Tomáš Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Zdravim tak mi auto pripravilo novou hlasku battery charge fault. Je mi jasne ze se jedna o dobijeni ale kontrolka baterie se nerozsvitila a vse chodi jak ma. Nevite to co muze delat? Ocistil jsem kontakty baterie byla tam drobna oxidace. Napsalo mi to pouze jednou a vic nic. Dalsi dotaz bude na cidlo teploty: jde o to ze mi normalne ukazuje teplota a najednou bum a rucicka spadne dolu. Predpokladam ze je to cidlem ale netusim kde je. Jedna se o motor 2.0Hdi Dik T. Citovat
Tomáš Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 Prave ze se baterka dobiji to ten paradox. Dnes jsem ujel dalsich 400km a vse ok tak nevim. Citovat
oddie Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Battery charge fault to hlásí pořád? Čím jsi měřil dobíjení? Na kontrolku dobíjení zcela nespoléhej, už párkrát jsem se setkal s tím, že praskla, nebo dokonce vypadl přívodní drát k ní, pak pochopitelně nesvítí, ale auto ve skutečnosti nedobíjí. Citovat
Tomáš Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Meril mi to elektrikar a hlaska se po vycisteni kontaktu na baterce neukazala. Auto dobiji jak ma to je prave to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.