Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potreboval by som poradit pri kúpe zimných pneumatík na moju 207 dačo v pomere cena výkon kvalita :D 185/65 R15 88T :myslim

Viem že zima je ďaleko ale mam teraz moznost zobrat ich aj z polovičnou zľavou :aut

Odesláno

Nazdarek,

Ja som mal na mojej 207 SW 1.4 i 55kw Matador MP 59 Nordica 185/65 R15 88T. Bol som s nimi nadmieru spokojny co sa tyka trakcie, drzania stopy ako na snehu tak aj na suchej ceste (i pri vyssej vonkajsej teplote 10/15 °C). V kazdom pripade som sa mohol nane spolahnut. Pre mna jediny nedostatok bol troska vyssi hluk.

Spotreba mi stupla v zimnom obdobi asi v priemere o 1l.

Pneumatiky som po nabehani 6000 km od novembra do polovice marca stiahol ani nie o 1 mm.

Po mojich skusenostiach velmi odporucam. Kupoval som ich cez net minuly rok v tomto obdobi za cenu 5900 SK za 4 pneu.

Odesláno
Původně zaslal: jozin888

ja mam známeho co robí v pneuservise a slubil mi že mi vybavy zľavu už len vybrať značku :myslim

Goodyear UltraGrip 7+ 185/65 R15 88T

ber toto, vitaz testu ADAC.de, ja som ich mal v 175/65 R14 na 206tke a teraz si ich chcem aj na 207, len v rozmere ako pises aj ty... vybavi aj mne takou zlavou ??? lebo by som zobral 2 sady cize 8kusov, na 2 autaaa :potlesk

:papa

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: buga

ja mam známeho co robí v pneuservise a slubil mi že mi vybavy zľavu už len vybrať značku :myslim

ber toto, vitaz testu ADAC.de, ja som ich mal v 175/65 R14 na 206tke a teraz si ich chcem aj na 207, len v rozmere ako pises aj ty... vybavi aj mne takou zlavou ??? lebo by som zobral 2 sady cize 8kusov, na 2 autaaa :potlesk

Pridávam sa k Bugovi, UltraGrip 7+ mám tiež a sú úplne super.

Odesláno
Původně zaslal: KennyMcC

Původně zaslal: buga

Pridávam sa k Bugovi, UltraGrip 7+ mám tiež a sú úplne super.

Asi ich zoberiem ja ja len ešte stále som to dáko nezačal riesit :super

Uz by som sa asi mal k tomu dáko dokopať :roll

[upravil dne 10/9/09 jozin888]

• O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Ja som sa rozhodoval medzi GoodYear UG7+ a Bridgestone Blizzak LM30. Nakoniec som si vybral Bridgestone, zajtra ich idem obuť a som zvadavý, že ako sa v zime osvedčia. Cenovo vyšli podobne a v testoch (adac.de) sú na približných hodnotách.

Odesláno

nevie niekto o dobrom e-shope ? v aaa-pneu.sk mi zrusili objednavku, nakolko nemaju na sklade uz asi 20dni tie Goodyear UG 7+ :grr

tak teraz zhaanam.. 8ks by som potrebowal a cenu max do 55€ resp medzi 50-55 za kus :):roll

[upravil dne 30.10.2009 buga]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...