Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No, hlavně, pokud nejseš pneuservisák, tak si takový kola nepořizuj, páč ti je asi každej omlátí o hlavu, až bys mu je přinesl a chtěl na ně obout nějaký šlupky 225 x 25 R18 :D na tom se ani jezdit nedá.

P.S.: Ten rozměr šlupky berte s rezervou, jen jsem si typnul. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Stifler: jen pro upresneni je to rozmer 215x35x18, dneska jsem videl kola Martyho a ten ma 215/35/16 a na 9\" rafku, masakr a v pneu-servisu v pohode.. :)

No, já koukal na strejce, když mi obouval moje 17ky z GTička a už i těch 215/45 se mu dělalo dost špatně. Málem mě s tim vyhodil, už jsou to dost malý šlupky a může bejt problém je dostat přes hranu ráfku, guma už neni tak pružná jako nějaký vysoký 14ky ;) Ale díky za upřesnění rozměrů, jen tak pro informaci. :roker

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Ty kola musej šktrtat snad úplně o všechno :D

Nemuseji,když porovnáš velikost tohodle kola s hodně nízkým profilem pneu a třeba 205/55 16 tak to je stejný;) Já mám 15\" s pneu 195/45 a když to dám vedle plechotronu zimáku 175/65 tak je plecháč o pár mm větší:D
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

proč by tam 18\" nešly? pokud zvolí nějakej rozumnej rozměr, jako třeba 7x18\" s ET 15, a na to gumu 205x40 R18, tak no problema.. Potom to chce ale snížit, jinak by to vypadalo fakt příšerně.. Co se týká pneuservisáků, tak je lepší dojet si k nějakýmu známýmu, protože jinak tam většinou dělaj lamy.. Kámošovi zmrvili leštěnej disk, takže platili opravu.. Je samozřejmě jasný, že pak rychlejc odcházej čepy, stabilizační tyčky, silentbloky, ložiska atd... Ale s tím se počítá, za krásu se platí..

Odesláno
Původně zaslal: Dakie

proč by tam 18\" nešly?

Tady nikdo neříká, že tam nejdou ;) Obrázky budiž příkladem :)

Je samozřejmě jasný, že pak rychlejc odcházej čepy, stabilizační tyčky, silentbloky, ložiska atd... Ale s tím se počítá, za krásu se platí..

To bych si tam dal radši měnší kola, než si takhle mrvit už tak \"dokonalou\" nápravu :D

Sice ty mý 14ky vypadaj jak balóny, ale lepší než nic :)

Odesláno

Je samozřejmě jasný, že pak rychlejc odcházej čepy, stabilizační tyčky, silentbloky, ložiska atd... Ale s tím se počítá, za krásu se platí..

keci...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...