Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau. Zasekl jsem se na takové trivialní záležitosti jako je výměna zadních brzdových destiček. Nedaří se mi vyhnat ten čep nebo jak se to jmenuje - prostě tyčka třmen - destičky - třmen. Nevím čím jí vytlačit, už jsem na tom ohnul několik šroubů a podobnách nástrojů. Nemá někdo nějakej fígl?:myslim

Odesláno

Neviem ci som pochopil spravne, je problem s tymi dvoma tyckami po ktorych \"behaju\" brzdove dosticky? Jemne osuchat hrdzu pokial sa da, aplikovat nejaky kvalitny (Wurth, Loctite) uvolnovac spojov a musi to ist. Pripadne skusit uvolnit - pootocit blickami a nasledne skusit vybit von. Potom osetrit proti hrdzi a mas pokoj.

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Já bych to nerad řekněme rozmlátil tím důlčíkem. Mám strach, že to tam ještě více zalisuju....

Skús použiť priebojník, nie jamkár. Neviem presné názvy v češtine ale jeden má špic a druhý je na konci plochý. S tým som to vždy vyrážal a šlo.

Odesláno
Původně zaslal: Kuča

Dulčík ti tu tyčku rocklepe do šířky a to není dobréééééééé:bojim

Právě... bude lepší ta druhá varianta co píše pastorek - průbojník. Snad ho doma někde najdu.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: Gargamell

Já bych to nerad řekněme rozmlátil tím důlčíkem. Mám strach, že to tam ještě více zalisuju....

Skús použiť priebojník, nie jamkár. Neviem presné názvy v češtine ale jeden má špic a druhý je na konci plochý. S tým som to vždy vyrážal a šlo.

Samozřejmě máte oba pravdu. Já to dělal taky průbojníkem.:super Jen jsem dnes už dost mimo a trochu si to pletu takže se omlouvám za pěknou blbost. :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...