Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kolísání otáček 800-1000ot/min JEN u studeného motoru - 2.0HDi 66kw, je to DRV ventil? - neVYŘEŠENO

Recommended Posts

Odesláno

dneska sem navstivil sefvis Fajt Olomouc, odpojim mi EGR a rekl at se vratim az to zas bude blbnout... ujel sem 200m a zas to blblo :-D

otocil sem se nez sem dorazil.. prestalo to a zatim klid...

Odesláno

jako myslim ze to trochu pomohlo.. ale neodstranilo to problem uplne... to ne.. ale zatim je na zavery este brzo... kazdopadne zatim mi to nechciplo tusim ze...

Odesláno

jojo, mě to dělá jen studenej motor, už mam objednanej DRV ventil, povedlo se mi ho sehnat za 3800,- (nevím jestli dobrá cena) tak jestli to nepomůže, tak nevim kde hledat dál, jedině ty vstřiky, ale těch se bojim že bude pálka. Každopádně napíšu co to udělalo:papa

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

jojo, mě to dělá jen studenej motor, už mam objednanej DRV ventil, povedlo se mi ho sehnat za 3800,- (nevím jestli dobrá cena) tak jestli to nepomůže, tak nevim kde hledat dál, jedině ty vstřiky, ale těch se bojim že bude pálka. Každopádně napíšu co to udělalo:papa

tobe to dela i tedka jak je venku kolem 20 stupnu kdyz startujes studenej motor?

Odesláno

jj, pokazdy kdyz je motor studenej, ne treba kdyz ujedu 20km a auto stoji 3 hodky a startuju tak je to OK, jen treba rano kdyz je to uplne studeny, nedelalo to jen kdyz bylo venku vedro v lete, takze treba vahou to nebude, to by blblo asi porad

[upravil dne 7/10/09 Radek 306]

Odesláno

no snad to nebude tak hrozne ta oprava...ja jdu do servisu 14tého na čidlo chlad.kapaliny no snad mně ty otáčky kolísaly jen nahodou a kdyz se ochladi ted tak to snad nebude mit vliv:nevim

Odesláno

mě kolísaj s přesnou pravidelností u studeného motoru, regulátor už mam doma, jen ho namontovat, ale vzhledem k tomu že mi ten stávající nejde povolit tak to nechám na víkend až bude víc času

• O 2 týdny později...
Odesláno

mno ja sem byl v servisu.. a na nic se neprislo flaschly mi RJ a dostal sem VIF aditiva a da se rict ze nastala mensi zmena... Uz to neni porad a kazdy den se studenym motorem... ale jen obcas.... a neni uplnou podminkou studeny motor.

takze asi tak...

Odesláno

VIF dávám taky už od koupě a už si přesně nepamatuju jestli to blbo i před rokem nebo až poslední dobou, je fakt že tankuju dost často naftu přelitou z kanystru, ale to by snad nemělo mít vliv..ten DRV mi nejde povolit, takže jedu v pondělí večer ke známému do dílny, tam proběhne výměna a napíšu sem co to udělalo, já myslim, že se to snad vyřeší

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

tak jsem dal nový DRV a volnoběh nekolísá, tak snad už to bylo opravdu tím ventilem :)

jasny, kdyby to zase zaclo blbnout tak dej vedet;) jinak at ti to vydrzi co nejdyl:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...