Chepp Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 dneska sem navstivil sefvis Fajt Olomouc, odpojim mi EGR a rekl at se vratim az to zas bude blbnout... ujel sem 200m a zas to blblo :-D otocil sem se nez sem dorazil.. prestalo to a zatim klid... Citovat
Radek 306 Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 ten EGR zkusim teda taky dnes odpojit a rano poznam jestli je to tim nebo ne, rano mi to blbne uplne vzdy Citovat
Chepp Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 jako myslim ze to trochu pomohlo.. ale neodstranilo to problem uplne... to ne.. ale zatim je na zavery este brzo... kazdopadne zatim mi to nechciplo tusim ze... Citovat
Radek 306 Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 tak mi to nedalo a zkusil jsem ho odpojit a stejně nic, uvidíš co u tebe...já příští týden vyměním DRV a jestli to nepomůže tak na to kašlu Citovat
Chepp Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 hmm... urcite mi dej vedet.... a co je to ten drv to je nejaky cidlo tlaku nafty nebo tak neco?? Citovat
Radek 306 Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 jojo, čidlo tlaku nafty na čerpadle Citovat
Chepp Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 mel sem chybu na diagnostice P0230 - Napajeci napeti palivoveho cerpadla... mohl by to byt ten problem??? Citovat
sweetyboy Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 venku se oteplilo a mne uz otacky ukazujou opet dobre pri startu...to preci neni normalni..jak to muze ovlivnovat teplota vzduchu:myslim Citovat
Radek 306 Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 jojo, mě to dělá jen studenej motor, už mam objednanej DRV ventil, povedlo se mi ho sehnat za 3800,- (nevím jestli dobrá cena) tak jestli to nepomůže, tak nevim kde hledat dál, jedině ty vstřiky, ale těch se bojim že bude pálka. Každopádně napíšu co to udělalo:papa Citovat
sweetyboy Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Původně zaslal: Radek 306 jojo, mě to dělá jen studenej motor, už mam objednanej DRV ventil, povedlo se mi ho sehnat za 3800,- (nevím jestli dobrá cena) tak jestli to nepomůže, tak nevim kde hledat dál, jedině ty vstřiky, ale těch se bojim že bude pálka. Každopádně napíšu co to udělalo:papa tobe to dela i tedka jak je venku kolem 20 stupnu kdyz startujes studenej motor? Citovat
Radek 306 Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 jj, pokazdy kdyz je motor studenej, ne treba kdyz ujedu 20km a auto stoji 3 hodky a startuju tak je to OK, jen treba rano kdyz je to uplne studeny, nedelalo to jen kdyz bylo venku vedro v lete, takze treba vahou to nebude, to by blblo asi porad [upravil dne 7/10/09 Radek 306] Citovat
sweetyboy Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 no snad to nebude tak hrozne ta oprava...ja jdu do servisu 14tého na čidlo chlad.kapaliny no snad mně ty otáčky kolísaly jen nahodou a kdyz se ochladi ted tak to snad nebude mit vliv:nevim Citovat
Radek 306 Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 mě kolísaj s přesnou pravidelností u studeného motoru, regulátor už mam doma, jen ho namontovat, ale vzhledem k tomu že mi ten stávající nejde povolit tak to nechám na víkend až bude víc času Citovat
Chepp Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 mno ja sem byl v servisu.. a na nic se neprislo flaschly mi RJ a dostal sem VIF aditiva a da se rict ze nastala mensi zmena... Uz to neni porad a kazdy den se studenym motorem... ale jen obcas.... a neni uplnou podminkou studeny motor. takze asi tak... Citovat
Radek 306 Odesláno 16. říjen 2009 Autor Odesláno 16. říjen 2009 VIF dávám taky už od koupě a už si přesně nepamatuju jestli to blbo i před rokem nebo až poslední dobou, je fakt že tankuju dost často naftu přelitou z kanystru, ale to by snad nemělo mít vliv..ten DRV mi nejde povolit, takže jedu v pondělí večer ke známému do dílny, tam proběhne výměna a napíšu sem co to udělalo, já myslim, že se to snad vyřeší Citovat
Radek 306 Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 tak jsem dal nový DRV a volnoběh nekolísá, tak snad už to bylo opravdu tím ventilem Citovat
sweetyboy Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Původně zaslal: Radek 306 tak jsem dal nový DRV a volnoběh nekolísá, tak snad už to bylo opravdu tím ventilem jasny, kdyby to zase zaclo blbnout tak dej vedet;) jinak at ti to vydrzi co nejdyl:super Citovat
Radek 306 Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 určitě dám, ale to bylo určitě tim, ten starej ventil byl dost jetej Citovat
Chepp Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 jo me to obcas udela porad.. tak babo rad :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.