Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTi-6 r.v. 2000, 120kW

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Krom toho že tam bude protiskluzova gumova podrazka a dalsich plno veci cim si vyrobce potrebuje obhajit cenu, budou urcite nehorlave :-P U cinanek kdyz uvidi plameny tak se strachem roztecou :D:D

Odesláno

no tak nehorlave materiali su super na zavody :D ale tak mne sa čiňanky nešmykli z pedalov ani v zime ked som mal na pedaloch a čiňankach trochu snehu :D a to som nebol len v meste ale mierne zavody s chalanmi po meste v noci ala \"rychle a zbesile\" :D

ale tak určite su super...a hodne sa mi libi :)

Odesláno

Zkouseli ste nekdy ridit bos? Zkuste to.. je to docela zajimave a neco podobneho by mely takove boticky splnovat ;) Cit a zaroven by se nemely klouzat po pedalu.. samozrejme zavodni nacini by melo byt i nehorlave a pripadne pro zavody schvalene homologacemi ale ve finale se mi libi a je to takova \"fineska\" :) Praxe ukaze :D

• O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Letos zkusim R1R.. vykonnostne oproti R888 asi trochu spadnu co se tyce gripu ale jsem docela zvedavej o kolik.. :) Je to rekneme pneu posunuta vice do bezneho provozu ale porad s treadwearem 140 muze prekvapit ;)

(8,9kg)

IMG_2791.JPG

[upravil dne 15/3/11 18:05 AKCZ]

Odesláno

R1R som chcel aj ja este minuli rok ale boli dost drahe...ja som objednal zase Federal 595RS-R tiez semislick dezen skoro ako r888 a treadwear 140 cena 70€ za 195/50 r15 tak uvidime ale pochvaluju si ich.....

Odesláno

Na Federalech se docela jezdi to je fakt.. koupil jsem je ze zvedavosti s obdobnou cenou tak uvidime :) Pocitam ze to bude porad o dost dal nez klasicke UHP ale na R888 mit zrejme nebudou jen je otazka o kolik.. hlavne ale maji vyztuzene bocnice takze v tomhle smeru nastesti nic neztracej :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...