Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja som si na CC aktivoval tuto funkciu dodatocne cez diagnostiku ale idu mi len predne okna :myslim .. Musim este skusit tu kalibraciu zadnych okien a uvidim co to spravi.. Sekvencne mi totiz nejdu vytiahnut okna ani tlacitkom. Musim drzat az kym sa nevytiahnu :(

Este by ma zaujimalo ci je na 307ckach funkcia sklopenia spatakov pri zaradenej spiatocke a aktivovanom blinkry.. Nikde som to cez diagnostike nenasiel a velmi by som tuto funkciu uvital :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

vlakno je zalozeny na automaticke zavirani oken tak sem myslel toto :papa jinak nenim proc by se mi mely sklapet zrcatka pri zarazeni zpatecky :o jak pak couvate ??? kdyz nemate kameru :myslim

Odesláno

On myslel přiklopení směrem ke kolu....ne celého zrcátka ale jen skla.......tato funkce je podmíněna pamětovým pravým zrcátkem které je většinou jen u výbavy s pamětovýma elektrickýma sedadlama.

Odesláno
On myslel přiklopení směrem ke kolu....ne celého zrcátka ale jen skla.......tato funkce je podmíněna pamětovým pravým zrcátkem které je většinou jen u výbavy s pamětovýma elektrickýma sedadlama.

jo tááák :D uz jsem v obraze ď.

Odesláno

u mojí první 307 rv 2002 automaticke zavirani oken klickem nebo dalkou nefungovalo. V aute byla jenom zakladni vybava tzn pouze predni okna v elektrice, a pri otevirani nebo zavirani jsem musel drzet tlacitko. Nemela sekvencni ovladani.

u druhe 307 rv 2005 ktera ma vsechny okna v elektrice vcetne sekvencniho ovladani vsech oken, mi automaticke zavirani funguje od zacatku z vyroby.

Rozdil bude asi ve vybave. Osobne si myslim ze pokud nemas sekvencni ovladani tak to nebude fungovat nikdy, kdo by to tlacitko drzel takovou dobu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...