pastorek Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 ...si nebezpečne dobrý, takto niektorý prídeme o robotu... Je to nakreslené správne. Citovat
P607Olda Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Ufff. (výraz údivu, čo sa tu navrhuje) 1. rádio Ti teraz hrá aj pri vypnutom kľúčiku? V každom prípade je dobré to urobiť tak, aby zapaľovač bol pod napatím vtedy, keď rádio. 2. nepíšeš, aké auto máš (dosť podstatné). Niektoré autá umožňujú inak zasunúť poistku pre zapaľovač (do vedľajšej pozície) a vtedy sa napájanie zmení z \"trvalého\" na \"kľúčikom odpínané\". Bez relátka a akýchkoľvek zásahov. [upravil dne 9.7.2009 P607Olda] Citovat
Qcko Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 V podpise vidis ze mam P306, takze predpokladam ze tam sa nic zasuvat neda;)...a inak ano, radio hra stale, aj bez blucika:super ...zas podla navodu nakreslit nieco viem:D...este posledna otazka, moze byt to rele 40A (take mam, tak ci mam kupit ine) a idem na to:mrk [upravil dne 9.7.2009 Qcko] Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 co jsem koukal do schémat tak je tam dvojí poloha pojistky pro zapalovač bud trvalé napájení nebo po zapnutí klíčku [upravil dne 9/7/09 honza406] Citovat
pastorek Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Kľudne môže byť 40A. V princípe stačí také ako je poistka na obvode ale silnejšie nevadí. Nezabudni na hrúbku káblov. Červeným sú káble ktoré musia byť hrubé ako pôvodné a tie modrým môžu byť tenšie aby sa s nimi lepšie robilo. [upravil dne 9/7/09 pastorek] Citovat
Qcko Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: honza406 co jsem koukal do schémat tak je tam dvojí poloha pojistky pro zapalovač bud trvalé napájení nebo po zapnutí klíčku [upravil dne 9/7/09 honza406] Ja sa na to v aute pozriem a skusim nejako prehodit poistku, potom dam vediet ako som pochodil:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 jak jsem našel máš 11/97 takže pojistka č 16 na zapalovač cigaret má polohu 16 a 16A Citovat
Qcko Odesláno 9. červenec 2009 Autor Odesláno 9. červenec 2009 Honza: heh, je to tak, poistku som prehodil a teraz funguje s klucikom, to auta ma stale neprastava prekvapovat, ak mi to bude vyhovovat, necham to tak, vsak cas ukaze:super...predsa len niekedy ten vypinc budem potrebovat:roll ...vsetkym diky moc, zas som sa naucil nieco nove, neumriem sprosty:cool: [upravil dne 9.7.2009 Qcko] Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 je to samé jako s radiem, to má dvojí polohu - ta pojistka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.