Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

toto nestaci?

Ten klasicky neviem takto narychlo najst.

Doma mam vytlaceny po cesky.

Ale je tam skoro to iste ako na sedan.

Co presne potrebujes vediet?

Lebo navod na sedan som nasiel ale pre coupe nie.

[upravil dne 9.7.2009 Y2K]

Odesláno

diky moc za vsechny odkazy!

Původně zaslal: Y2K

toto nestaci?

Ten klasicky neviem takto narychlo najst.

Doma mam vytlaceny po cesky.

Ale je tam skoro to iste ako na sedan.

Co presne potrebujes vediet?

Lebo navod na sedan som nasiel ale pre coupe nie.

[upravil dne 9.7.2009 Y2K]

zatim potrebuju objasnit fungovani tempomatu, ulozeni pozice sedadla do pameti a vyznam nekterych symbolu na displeji. taky by mne zajimalo, jestli je navigace pouzitelna i v dnesni dobe (mam tam CD deutschland :)).

Odesláno

Ak si to este nenasiel nahodou:

1. Tempomat - najskor sa musi zapnut tlacitkom vlavo pod volantom.

Ovlada sa tak ze pri urcitej rychlosti podrzis packu hore (dolu) na par sekund a aktualna rychlost sa ulozi do pamati. Ak zrusis tempomat potiahnutim packy k sebe alebo stlacenim spojky ci brzdy a potom tuknes len malo do packy smerom hore (dolu) auto sa vrati na rychlost poslednu zapamatanu.

Ak chces tempomatom pridavat ci uberat staci packu drzat hore (dolu) a auto pridava az pokym nepustis packu a znova aktualna rychlost zostane ulozena.

Pridavat plyn mozes pri zapnutom tempomate kolko chces, ked pustis plyn auto sa vrati na ulozenu rychlost a udrzuje ju.

2. Pameti sedaciek - jednoducha vec, nastavis do pozicie akej chces, stlacis M a 1 (alebo 2) a pockas kym sedacka pipne, a je to ulozene.

Potom uz len staci ak zmenis medzicasom polohu sedacky stlacit 1 (2) a drzat a vsetko sa vrati do ulozenej pozicie.

Symboly na displeji neviem co presne by si chcel a navigaciu sice nemam ale viac ludi ju radsej nepouziva takze to nebude asi ziadna slava.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Symboly na displeji neviem co presne by si chcel a navigaciu sice nemam ale viac ludi ju radsej nepouziva takze to nebude asi ziadna slava.

je me jasne, ze ta navigace je ve srovnani s temi, co se dnes lepi na okno hodne jednoducha. presto bych ji chtel zkusit :)

diky i za ostatni info! :super

Odesláno

a jeste bych mel dotaz ohledne pristupu do zadnich svetel. nesviti me prava mlhovka, ale v kufru je vse dukladne tapacirovane a i po vybrani plastoveho nitu me prislo, ze budu tapacirovani muset odtrhavat. nebo se to nejak ochlipne? v navodu to vypada az moc jednoduse. diky!

Odesláno

natažení kablíku od levé ,dodat žárovku,snad jen je tam plast tak ten vyndat/brání aby tam nešla dát žárovka/ nevím jak to je u cupé ale u braeku jsem jej musel vyndat bylo to jako zaslepené.To samé asi i u sedanu vím že jsem to dodělával několika členům

Odesláno

Ve světle myslím zaslepená žárovka není, takže jen kablík a svítíš.

Co se týká navi, vyzkoušel jsem už možné i nemožné, soft pro čechy není a nebude, tudíž navigovat můžeme jen při výletu na západ od našich hranic. :(

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Mělo by to nabídnout v nastavení na výběr ze 4 jazyků. Fránina, anglina, němčina a myslím že ještě španělština. :myslim

a nevis jak se k tomu nastaveni dostanu? v navodu jsem zadnou moznost zmenit jazyk nenasel... :myslim

Odesláno

ma nekdo zkusenost s automatickym zaviranim oken a prip. sibru pri zamykani auta dalkovym ovladacem? ve francouzskem navodu pisou, ze delsim podrzenim tlacitka A na DO se zavrou okna i strecha (dle stupne vybavy). v ceskem navodu (stazenem z http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm) neni o teto funkci pres DO ani zminka, pisou, ze podrzenim klice v zamku se zavrou okna.

vcera jsem zkousel obe moznosti, okna se zavrou podrzenim klice v zamku, sibr ne. pres DO se nezavre nic...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...