oddie Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Ne že bych byl nějak moc cimprlich, ale hrubky mi docela vadí. Prostě na to mám tak nějak oko. Hlavně tvrdé a měkké y/i... Já vím, je to malichernost, ale zkuste si zapamatovat alespoň následující pravidlo: Jaké i/y napíšeme ve větě \"Ženy si hrál_ a muži šl_ potom domů\"? Je to jednoduché a snadno zapamatovatelné: Ženy si hrály s tvrdým a muži šli potom domů s měkkým... Citovat
Marlin Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 pekne, ja vim, ze kdyz sou tam zeny, tak zeny maji vzdy tvrde y...... ze sou holt tvrde, ale z maturity z cjl mam 4, takze se mam nac vymluvit :D Citovat
Radek V. Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 2 Marlin, zde sice jde o pravopis, ale hlavne o pointu te posledni vety... Citovat
oddie Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 Radek: uhodl inu, otec hlava rodiny holt už ví, o čem je řeč Citovat
Driver Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Kdyby nás takový poučky učili už na základce, hned by mě šla čeština daleko lépe... Citovat
lexa Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 ;)Marlin píše správně, že ženy vždy tvrdý-ho mají rády a stím měkkým nevím.:D;) Citovat
Guest Masinka Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Kdepak ta veta spravne zni: Muzi si hraly s tvrdym a zeny pak odesli s mekkou Citovat
lexa Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 :DNebo taky s Mekym(žbirkou) s tvrdým?:o:papa Citovat
Marlin Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Napsán autorem Radek V. 2 Marlin, zde sice jde o pravopis, ale hlavne o pointu te posledni vety... no to mi doslo, neeee Citovat
KoZLiK Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Hehe.. Uz sem to poslal kamaradce... no napsala,ze mi to vysvetli az za ni prijedu na kafe.... JUUUU :D Citovat
impact Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Napsán autorem KoZLiK Hehe.. Uz sem to poslal kamaradce... no napsala,ze mi to vysvetli az za ni prijedu na kafe.... JUUUU :D To než se k ní dostaneš, tak teď budeš psát všechno s tvrdým, co? Citovat
KoZLiK Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Napsán autorem impact Napsán autorem KoZLiK Hehe.. Uz sem to poslal kamaradce... no napsala,ze mi to vysvetli az za ni prijedu na kafe.... JUUUU :D To než se k ní dostaneš, tak teď budeš psát všechno s tvrdým, co? Vono kdyz je ted leto... kratky sukne,plavky.. tak vetsinou pisu vsude s tvrdym.... :D :D Citovat
Luger Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Napsán autorem Marlin pekne, ja vim, ze kdyz sou tam zeny, tak zeny maji vzdy tvrde y...... ze sou holt tvrde, ale z maturity z cjl mam 4, takze se mam nac vymluvit :D Marlin: jjj tak to bylo pěkný ...ehm... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.