Budhas Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 No, zvláštní jednání a zbytečně drahý, když si můžu od Bernera koupit za pětikilo nový \"kostičky\".. Citovat
daja535 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 čau lidi , mám zatím okna ok ale přeci jen bych byl rád připraven na lupnutí . takže otázka zní co je to od BERNERA? popřípadě z jakého Toleda to pasuje ? děkuji za info . Daja Citovat
kajvet Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 zde to je: http://shop.berner.eu/berner/cz/search?searchPattern=168277&conversationContext=1 Citovat
daja535 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 děkuji , a omlouvám se za nevědomost . Daja Citovat
Zdenas Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: PecaTu Původně zaslal: PecaTu Tak to se paní asi jenom nechtělo hledat v katalogu. Jinak jdou tyto plasty objednat i u BERNERA. Katalogové číslo je 168277 je to na W Golf 4, cena byla 514kč. Teď mi to dorazilo takže během týdne vyzkouším jestli to pasuje a dám vědět. Tak jsem dneska vyměnil ty pojezda které jsem zakoupil u Bernera a pasujou tam. Takže další možnost kde zakoupit. >> Zdravim..tak co jak ti šlape stahování s kostičkama od Bernera?? Přemýšlím o jejich koupi, ale nevím kdo mně to tam pomůže dát. Mechanik, ke kterému jezdím řve, že tam prostě jenom kostičky nedá a že musím sehnat celý systém stahování a to se mně zrovna shánět nechce. Jak dlouho ti trvalo než si to vyměnil? je to složité? Citovat
Budhas Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Kur.ňa,co je to za mechanika?To je spíš výměnář,to by uměl každej! Pokud jsi aspoň trošku manuálně vzručnej,tak bys to snad měl zvládnout,já se k jejich objednání dostanu až zítra,nějak nebyl čas. Citovat
kajvet Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 no já se registroval u Bernera,ale žádné potvrzení regostrace nepřišlo...Nevím jak objednat... každopádně nějaký návod na výměnu těch plastových pojezdů bych uvítal.. Citovat
shwaara Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Zrovna včera se mi povedlo zastavit v kopci tak blbě, že jsem při zavírání třískl dveřma, něco křuplo, skřížilo se okno a od té doby při pokusu o stažení/vytažení v okně jen křupe Samozřejmě se to stalo na jediném okně, které je třeba stahovat - u řidiče. Citovat
PecaTu Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: Zdenas Původně zaslal: PecaTu Původně zaslal: PecaTu Tak to se paní asi jenom nechtělo hledat v katalogu. Jinak jdou tyto plasty objednat i u BERNERA. Katalogové číslo je 168277 je to na W Golf 4, cena byla 514kč. Teď mi to dorazilo takže během týdne vyzkouším jestli to pasuje a dám vědět. Tak jsem dneska vyměnil ty pojezda které jsem zakoupil u Bernera a pasujou tam. Takže další možnost kde zakoupit. >> Zdravim..tak co jak ti šlape stahování s kostičkama od Bernera?? Přemýšlím o jejich koupi, ale nevím kdo mně to tam pomůže dát. Mechanik, ke kterému jezdím řve, že tam prostě jenom kostičky nedá a že musím sehnat celý systém stahování a to se mně zrovna shánět nechce. Jak dlouho ti trvalo než si to vyměnil? je to složité? Pojezdy od Bernera fungujou na jedničku a netuším proč by nechtěl měnit jenom ty plasty když ostatní je v poho, bohužel jsem nedělal žádnou fotodokumentaci. Co vím určitě je že musíš stahovačku celou vyndat(odvrtat není přišroubovaná ale přinejtovaná ke dveřím), opatrně rozebrat aby se ti moc nezamotali lanka vyměnit pojezdy a přes takoví malí plastoví montpáky které jsou součásti balení nahodit lanka nazpět(docala tam jsou nafest). Jinak co se týče té registrace tak nevím k nám do servisu jezdí přímo díler. Citovat
kajvet Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 nemohl by někdo ty pojezdy koupit ve větším množství kusů pro více zájemců zde? Zájem bude určitě velikej a na ceně a předání se dá vždy domluvit....:super Jsem první zájemce a vezmu si i do foroty Citovat
daja535 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Já taky , 2 ks si klidně nechám v šupleti . děkuji daja Citovat
RayBan Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: kajvet nemohl by někdo ty pojezdy koupit ve větším množství kusů pro více zájemců zde? Zájem bude určitě velikej a na ceně a předání se dá vždy domluvit....:super Jsem první zájemce a vezmu si i do foroty Super nápad, alespoň by zmizely nesmysly typu Dámské tričko Adler Raglan nebo podložky pod RZ ... a objevily by se věci, které členové skutečně potřebují. V tuto chvíli bych bral 4 ks do zásoby. RayBan Citovat
shwaara Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Kolik ks je třeba na jedny dveře? Jsou součástí i ty plastové \'pacičky\'? Taky bych určitě něco vzal. Citovat
shwaara Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 taky bych 4 vzal... Ma v planu nekdo objednavat? Citovat
PecaTu Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Chlapy proč se tam jednoduše nezaregistrujete a neobjednáte si to sami? Nějak si nedokážu představit že si objednám paletu těch pazmektů a po práci budu sedět na poště a rozesílat vám to:myslim, když nic jiného tak se vám to prodraží. Kdyby jste bydleli poblíž TU tak se domluvíme, ale takhle nevím nevím teda:nevim. Tady jsou kdyžtak odkazy: http://shop.berner.eu/berner/cz/newRegistration?conversationContext=2 http://shop.berner.eu/berner/cz/productgroup/255338?conversationContext=2 Citovat
kajvet Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 já se rigestroval před 14 dny jak píšu výše, a do dnes mi žádná rekace z Beneru nepřišla, takže nemám ID a heslo k přihlášení Citovat
shwaara Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Pecatu: Asi máš pravdu. Jdu na věc. Pokud se mi to podaří, můžu jich objednat víc a kdo z pražáků si přijede ke mně do práce, tomu je můžu předat bez nutnosti přeposílání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.