Guest maniaksoft Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Zdar. Poradí někdo, jak slícovat kapotu. Mám tam díru jak do pr...e. Jak sem dám obrázek aby jste to vyděli. Obrázek je tady: http://img269.imageshack.us/img269/1176/obraz012h.jpg [upravil dne 5/7/09 maniaksoft] [upravil dne 6/7/09 maniaksoft] Citovat
Don Martinez Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Řešil jsem teď podobnej problém, auto bylo po bouračce, takže se asi to hnulo při nárazu, byly jenom rozhozený ty dorazy - takový ty gumový špuntíky, na který kapota dosedá... Když mi to ladili, tak s nima točili a lehce kroutili s kapotou - teď je to o něco lepší (i když ne dokonalý)... Snad ti to taky pomůže... Ona ty 206ka zrovna slícování předku karosérie nevyniká... Citovat
MichalKozel Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Po bouračce mi měnili kapotu, blatníky a všechno, co je od chladičů vpředu. Povedlo se jim to seštelovat asi tak, že to vypadá jako u Tebe. Já to teda neřeším, ale jinak je třeba sundat čenej plast co je před zámkem (je nad saharou) - jsou tam jen takový 4 plastový kolíšky, co to drží - dostaneš se na zámek a ten by mělo jít pomocí šroubů seštelovat - myslím posunout dopředu nebo dozadu, aby to sedělo líp nebo vyházet podložky, on klesne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.