Gargamell Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Čau. Zasekl jsem se na takové trivialní záležitosti jako je výměna zadních brzdových destiček. Nedaří se mi vyhnat ten čep nebo jak se to jmenuje - prostě tyčka třmen - destičky - třmen. Nevím čím jí vytlačit, už jsem na tom ohnul několik šroubů a podobnách nástrojů. Nemá někdo nějakej fígl? Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Já to dělal poprvé starým důlčíkem. Taky to moc dobře nešlo. Když jsem je pak dostal ven tak jsem je důkladně očistil a od té doby to vytlačím pomocí šroubováku. Citovat
Gargamell Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 Já bych to nerad řekněme rozmlátil tím důlčíkem. Mám strach, že to tam ještě více zalisuju.... Citovat
tomike Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Neviem ci som pochopil spravne, je problem s tymi dvoma tyckami po ktorych \"behaju\" brzdove dosticky? Jemne osuchat hrdzu pokial sa da, aplikovat nejaky kvalitny (Wurth, Loctite) uvolnovac spojov a musi to ist. Pripadne skusit uvolnit - pootocit blickami a nasledne skusit vybit von. Potom osetrit proti hrdzi a mas pokoj. Citovat
pastorek Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: Gargamell Já bych to nerad řekněme rozmlátil tím důlčíkem. Mám strach, že to tam ještě více zalisuju.... Skús použiť priebojník, nie jamkár. Neviem presné názvy v češtine ale jeden má špic a druhý je na konci plochý. S tým som to vždy vyrážal a šlo. Citovat
Kuča Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Já je vyrážel prubojníkem také po vyndání to chce vše cčistit smirkem a je vše volné a v pohodě Citovat
Kuča Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Dulčík ti tu tyčku rocklepe do šířky a to není dobréééééééé Citovat
Gargamell Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: Kuča Dulčík ti tu tyčku rocklepe do šířky a to není dobréééééééé Právě... bude lepší ta druhá varianta co píše pastorek - průbojník. Snad ho doma někde najdu. Citovat
Marky Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Pomôže aj skrutka vhodnej veľkosti s tupým koncom. Citovat
Gargamell Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: Marky Pomôže aj skrutka vhodnej veľkosti s tupým koncom. Těch už jsem pár ohnul Musím sahnout po tvrdším materialu. Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Gargamell Já bych to nerad řekněme rozmlátil tím důlčíkem. Mám strach, že to tam ještě více zalisuju.... Skús použiť priebojník, nie jamkár. Neviem presné názvy v češtine ale jeden má špic a druhý je na konci plochý. S tým som to vždy vyrážal a šlo. Samozřejmě máte oba pravdu. Já to dělal taky průbojníkem. Jen jsem dnes už dost mimo a trochu si to pletu takže se omlouvám za pěknou blbost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.