Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj z nadrže mi odkapava nafta dyž stojim z kopce. A to tak že stylem loužička 10x10 cm za noc ale jen někdy. Těch třicet kapek nafty vem čert ale ten vjezd vypada příšerně už mi to dela asi měsíc tak si to asi umíte představit.... Ze spoda auto vypada ok ale když jsem se povival na palivový čerpadlo bylo celý vod nafty a vypadá že to protejka okolo něj. Vomrknul jsem to a už se v tom asi predemnou nedko vrtal tak asi tam třeba nasadil špatně těsnění ... přišlo mi divný že to čerpadlo se nechá napružit dovnitř a pak se samo vrátí . Je to standardni chování? Jak to vypadá pod tou plastovou matkou je tam nějyký těsnění? Má někdo schema toho čerpadla? Setkal se s tim už někdo?

Odesláno

Ahoj Libo,

to cerpadlo se v zasroubovanem stavu nehybe. Pokud se necha zatlacit dolu a vrati se zpet, tak neni dostatecne utazene. Tesni to tam jeden docela tlusty O-krouzek. Jeste se mi nepovedlo nasadit tu plastovou prevlecnou \"matici\" napoprve spravne. Je tam malo mista. Pokud je matice olitana, tak si kup u Peugeota novou: obj.c. 15 31 30, stoji neco malo pres stovku Kc.

Kaja

Odesláno

Možná půjde ta převlečná matka dotáhnout. Jde to ale ztuha, a rukou to neuděláš. Pomůže šroubovák nasazenej na matici, a poklepáváním opatrně dotahovat.

Odesláno

Poprvé jsem to dotahl reps. dotahli vedvou projel jsem to na vršku čerpadla o5 nafta.

Pu druhé jsme podlazli o-kroužek aby se na mehnul při nasazovani dotahli (dorvali) po kratke jizdě o5 nafta všuse.

Po třech hodinách sra** jsem vza silikon zalepil to okolo o kroužku zalepil matici k čerpadlu dotahl a nechal odpočinou. zitra to projdu a jsetli to teče ... jako že nema kudy tak jsem v koncích protože to čerpadlo nikdo bez nějakýho trhacího přípravku nevodmontuje :)

[upravil dne 13/7/09 Liba7]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...