Chepp Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Mno ja mam jeden vstrik zabrzdenej... stejne nakonec poslu vsechny ctyry na repas... kazdopadne kontrola vstriku petikilco jeden... a oprava tri tisice... jeden kus.... sice je to palka.. ale je to poradna prace... Citovat
Radek 306 Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: limar Původně zaslal: Radek 306 mam takovej pocit,že to kolísání by klidně mohlo být vstřikovačema,naftu do toho sice dáváme dobrou,ale něco už maj ujeto a jejich životnost se stejně odhaduje kolem 200tis +/- , auto nekouří,táhne krásně,ale zima se to mu nelibí,víc mě už nenapadá Myslíš že vstreky? To by nebolo moc dobré! Ale prečo potom aj v mraze chytí krásne na štyri a potom začne blbnúť? V mojom prípade mi to stále pripadá na DRV, ako keby sa studený pridieral a keď sa ohreje reguluje v pohode. DRV mam novej no,tak něco na tom asi bude Citovat
Chepp Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Tak u mne doslo asi k reseni.... Cerpadlo nafty davalo maly tlaky, respektive malo nafty takze nestacilo davkovat... to primo vysvetluje ty vypadky vykonu s padanim otacek.. malo paliva..... Jeste k tomu mi to priucpaval katalizator ktery sel nakonec pric, mnel sotva polovicni propustnost, tak to dusil.... da se rict... V pondeli nebo utery mi prijde novej, cena cca 5tis.... moc me to netesi... ale snad to uz bude vyreseny.... kdyz pripoctu ten zbytek tak uz tenhle problem me stal s tema vsema servisama jenom okolo tohodle vic jak 15tis... a pritom to mohlo stat jenom pulku.... DRV a prakticky vsechny navstevy offic. peugeotu a fajta a autoexpressu byly uplne zbytecne... neprisly na to... v zabrehu ano za dva dny. Takze rada pro vsechny, nechat zkontrolovat cerpadlo.... to vysvetluji i to ze za stude vam to dela a za tepla ne.... asi se vam lehce pridira to cerpadlo.... loziska... po chvilce chodu se to spravi... tzn ze vam to asi taky za chvilku odejde... si mylsim ja... zhodnotte to... :-) Citovat
Radek 306 Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 tak mě to zatim přestalo,přidřený čerpadlo by mě chybělo ke štěstí ještě Citovat
brutall Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Chepp: Katalizátor ti přijde novej, a co si udělal s čerpadlem? Citovat
Chepp Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Kat. tam mit vubec nebudu rekly mi ze u meho motoru to nepotrebuji... a cerpadlo maji v servise... pokud si ho nechaji opravdit nebo vyhodit nevim... mozna ho davaji protiuctem tam odkud ho kupuji a proto ho maji jenom za 5tis... nevim... priznam se ze pokud to vyresi problem budu vice nez stastnej... :-] Citovat
limar Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Takže u mňa nastala tiež zmena. Dnes išla manželka autom a zrazu po štarte jej to scíplo. Naštartovala, chytil, ale prišla domov s kontrolkou dia motora. Mne to potom raz chytilo, potom zase nie, tak neviem. Možno sa už konečne prejavila tá skrytá závada s kolísaním ot. Zajtra mám ísť zase na pc, dúfam že už niečo zistí. Kontrolka svieti stále aj po nikoľkonásobných štartoch. Motor ide v pohode. Citovat
Chepp Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 tak sand te to nebude stat balik jako mne... Citovat
limar Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 Po včerajšom probléme som po tretej diagnostike. Boli tam dve závady - regulátor tlaku paliva a potenciometer plynu - nízka úroveň signálu. Tak a teraz čo? To prikostrenie potenciometra išlo samozrejme preč, vymazal mi tie závady, kontrolka zhasla. Auto ide tak isto, kolíše voľnobeh pri studenom motore. Mechanik mi doporučil vymeniť drv a potom sa uvidí. On si ale myslí, že sú to vstreky Citovat
Chepp Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 Limar: u mne taky myslely ze to budou vstriky , jeden mam lehce nacatty jak sem psal. Ale zkus at ti zmeri ten tlak od toho cerpadla. Regulator tlaku paliva je drv, preotoze **** nafta znici drv a potom jsou na rade vstriky. Jeden cca 13ti. Repas jednoho 3tis. To je porad podstatne drazsi nez to cerpadlo. Tu chybu tlaku mi to taky hazelo po vymene drv to bylo ok. Ale ten tlak se musi zmerit kdyz to blbne jinak na to neprijdou.. Citovat
limar Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 Boli merané live údaje a aj tlak vo vysokotlakej rampe. Samozrejme ohriaty a tlak držal kásne - na voľnobeh 30MPa. Citovat
Radek 306 Odesláno 17. duben 2010 Autor Odesláno 17. duben 2010 by chtělo ještě za studena když to kolísá změřit Citovat
limar Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 Původně zaslal: limar Takže ani druhá diagnostika pri studenom motore neukázala nič. Všetky parametre sú OK. Mechanik odporučil dávať veľa vifu a sledovať to. Asi by mu skutočne pomohlo poriadne ho prehnať ako píše Radek 306. to:kodajz: to ukostrenie potenciometra plynu by ma zaujímalo. Môžeš mi to prosím bližšie opísať ako na to? Tak ako som už písal, bolo to merané aj pri studenom motore a nič. Citovat
Radek 306 Odesláno 17. duben 2010 Autor Odesláno 17. duben 2010 aha,tak fakt nevím,mě to zatim nedělá,ale proč to přesně přestalo netuším,mam novej drv,ale bezprostředně po něm to dělalo pořád stejně,až co jsem se vrátil z těch lyží,tak to nedělá jezdím pořád na stejnou naftu,vifu dávám 2x víc než se má dávat a auto tedy nešetřím Citovat
limar Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Původně zaslal: Radek 306 aha,tak fakt nevím,mě to zatim nedělá,ale proč to přesně přestalo netuším,mam novej drv,ale bezprostředně po něm to dělalo pořád stejně,až co jsem se vrátil z těch lyží,tak to nedělá jezdím pořád na stejnou naftu,vifu dávám 2x víc než se má dávat a auto tedy nešetřím Asi si tvoj motor musel zvyknúť na to, že má nový drv Ja som dnes objednal nový, v sobotu ho vymením a uvidí sa. Citovat
Chepp Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 U mne se uz projevily vadny vstriky... tak se snad vlezu misto do 15tis... tak snad aspon do 30tis. . Citovat
brutall Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Původně zaslal: Chepp U mne se uz projevily vadny vstriky... tak se snad vlezu misto do 15tis... tak snad aspon do 30tis. . Ja jsem kupoval novej komplet vstřik-0 445 110 076, kterej je i na tvůj motor za 9887 kč. s DPH. Citovat
Chepp Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Vstriky putuji do praglu na promereni a podle potreby bude se konat repas. Kontrola vyjde na 500 kus. A repas 3tis jeden. Doufam ze nebude potreba vice nez dvou. Citovat
brutall Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Repas je výměna špičky, která stojí-1684 kč. Citovat
Chepp Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 fakt? tak co tam za ty prachy muzou s tim delat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.