Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všici. Koupil jsem ve Francii rozpěrku na Peugeot 405, nalakoval ji, dam ji do auta....a prestala se mi libit. Vypada tam jak paratko. Koukal jsem tedy na net a nasel jsem jen Sparco za 2700 Kc. Nechce se mi platit tolik penez jen za znacku. Slysel jsem, ze se vyrabeji rozperky na miru. Vim, ze to delala kdysi firma b3tuning, ale ti uz to na strankach nenabizeji. Nevite o necem jinem? Je to pro moji Mi16 ;)

Odesláno

To bude asi nejlepší. Prohledal jsem všechny ebaye i jsem googlil. Neni tam nic. Jeden cas tam byly dve. Jednu jsem prave koupil. A ta je fakt uzounka. Je to takovy rovny a na koncich jeste zuzeny. To se mi nelibi. Chci aby to vypadalo betelne. Nejspis kontaktuju b3tuning a uvidim. Dik

Odesláno

Myslím že na MI16 bude jiná než na naftu,ale nevím jistě....jinak u rozpěry víc záleží na funkčnosti než na vzhledu,ne?:D Co ji třeba vyleštit nebo nachromovat?

Odesláno

Souhlasím, že záleží na funkčnosti, ale musí to potom i funkčně vypadat. Leštit a chromovat to nechci. Ona právě leštěná byla a já ji chtěl nastříkat červenou. Chci něco co bude vypadat fakt pevně, funkčně. Jako treba ta Sparco. Kdyby mi v b3tuningu vyrobili něco podobnýho jako to Sparco budu max spokojen.

Dundee promiň, já bych ti jí klidně dal, ale už tu pro ní byl kamarád. Prej si ji zkusí dát na svý SRi:(

Odesláno

Dundee ja to ani nefotil. Nebylo proc. Vypadalo to fakt divne. Myslel jsem prave ze to do dieselu nedas kvuli intercooleru. Ta rozperka byla uplne rovna. Ja chci prave tu jeste trosku prohnutou a vyztuzenou jeste jednou tyci. Podobny jak ta Sparco. Me tam ta rovna vesla, protoze i mička je motor trosku jakoby sklopeny dozadu, takze tam na to misto je. Ale zkusim rict kamaradovi az si tam to paratko napasuje at to vyfoti a pak ti to poslu. No problem ;)

Odesláno

Nechci strašit, ale myslím že pokud budou vyrábět rozpěru na míru, bude stejně drahá jako Sparco. 2700,- jsou dost malé peníze na to, aby někdo vyrobil levněji unikát na míru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...