Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

blbne ukazatel paliva

Recommended Posts

Odesláno

zacal mi blbnut ukazatel paliva....v nadrzi mam asi 3/4 nafty a ukazuje mi asi tak 100 litrov...t.j. rucicka je az mimo nacajchovanie...ked vypnem klucik tak sa zastavi v pol nadrzi a po 5 minutach to este kusok zide dole ale aj tak po zapnuti to zas ukaze ten nezmysel...!!!! ked som odpojil konektor na pristrojovej doske a zapojil spet tak rucicka zostala tak ako mala t.j. na nule...ked som zapol klucik tak ukaze spravne t.j. 3/4 ale po nastartovani rucicka mikne a znova vyleti az do prdele.....poradte prosim co s tym ??? v utorok idem na dovolenku...zakon schvalnosti :myslim

• O 5 let později...
Odesláno

Zdarec......teď jsem 3 až 4x doléval do nádrže naftu z kanystru...vždy tak po 6-10litrech......a při dnešním dolití dle poslechu do plné zůstala ručička paliva na přístrojovce viset na 50l.....a diagnostika ukazuje 60..tzn.plnou.....

Ani následná jízda a znovu startování nic nezměnili.....furt stejné.....je tam rozdíl 10l.

Řešil jste někdo ......?? (odvzdušnění??)...nebo vyjet nádrž co nejvíce a znova natankovat do plné...co..??

Odesláno (upraveno)

Až něco z toho odjedeš tak se to srovná. . . taky jsem to tak měl když jsem vyčerpal celou nádrž když jsem byl na benzín na UA

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

No ja jsem v průběhu 14-ti dnů 2x vyčerpal nádrž a tak neseděl stav podle ručičky a podle PP (dojezdu) ale po vyjetí nádrže až se rozsvítilo hladový oko a natankování se to o5 srovnalo.

edit: ručička a hladový oko nekecalo ale PP měl trochu problém ;):)

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

No mě právě kecá ručička která ukazuje 50 a v nádrži je 60...a co ještě jsem zjistil že po nalití do plné mi uteklo trochu nafty pod autem z okolí nádrže.....tudíž se mi asi podařilo nalít plnou až moc a přeteklo to do odvzdušnění a někde vyteklo.....

Takže netankovat do plné....vyjezdit a počkat co na to ručička......

• O 4 týdny později...
Odesláno

viz výše......po ca.300km jízky kdy ručička ukazovala pořád 40-50l mi ručička skočila zpět na plnou nádrž.....a i dle dg. je v nádrži zase 60l...i když už jsem 300km ujel.....takže jsem ručo z kanystru musel přeplnit natvrdo nádrž....která sice má 60l....ale pomalu jsem tam určitě přes 70l dal....

Teď jsem ujel dalších 400 a už ukazuje ručička v pořádku.....i dle diagnostiky odpovídá množství paliva ujeté vzdálenosti....

Odesláno

kolega, že meranie paliva na 307čke blbne je záma vec a nanešťastie je to bežné (je to dané zložitým spôsobom merania) ale že si do nádrže dostal 70 litrov tak to je podľa mňa blbosť, tu niečo nesedí !!!

Odesláno

jo to mi povídej.........já lil z kanystrů lil...lil... .5+5+8.....až jsem nalil plnou a v tu chvíli vyteklo z pod auta od nádrže trocha nafty.....ukazatel zůstal zaseklý na 50l......diagnostika ale ukázala v nádrži 60l....................od té chvíle jsem ujel asi 300km a ukazatel najednou vyskočil se zaseklých 50 na 60....tak jsem to připojil znova na dg....a ta ukázala v nádrži 60l............ :myslim ...........tak jsem najel zase ca.400km ...natankoval...a vešlo se 25l..... :myslim ...před tankováním jsem měl připojeno na dg....a ukazovala v nádrži....35l......pal.PC v tu chvili ukazoval průměrně 5,6/100km...což odpovídá.....

Tak a teď mi řekni,kolik tam muselo být abych tohoto dosáhnul..... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...