Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vymena BSI a nastavajuce komplikacie..Uz vyrieseno mozem kradnut auta...

Recommended Posts

Odesláno

prepacte ze vam sem skacem,ale mam jednu otazku ci sa da nahradit riadiaca jednotka sagem(imobilizer v kluci) za riadiacu jednotku bosh(imobilizer na ciselny kod pod volantom). a co vsetko ktomu treba vymenit.Ak to tu niekto uz robil.

Guest Blackstar407
Odesláno

No ja som to uz robil nerozchodis to najprv musis pripravit bosch tak aby sa sparovala s BSI a aj tak ti nebude dobre fungovat auto ma nepravidelny chod hoci konektory su rovnake ale v sageme je na nej viac pinou a zhodne koncovky ma iba Sagem SL 96 z 1,8

[upravil dne 14/7/09 Blackstar407]

• O 3 roky později...
Odesláno

Ahoj, vsetci, kedze teraz riesim BSI a veci okolo tak pisem tuto, potreboval by som vediet ci sa bsi a ecu naparuje pomocou PP2000? Alebo ak zozeniem novu bsi a ecu z jedneho auta tak mi staci naparovat stary kluc, alebo je lepsie zohnat aj cip? cital som tu vela prispevkov, ale akosi mi to nieje jasne, ak mi to niekto vysvetli polopate tak budem rad, dakujem... ;)

• O 4 roky později...
Odesláno

zdarec chlapi,

take mam problem s bsi od preletovani rele automaticke klimatizace coz mi delal eletrikar tak mi zaclo auto vynechat a sem tam jak je nad 27 stupnu venku nejsem schopen vytocit otacky nad 2 tisice rpm hazi chybu p 0170 a p 0300. ale po vypnuti a zapnuti zapalovani jedem dale. a dale se auto fiktivne hreje. treba mi ma 406 nabehne na 120 stupnu. opet vypnu a zapnu zapalovani a vse je v normalu. krom toho ze si klima dela co chce tak se mi i stane ze vytahnu klic a motor bezi stale dale.  a vse zaclo opravou bsi. proto sem koupil stejnou bsi 8 ale mam stejny problem s imobilizerem a na vrakaci mi nedali cip ani kartu. mohli by ste mi prozradit ten trik? dekuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...