovýma elektrickýma sedadlama. jo tááák uz jsem v obraze ď. Citovat
Mila Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 u mojí první 307 rv 2002 automaticke zavirani oken klickem nebo dalkou nefungovalo. V aute byla jenom zakladni vybava tzn pouze predni okna v elektrice, a pri otevirani nebo zavirani jsem musel drzet tlacitko. Nemela sekvencni ovladani. u druhe 307 rv 2005 ktera ma vsechny okna v elektrice vcetne sekvencniho ovladani vsech oken, mi automaticke zavirani funguje od zacatku z vyroby. Rozdil bude asi ve vybave. Osobne si myslim ze pokud nemas sekvencni ovladani tak to nebude fungovat nikdy, kdo by to tlacitko drzel takovou dobu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.