Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau lidi ,

mám zatím okna ok ale přeci jen bych byl rád připraven na lupnutí .

takže otázka zní co je to od BERNERA?

popřípadě z jakého Toleda to pasuje ?

děkuji za info .

Daja

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: PecaTu

Tak to se paní asi jenom nechtělo hledat v katalogu. Jinak jdou tyto plasty objednat i u BERNERA. Katalogové číslo je 168277 je to na W Golf 4, cena byla 514kč. Teď mi to dorazilo takže během týdne vyzkouším jestli to pasuje a dám vědět.

Tak jsem dneska vyměnil ty pojezda které jsem zakoupil u Bernera a pasujou tam. Takže další možnost kde zakoupit.

>> Zdravim..tak co jak ti šlape stahování s kostičkama od Bernera?? Přemýšlím o jejich koupi, ale nevím kdo mně to tam pomůže dát. Mechanik, ke kterému jezdím řve, že tam prostě jenom kostičky nedá a že musím sehnat celý systém stahování a to se mně zrovna shánět nechce. Jak dlouho ti trvalo než si to vyměnil? je to složité? :myslim

Odesláno

Kur.ňa,co je to za mechanika?To je spíš výměnář,to by uměl každej!

Pokud jsi aspoň trošku manuálně vzručnej,tak bys to snad měl zvládnout,já se k jejich objednání dostanu až zítra,nějak nebyl čas.

Odesláno

no já se registroval u Bernera,ale žádné potvrzení regostrace nepřišlo...Nevím jak objednat... každopádně nějaký návod na výměnu těch plastových pojezdů bych uvítal..:mrk

Odesláno

Zrovna včera se mi povedlo zastavit v kopci tak blbě, že jsem při zavírání třískl dveřma, něco křuplo, skřížilo se okno a od té doby při pokusu o stažení/vytažení v okně jen křupe :( Samozřejmě se to stalo na jediném okně, které je třeba stahovat - u řidiče.

Odesláno
Původně zaslal: Zdenas

Tak to se paní asi jenom nechtělo hledat v katalogu. Jinak jdou tyto plasty objednat i u BERNERA. Katalogové číslo je 168277 je to na W Golf 4, cena byla 514kč. Teď mi to dorazilo takže během týdne vyzkouším jestli to pasuje a dám vědět.

Tak jsem dneska vyměnil ty pojezda které jsem zakoupil u Bernera a pasujou tam. Takže další možnost kde zakoupit.

>> Zdravim..tak co jak ti šlape stahování s kostičkama od Bernera?? Přemýšlím o jejich koupi, ale nevím kdo mně to tam pomůže dát. Mechanik, ke kterému jezdím řve, že tam prostě jenom kostičky nedá a že musím sehnat celý systém stahování a to se mně zrovna shánět nechce. Jak dlouho ti trvalo než si to vyměnil? je to složité? :myslim

Pojezdy od Bernera fungujou na jedničku a netuším proč by nechtěl měnit jenom ty plasty když ostatní je v poho, bohužel jsem nedělal žádnou fotodokumentaci. Co vím určitě je že musíš stahovačku celou vyndat(odvrtat není přišroubovaná ale přinejtovaná ke dveřím), opatrně rozebrat aby se ti moc nezamotali lanka vyměnit pojezdy a přes takoví malí plastoví montpáky které jsou součásti balení nahodit lanka nazpět(docala tam jsou nafest). Jinak co se týče té registrace tak nevím k nám do servisu jezdí přímo díler.

Odesláno

nemohl by někdo ty pojezdy koupit ve větším množství kusů pro více zájemců zde? :P Zájem bude určitě velikej a na ceně a předání se dá vždy domluvit....:papa:super Jsem první zájemce a vezmu si i do foroty

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

nemohl by někdo ty pojezdy koupit ve větším množství kusů pro více zájemců zde? :P Zájem bude určitě velikej a na ceně a předání se dá vždy domluvit....:papa:super Jsem první zájemce a vezmu si i do foroty

Super nápad, alespoň by zmizely nesmysly typu Dámské tričko Adler Raglan nebo podložky

pod RZ ... :( a objevily by se věci, které členové skutečně potřebují.

V tuto chvíli bych bral 4 ks do zásoby.

RayBan

Odesláno

Chlapy proč se tam jednoduše nezaregistrujete a neobjednáte si to sami? Nějak si nedokážu představit že si objednám paletu těch pazmektů a po práci budu sedět na poště a rozesílat vám to:myslim, když nic jiného tak se vám to prodraží. Kdyby jste bydleli poblíž TU tak se domluvíme, ale takhle nevím nevím teda:nevim.

Tady jsou kdyžtak odkazy: http://shop.berner.eu/berner/cz/newRegistration?conversationContext=2

http://shop.berner.eu/berner/cz/productgroup/255338?conversationContext=2

Odesláno

Pecatu: Asi máš pravdu. Jdu na věc. Pokud se mi to podaří, můžu jich objednat víc a kdo z pražáků si přijede ke mně do práce, tomu je můžu předat bez nutnosti přeposílání.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...